Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 03/03/2023)

Tid att få dessa partyhattar på och stampa stövlar packade! Vi är på jakt efter de bästa festivaler i Europa och var man hittar dem. Är du redo att festa dig igenom Sommar ?

 

Bästa festivaler i Europa: Creamfields, Daresbury, Storbritannien

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields är en av de bästa festivaler i Europa och Storbritanniens största dans musik festival. Få ut det mesta av ditt helgdag i augusti och boka en biljett till ett megafest!

De har steg tillägnad hus, EDM, tekno, trummor och bas, Trans, smuts, och mer, gör Creamfields språng till festivalen för dans musikälskare i Storbritannien.

Årets festival 2019 kommer med en känsla av exklusivitet. De kommer att vara de enda som värd den ikoniska dans super svenska House Mafia i Storbritannien. De kommer också att vara värd Deadmau5 och uruppförandet av Cirez D & Adam Beyer.

Gå med i 70,000 människor som kommer tillbaka varje sommar för att njuta av uppslukande nya steg, episka produktionsnivåer, ljusshow, och pyroteknik.

Amsterdam till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Bästa festivaler i Europa: Primavera ljud 2019. Barcelona, Spanien

Vi älskar denna festival för alla typer av skäl. Förutom deras ultra kryptiska meddelanden på sina sociala medierna under de senaste dagarna, rykten hade kretsande om vad ’The New Normal’ kan innebära. Checka ut Primaveras Facebooksida för att se vad vi menar.

Vad vi verkligen älskar om, är att festivalen har visat tydlig avsikt att leverera på bransch löfte att uppnå lika könsfördelning på laguppställningar. De erbjuder upp en affisch som är tilltalande un-dominerad av män. Men kanske ännu viktigare, det är något som välförtjänt befolkas av en varierad blandning av handlingar som har visat sig vara värdig integration över den senaste tiden, oavsett kön, genre, eller generation.

I huvudsak avstå den traditionella en eller två headliners en dag formel, arrangörerna har packat upp räkningen för varje dag med en mängd talang, inklusive sådana som Erykah Badu, Tam impala, Solange, Framtida, cardi B, Interpol, Janelle Monae, Robyn, vid, Christine och Queens, James Blake, och Mac DeMarco.

Kolla in videon om du behöver någon mer övertygande!

 

 

Island Festival 2019. budapest, Ungern

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget är det bästa festivaler i Europa på en ö och är fylld med musik, kultur, kärlek, och frihet! arbete! Var ska vi registrerar dig? Vänta, låt oss få dig några detaljer först.

Den första Szigetfestivalen organiserades tillbaka i 1993 som en liten sammankomst och har sedan dess utvecklats till ett av Europas största musikfestivaler. Varje år de strävar efter att föra Szitizens några av de största namnen ute, och värd över 1,000 visar tvärs 60 stadier, för 7 dagar i sträck. rehydrera någon?

Vad tycker vi om den här festivalen och vad som skiljer dem åt oss?

Vikten de sätter på konst samt musik. Det finns flera platser inklusive en cirkus, teater, museum fjärdedel, och mycket mera. Konstnärer och artister kommer från hela världen för att visa sina talanger. Det finns också möjligheter för medborgare och konstnärer att arbeta tillsammans för att skapa minnesvärda och meningsfulla konstverk.

Om det inte var tillräckligt kallt, de är också miljövänligt! De försöker förmedla det budskapet närhelst de kan och uppmanar festivalbesökarna att vara lika miljömedvetna.

 

Känsla inspirerade att följa musiken genom Europa och se det bästa festivaler i Europa? sedan boka en tågbiljett med hjälp av Rädda ett tåg !

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-festivals-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)