Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 29/12/2019)

Europa är en fantastisk mötesplats för många olika kulturer - och mattraditioner. Varje nation har sin egen distinkta identitet, som drar besökarna rakt in sin historia och allt annat det erbjuder. Och i vissa länder, som också innebär flavorful drycker!

De av er som reser att väcka dina smaklökar och har vissa lokalbefolkningen godkända kul att njuta av att besöka dessa länder. Här är vår högsta 5 bästa lokala drycker att dricka och försök i Europa:

 

1. Bästa lokala drycker I Italien: Limoncello

Limoncello är en underbar italiensk uppfinning att du kan hitta hela detta vackert land. dock, Om du vill prova detta ljus citron sprit bäst, huvud till Amalfi. där, på den vackra Amalfikusten, de gör limoncello från de bästa citroner i hela Italien. Det ursprungliga receptet gör denna dryck smakar en aromatisk saft som endast är något sött. dock, smutta den sakta och försiktigt, eftersom dess styrka kan ta dig på sängen.

Neapel till Salerno Tåg

Neapel till Pompeji Tåg

Rom till Neapel Tåg

Bari till Neapel Tåg

 

[https://ww.youtube.com/watch?v = rR4qLmpJdh0

 

2. Bordeaux Best Local Wine - Frankrike

För en vinälskare, en av de bästa lokala drycker att prova i Europa skulle säkerligen vara en Bordeaux vin. Även om det är en känd fransk export, Det är verkligen en upplevelse att prova denna utsökta vin medan i Bordeaux. En vinresa är ett perfekt sätt att utforska regionen och dess viner. Vad är mer, du kommer att lära sig mycket om att göra vin, vackra chateaus, och mikroklimat.

La Rochelle till Nantes Tåg

Toulouse till La Rochelle Tåg

Bordeaux till La Rochelle Tåg

Paris till La Rochelle Tåg

 

3. Pimms Cup - England

Om du befinner dig i London under sommaren, du helt enkelt inte kan lämna utan provtagning Pimms Cup. Det var James Pimm som uppfann drink i mitten av 1800-talet, Han tjänstgjorde i en stor kopp den som han lånade hans namn. Det är en uppfriskande dryck som kombinerar brusande saft och Pimms Nej. 1, samt frukt skivor och mynta kvistar. Absolut delikat, och perfekt för att njuta av en mild sommardag i en trädgård, Pimms Cup charma dig.

enmsterdam Till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

Pimms Cup England

4. Bästa lokala drycker I Tyskland: snaps

I Tyskland, Schnaps är ett samlingsnamn för en stark alkoholhaltig dryck som kan ha en mängd olika smaker. Till exempel, du kan ha en fruktig Schnaps eller en ört baserad en. Oavsett vilken du väljer, du kommer att ha en populär lokal dryck som kommer att framkalla den anda av Tyskland. Lokalbefolkningen älskar att ha Schnaps efter en stor, tungt mål, där dess styrka hjälper till med matsmältningen. Så när du är i Tyskland, gärna festa och dricka upp!

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

Bästa lokala drycker i Tyskland är Schnaps

 

5. Westvleteren Abbey Bästa lokala öl i Belgien

Belgien är synonymt med öl, kanske ännu mer än Tyskland. Men bland alla fantastiska lokala belgiska öl, Det är något som kommer att slå dig av dina fötter. Abbey öl, även känd som Trappists, är mycket populära i Belgien, men Westvleteren abbey öl är den mest sällsynta en. Att få det, du behöver för att reservera det från klostret 60 dagar i förväg. dock, det är väl värt besväret.

Bryssel till Antwerpen Tåg

Amsterdam till Antwerpen Tåg

Lille till Antwerpen Tåg

Paris till Antwerpen Tåg

 

Redo att njuta av de bästa lokala drycker Europa kan erbjuda? Packa dina väskor, gör dina planer, och huvudet för att spara ett tåg till Boka Tåg Biljetter att se Europa på ett helt annat ljus!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Bästa lokala drycker att prova i Europa” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-local-drinks-europe/?lang=sv - (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)