Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 30/01/2021)

Gå på ett äventyr att kittla dina smaklökar och delta i de bästa mat turer i Europa. Om du är en ivrig foodie, dina smaklökar, liksom din Instagram-flöde kommer att hoppa av glädje med vad du kommer att uppleva. Självklart, det bästa sättet att besöka gastronomiska geniala ökända städer i Europa är med tåg. Here are our top of 7 Bästa Food Tours uppleva i Europa.

 

1. Food Tours uppleva i Europa: Från Baguetter till Bistro i Paris, frankrike

Om det finns en stad som kan slå dina strumpor med kulinariska kreativitet, det är Paris och det är, därför, först på listan för bästa mat turer i Europa. Som ett resultat, många livsmedel turer som körs i Paris bör snarare kallas livsmedels utbildningar eftersom de är dränkt i historia. Traditioner har förts vidare genom århundradena.

Låt dig inspireras av parisiska passionen.


Allt är täckt från grunderna av bröd och ost till sina berömda delikatess, foie gras samt hemgjorda rillettes och Armagnac. Dessutom, Du kan också frossa i Paris café kultur.

Vind dig igenom sidogator och förvåna dig hur många trendiga restauranger, kaféer, delikatessbutiker, och boulangeries det finns. Som ett resultat, du kommer att utsättas för den perfekta blandningen av gamla tankar och det nya och trendiga inom foodiesfären.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Baguetter bistro i Paris, frankrike

 

2. Food Extravaganza: amsterdam, Nederländerna

Om du vill se en annan sida av Amsterdam och dess foodie scen, utforska gårdar och tillbaka gatorna i stadsdelen Jordaan. Som ett resultat, hittar du bra mat leverantörerna ivriga att dela sina skapelser samt ge en inblick i stadens rika indonesiska kulinariska arv.

Vi rekommenderar att du prova Äppelpaj vid ikoniska 400-åriga cafe, Cafe Papeneiland. Du kan också prova rökt korv gjord av en hundraårig familjerecept och lära sig holländska sättet att äta sill.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

3. The Art Of Craft Beer & Mat I Prag, Tjeckien

Om du befinner dig i Prag, göra vad hipsters gör och njuta av en craft beer samt en matmarknad tur. Du kan även ta en tur med en öl expert. De kommer gärna att ta dig på en Pivo (öl) Resan till skillnad från alla andra.

Naturligtvis, craft beer är alltid haft genom att äta några val lokala munsbitar. Dessutom, ochou kan försöka Scotch ägg eller tjeckiska dumplings med bräserad nötkött för att bara nämna ett fåtal av de foodie skatter i Prag. Det är en bestämd för vår lista över bästa mat turer i Europa.

Nürnberg till Prag Tåg

München till Prag Tåg

Berlin till Prag Tåg

Wien till Prag Tåg

 

The Art Of Craft öl och mat I Prag, Tjeckien

 

4. Food Tours uppleva i Europa: Urgamla traditioner i Madrid, spanien

För en Bonafide foodie äventyr, Madrid inte svika! Slingrar sig genom Madrid och träffa lokala leverantörer och krögare. Prova lokalt vin och ost läckerheter i den historiska Anton Martin Market. Har några av, det kan argumenteras att, de bästa cheesecakes i världen, varav några bakas i hundra år gamla ugnar.

 

Bästa Food Tours uppleva i Madrid Spanien

 

5. Savor staden från en insiders perspektiv: Venedig, Italien

Boka en tur om du inte vill vara rusade i Venedig. Bok med någon som känner till alla detaljer i staden och hur man eventuellt undvika folksamlingar och låta dig att hitta några dolda pärlor. Till exempel, ta en gondol rida över kanalen till en pasta restaurang och dricka ett glas prosecco innan du kolla in några kända vinbarer, populär bland lokal Casanovas.

Milan till Venedig Tåg

Padua till Venedig Tåg

Bologna till Venedig Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

pizza fest i Venedig

 

6. Food Tours uppleva i Europa: International Food Scene I Berlin, Tyskland

Berlin livsmedel scen är rätt på trenden och internationell mat guld, och som resultat, det är det bästa stället att få vänner när du är en foodie som reser. Ingenting sammanför människor riktigt lika mat gör.

Vi rekommenderar att du överväger en personlig mat turné med en lokal där man kan rulla upp ärmarna och fixa själv en traditionell fest, Berlin-stil.

Om du inte vill göra allt själv:

Kolla in Kreuzbergs turkiska marknad eller gör ett stopp (eller tre) vid olika kaféer och bagerier.

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

International Food Scene I Berlin, Tyskland

 

7. En giltig Foodie Experience: wien, österrike

Wien är all charm, men detta gäller särskilt när det gäller smaker. Den har en påtaglig äkthet och du bör börja med ett besök på ett klassiskt Wienerkafé. Från kaffe hus, du kan göra din väg till den populära Naschmarket, en traditionell pärla med ett brett utbud av österrikiska specialiteter som inkluderar ost och vinäger.

Om du inte äter en korv och sedan ta en bild av det på gram när du är i Wurstelstand, var du även där? 🌭But på riktigt, de har de mest fantastiska korvarna! Skölja ner med några österrikiska viner på en historisk källare och avsluta det hela perfekt med några delish dessert genom att besöka en stor choklad butik. 🍫

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Bästa Food Tours uppleva i Wien

 

Food Tours uppleva i Europa: Slutsats

Den bästa maten turer i Europa är utformade för att helt enkelt blåsa dig och gom. Det finns ingen brist på alternativ.

Vart du än går, bläddra igenom listor över de turer som skulle bäst passar dig.

 

Välj vad du vill uppleva och användning Spara A Train för ditt tåg resebehov.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “7 Bästa Food Tours uppleva i Europa ” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-food-tours-europe%2F%3Flang%3Dsv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)