Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 02/07/2021)

Ta tåget till det perfekta resmålet för städer eller shopping, de mest fantastiska huvudstäderna i Europa har allt. Loppmarknader är retro och moderna, nutid och historia, komma ihop, där stora saker dyker upp, och vår 7 de bästa loppmarknaderna i Europa är det perfekta exemplet.

Om du brinner för shopping, och särskilt för vintage samlarobjekt, sedan dessa 7 bästa loppmarknader i Europa kommer att bli en dröm. Följ bara våra ultimata loppmarknader i Europa-guiden, och ta en stor resväska!

 

1. München loppmarknad

Om du är på väg till Bayern för Europeiska helgdagar på våren, och letar efter några nya vintage skatter, då kommer du att älska Münchens jätte loppmarknad. Denna fantastiska loppmarknad markerar vårfestivalen och hålls en gång om året.

Det kommer att vara över 2000 säljare, med fantastisk årgång är det, som en Louis Vuitton väska till roliga priser. Därför, Du borde antagligen rensa den lördagen för loppmarknaden Riesen-Flohmarkt Theresienwiese i München. Dessutom, kommer med en tydlig inköpslista, och vara där tidigt som du kan. Dörrarna öppnar kl 4 är, och du blir inte den enda tidiga fågeln!

Düsseldorf till München tågpriser

Dresden till München tågpriser

Nürnberg till München tågpriser

Bonn till München tågpriser

 

Böcker som erbjuds på München loppmarknad

 

2. Amsterdam loppmarknad

Om du inte visste det, Amsterdam är en stad med en rik handelshistoria. Därför, Det är ingen överraskning att en av de bästa loppmarknaderna i Europa är i Amsterdam. En gång om året, de pittoreska gatorna i Amsterdam, förvandlas till en utomhusmarknad, där du kan handla och njuta av den fantastiska atmosfären i en av de största städerna i Europa.

En gång om året, som en fest på kungens dag, Amsterdams kanaler och gränder förvandlas till en enorm loppmarknad. Chic årgång, konst, prylar, och andra begagnade skatter väntar på dig på denna fantastiska loppmarknad.

När? 6 är att 8 den 27 april.

Bremen till Amsterdam tågpriser

Hannover till Amsterdam tågpriser

Bielefeld till Amsterdam tågpriser

Hamburg till Amsterdam tågpriser

 

Vrijmarkt Amsterdam Nederländerna

 

3. Grande Braderie De Lille

Den största och mest kända loppmarknaden i Frankrike, loppmarknaden Grande Braderie de Lille kommer att vara värd 10,000 säljare.

Lille loppmarknad är årets största evenemang och äger rum den första helgen i september. Om du gillar vintage, och retroartiklar, då borde du boka en biljett till Lille i september 4th– 5th, för en vintage extravaganza.

Det sägs, att det tar dig nära 40 timmar bara för att gå igenom alla läktaren, och det är utan att stoppa och handla.

Några användbara fraser att behålla & lära sig:

”Vad är ditt bästa pris?”- Vad är ditt bästa pris??

“Coupons la poire en Deux” - Låt oss träffa varandra i mitten / slå till ett fynd

"Förhandla!”- Deal!

Hur man kommer dit? Ta en timme TGV-tågresa från Paris.

Paris till Rouen tågpriser

Paris till Lille tågpriser

Rouen till Brest tågpriser

Rouen till Le Havre tågpriser

 

4. Portobello Road Market I London

Den bästa loppmarknaden i England händer varje dag på Portobello-marknaden i London. Mode, antikviteter, mat, och begagnade skatter väntar på dig varje dag i veckan, men var beredd på en boost av energi och färg på lördag.

Så, efter en dag med antika shopping, du kan ta läckra grönsaker, ost, och andra godisar för en snabb lunch innan du fortsätter på din vintagejakt på modemarknaden på Westway. Att besöka Portobello Road-marknaden är en av de bästa sakerna att göra i London, och du bör ägna en hel dag åt denna loppmarknad och Londons landmärke.

enAmsterdam till London tågpriser

Paris till London tågpriser

Berlin till London tågpriser

Bryssel till London tågpriser

 

Vinylskivor på loppmarknaden Portobello Road i London

 

5. Paris loppmarknad

När vi tänker på Paris, vi föreställer omedelbart atmosfären. Särskild, mystiska, gammal, kungliga alla kommer att tänka på med Paris, och till hennes fantastiska loppmarknad.

Paris loppmarknad är en av de bästa loppmarknaderna i Europa tack vare de sällsynta skatter som den gömmer. Afrikansk konst, vintage dekorativa bitar, och kläder är bara några av de saker du hittar på denna enorma loppmarknad.

Om du vill ta med dig en liten bit av Paris, sedan är loppmarknaden i Paris platsen att handla. Du börjar din strävan på Rosiers Street, huvudgatan, och gå ner för att gå in på de separata marknaderna.

När? Lördag-måndag

Hur man kommer dit? Ta tunnelbanan, gå till Porte de Clignancourt on Line 4, och följ folkmassorna mot den stora betongövergången.

Amsterdam till Paris tågpriser

London till Paris tågpriser

Rotterdam till Paris tågpriser

Bryssel till Paris tågpriser

 

Paris vackra loppmarknad

 

6. Bryssel Ball Game Market

Den enda loppmarknad som är öppen 365 dagar om året, Ball Game-marknaden i Bryssel, är också den största i Belgien.

I hjärtat av Marolles-distriktet, du hittar vintageposter, och sällsynta böcker på filtar. På närliggande gator, hittar du begagnade och antikaffärer.

När? Den bästa tiden att åka på skatter är på torsdag och fredag.

Var? Place du Jeu de Balle Bryssel

Luxemburg till Bryssels tågpriser

Antwerpen till Bryssels tågpriser

Amsterdam till Bryssels tågpriser

Paris till Bryssels tågpriser

 

Bryssel Ball Game Market

 

7. Milan

Det finns flera loppmarknader i Milano, och det är inte förvånande eftersom det är världens modehuvudstad. Mercatone dell'Antiquariato är den största loppmarknaden i Milano och äger rum den sista söndagen i varje månad.. Det kommer vara 380 stativ av antika möbler och vintagekläder, väntar på dig.

dock, den snabbaste loppmarknaden i Milano är East Market. Om du letar efter samlarobjekt eller modernt konstverk kommer du att bli kär i den östra loppmarknaden. Förutom, du kan ta lunch eller öl på DJ-setet, medan du vandrar runt de coola marknadsstånden. När du kliver in, du vill aldrig lämna detta retro & vintage fest.

Var? Via Mecenate, 84

När? Varje söndag

Hur man kommer till East Market i Milano? Ta tunnelbanelinjen M2

Florens till Milano tågpriser

Tågpriser för Florens till Venedig

Milano till Florens tågpriser

Tågpriser för Venedig till Milano

 

Milan Clothing Loppmarknad

 

Slutsats

Europa är en förtrollande blandning av retro och modernt, som kommer att bo på de mest fantastiska loppmarknaderna. En resa till Europa kommer inte att vara komplett utan att spendera en dag i en av de bästa 7 loppmarknader i Europa. Dessutom, återvänder hem utan åtminstone 1 bit årgång är som att du aldrig har besökt Europa alls.

 

Här på Spara A Train, Vi hjälper dig gärna med att planera din resa till dessa 7 Europas bästa loppmarknader tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "7 bästa loppmarknader i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Dsv - (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)