Läsningstid: 9 minuter
(Senast uppdaterad: 25/02/2022)

Vänlig, gångbar, och vacker, dessa 12 bästa förstagångsresenärer’ platser är de bästa städerna att besöka i Europa. Direkt från tåget, till Louvren, eller Damtorget, dessa städer lockar miljontals turister året runt, så packa dina väskor och följ med oss ​​på en resa för att upptäcka deras charm.

 

1. Bästa platser för förstagångsresenärer: amsterdam

Ett bra resmål för helgen, Amsterdam är en av de 12 de bästa platserna för förstagångsresenärer. Amsterdam är ganska litet, vilket gör det lätt att ta sig runt till fots, eller på cykel. Dessutom, detta sätt att resa är mycket lättare för förstagångsresenärer som inte är vana vid att ta sig fram i ett främmande land eller kommunicera på främmande språk.

Således, bara in 3 dagar du kunde utforska varenda kanal och hörn i den charmiga holländska huvudstaden. Pepparkakshus i Danmark, Dam-torget, blomstermarknaden, och hoppa på en kanal båttur, och Anne Franks hus, är bara några av de platser du kan besöka. Även om det här låter som en lång bucket list, stadens design passar dessa vackra platser så att alla besökare kan besöka dem alla på bara en kort semester. Holländarna är vänliga och mycket välkomnande och delar gärna sin kultur och stad med dig.

Bästa tiden att gå: Maj, för den berömda blomstermarknaden.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

Best First Time Traveler’s Locations: Amsterdam

 

2. Prag

De underbara broarnas stad, och ölträdgårdar, Prag är ett bra resmål för förstagångsresenärer. Om du aldrig har varit i Prag, du kommer att tycka att staden är rolig, imponerande, och livlig. Förutom de underbara kyrkorna, och Gamla stans torg, Prag är fantastiskt för en kort helg, med pubar, klubbar, och ölträdgårdar för en kvällsliter.

Dessutom, staden ståtar med resenärer, så, om du reser ensam till Prag, du kan alltid träffa andra resenärer. På så sätt kan du bli inspirerad att planera nästa resa i Europa, till Wien eller Paris, vilket område tågresa bort.

Bästa tiden att gå: Falla.

Nürnberg till Prag Tåg

München till Prag Tåg

Berlin till Prag Tåg

Wien till Prag Tåg

 

Prague

 

3. Klassiskt London

När man tänker på att resa till Europa för första gången, London kommer oundvikligen att tänka på. Staden är en fantastisk blandning av kulturer: Engelskt arv och moderna trendiga stadsdelar, London Eye och Buckingham Palace. Även om det kan vara utmanande att se allt, London har att erbjuda under helgen, en resa till klassiska London är möjlig.

Klassiskt London inkluderar ett besök i Buckingham Palace, Tower of London, och Kensington Gardens, några av de bästa landmärken i Europa. Dessutom, du kan njuta av en musikal på West End, vandrade runt i Notting Hill, och smaka en engelsk frukost såklart. Slutsats, London är en underbar plats för förstagångsresenärer.

Bästa tiden att gå: Vår och sommar, när himlen är blå och vädret är varmt.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Classic London

 

4. Bästa platser för förstagångsresenärer: florens

Rik konsthistoria, magnifika landmärken, och palats, Florens är en fantastisk plats för första gången för konstälskare. Den gamla stadskärnan är den populäraste delen av Florens, med den hisnande Duomo och Uffizierna inte så långt borta. Dessa fantastiska platser ligger inom gångavstånd från varandra, så att du enkelt kan gå genom Florens vackra gator och torg.

Dessutom, om du inte vill gå för mycket, sedan klättrar Duomo och Giottos klocktorn erbjuder fantastisk utsikt över hela staden. Så, du kan enkelt tillbringa din semester i Florens i den gamla stadskärnan, och dela din tid mellan shopping, konst, och fantastisk italiensk mat.

Bästa tiden att gå: Vår och höst.

Rimini till Florens Tåg

Rom till Florens Tåg

Pisa till Florens Tåg

Venedig till Florens Tåg

 

Best First Time Traveler’s Locations: Florence Viewpoint

 

5. Trevlig

Symbolen för den franska rivieran, Nice är en vacker kuststad med fantastiska sandstränder och en fantastisk avslappnad atmosfär. Nice är en av de populäraste städerna i Frankrike, för både lokalbefolkningen och turister. Även om detta kan göra Nice lite trångt under högsäsong, detta gör det också till en utmärkt plats för förstagångsresenärer.

Förstagångsresenärer till Nice kan njuta av den fantastiska strandpromenaden du Paillon, till slottsbacken eller gamla stan. Solig, livlig, och avkopplande, Nice är det perfekta semestermålet i Frankrike, designad för att tillgodose en resenärs alla behov. Viktigast, med 300 soliga dagar om året, Nice är det bästa stället att gå till när som helst på året för att koppla av vid stranden. i alla fall, om du är sugen på konst och historia, Nice är hem för Chagall och Matisse museer, samt det gamla kvarteret förstås.

För att sammanfatta saker, det är bättre att öva på din bonjour för Nice kommer gärna att hälsa dig på din första resa någonsin.

Bästa tiden att gå: Sommar såklart.

Lyon til Nice tåg

Paris til Nice tåg

Cannes till Paris tåg

Cannes till Lyon tåg

 

Nice Riviera

 

6. Bästa platser för förstagångsresenärer: wien

Fullt av palats, kyrkor, och gamla torg, Wien är en av de bästa platserna för förstagångsresenärer. Du kan utforska den österrikiska huvudstaden helt till fots, och detta gör Wien till en av de mest fotgängarvänliga städerna i Europa. Från Inre Stadt, du kan utforska de många gallerierna, lyxiga shoppingbutiker, allt imponerande i barockstil och kommer att få ditt huvud att snurra.

Med andra ord, Wien har massor av fantastiska historiska platser att besöka, och arkitekturen är anmärkningsvärd. Om du är en historieälskare och uppskattar rik kultur, du kommer att bli kär i Wien vid första ögonkastet, och din första resa till Wien blir början på många långhelger i Österrike.

Bästa tiden att gå: Wien är vackrast på vintern när allt är snöigt och magiskt.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

 

7. Paris

Romantisk, spännande, skön, alla blir kära i Paris vid första ögonkastet, eller ska vi säga första resan. Den franska huvudstaden är konstens centrum, mode, historia, och gastronomi, erbjuder fantastiska saker att göra och platser att besöka, för alla smaker och passioner.

Allt du gör i Paris för första gången kommer att bli mest minnesvärt. Från den första promenaden längs Champs-Elysees till en picknick vid Eiffeltornet och ett besök på Louvren, din första resa till Paris kommer att bli oförglömlig. Att Paris är den ultimata platsen för en förstagångsresenär till Europa.

Bästa tiden att gå: Året runt.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Louvre Museum, Paris

 

8. Bästa platser för förstagångsresenärer: Rom

Promenader Kullerstensgator, till Colosseum, och utsökt maritozzo till efterrätt är en fantastisk öppning till en första dag i Rom. Förutom att vara ett historiskt centrum i antikens Rom, med landmärken som Forum och kejsarnas palats, Rom är en fantastisk stad att ha Vino del Casa och fantastisk italiensk pizza.

Dessutom, Rom är väldigt romantiskt och lockar många förälskade par. Spanska trappan eller Fontana di Trevi är fantastiska platser för romantiska bilder. Så, om du inte har rest långt eller alls till Italien, då är Rom en av de bästa platserna för förstagångsresenärer.

Bästa tiden att gå: Vår och höst är den bästa tiden att besöka för förstagångsresenärer att besöka Rom. Italien är en stor lågsäsongsdestination i Europa, och april är den bästa tiden att åka.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Venedig till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Best First Time Traveler’s Locations: Rome

 

9. bryssel

Om du bara har en dag för konsten att resa, Bryssel är den ultimata destinationen. Våfflor, choklad, våfflor med choklad, och Grand Palace, är tre av de bästa sakerna att göra i Bryssel, passar bara en dags resa.

ändå, om du vill se lite mer, då kommer du att bli glad att upptäcka att Bryssel har goda förbindelser; spårvagnar, metro, och bussar som tar dig överallt. Ytterligare en fördel som gör Bryssel bäst 12 Förstagångsresenärens platser är att staden är flerspråkig. Med andra ord, du kan prata engelska, franska, holländska eller tyska när du är i Bryssel och oroa dig inte för att gå vilse i översättningen.

Bästa tiden att gå: Sommar och vinter är den bästa tiden att besöka Bryssel. Junifestivaler skapar en fantastisk atmosfär i Bryssel, medan december är julens magi.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Brussels

 

10. Bästa platser för förstagångsresenärer: begagnade

Det lilla, charmiga staden Brygge är full av kanaler, butiker, och medeltida arkitektur. Den pittoreska belgiska staden är en fantastisk plats för weekendresor, med gott om tid för sightseeing och avkoppling. Förutom chokladprovningar på Markttorget, att klättra upp i klocktornet för episk stadsvy är ett av de bästa sätten att börja dagen i Brygge.

Du kan täcka Brygges landmärken till fots, eller i en vagn, på en helg. Dessutom, du kan kombinera resan till Brygge med andra platser för förstagångsresenärer, som Bryssel, och gör det till en hel veckas resa till Europa. Så, för att till fullo njuta av din första resa till Brygge, packa bekväma skor, en tvärväska, och en kamera för magiska bilder.

Bästa tiden att gå: Våren är den bästa tiden att besöka Brygge. Vid den här tiden på året, kanalerna och gränderna är fulla av blommande blommor, och färger.

Amsterdam till Brygge Tåg

Bryssel till Brygge Tåg

Antwerpen till Brygge Tåg

Gent till Brygge Tåg

 

Best First Time Traveler’s Locations: Bruges

 

11. köln

Den hisnande Kölnerdomen kommer att göra dig mållös. Den historiska stadskärnan, stadens ljus på kvällarna, och katedralen fängsla alla förstagångsresenärer till denna fantastiska tyska stad. Köln är ett underbart resmål för en stadssemester eftersom du kan besöka alla viktiga landmärken i 3 dagar.

På vintern, stadens torg är där du kan njuta av en av de bästa julmarknaderna i Europa. På sommaren, du kan bege dig till Rheinpark för en fantastisk utsikt över katedralen och en picknick vid floden Rhen. dessutom, du kan njuta av stora besparingar på fantastiska parker, museer, och mer med Köln kort.

Bästa tiden att gå: Året runt, men mest i jul och vår.

Berlin till Aachen Tåg

Frankfurt till Köln Tåg

Dresden till Köln tåg

Aachen till Köln Tåg

 

Cologne At Night

 

12. Bästa platser för förstagångsresenärer: Interlaken

Alpin utsikt, gröna ängar, och sjöar tillsammans med stadsförmåner, Interlaken är ett fantastiskt resmål i Schweiz. Stadens närhet till Alperna tillsammans med stadslivets komfort, boende, och transport gör det till en av de bästa platserna för förstagångsresenärer.

Om du väljer att resa till Interlaken för första gången, du kommer att ha en oförglömlig resa till en av de mest eftertraktade destinationerna i världen. Oavsett om du älskar att vandra eller smutta på schweizisk kakao på morgonen med alputsikt, Interlaken har allt.

Bästa tiden att gå: året runt.

Basel till Interlaken Tåg

Bern till Interlaken Tåg

Lucerne till Interlaken Tåg

Zürich till Interlaken Tåg

Best First Time Traveler’s Locations: Interlaken

 

Här på Rädda ett tåg, vi hjälper dig gärna att planera din semester till dessa 12 bästa förstagångsresenärer’ platser med tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "12 Best First Time Traveler's Locations" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fbest-first-time-travelers-locations%2F – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)