Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 20/08/2022)

Europas slott och charmiga gatorna och platser har varit inställningen till fantastiska berättelser i tusentals år. Fram till idag är Europa världens viktigaste partidestination. Det är mecka för fester för resenärer från hela världen ungkar- och ungkarutresor. Så, vi har noggrant valt ut det bästa 5 feststäder i Europa för en episk och vild semester.

Berlin till Amsterdam, förstör barer till Europas största nattklubb, förbi tågresor eller klubbhoppning, fäst säkerhetsbältet för den vildaste resan ännu.

  • Tågresor är det mest miljövänliga sättet att resa i Europa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Världens billigaste tågbiljetter.

 

1. Fest i Berlin, Tyskland

En av de vänligaste städerna i Europa, Berlin är mecka för konstnärer, musiker, och världens bästa DJs. Dess historia och kultur har påverkat dess mångfald och superöppna strategi, vilket betyder att allt går. Därför, Berlin är den vildaste och bästa feststaden i Europa.

Berlins klubb- och festscen börjar vanligtvis sent efter mörker. Om du vill uppleva Berlins nattliv som en Berliner, packa bekväma skor, och fritidskläder och anländer på fredag. Ta en drink i en av de många barerna i Berlin och gå till industriområdet.

De bästa klubbarna i Berlin är gömda bort i Berlins industriområde och under tågspåren. Förbered dig för en fest som aldrig tar slut, eller stannar bara när den sista mannen står. Berliners klubbkvällar börjar redan 1 är på lördagar till söndag kväll. Detta placerar definitivt Berlin bland de galnaste och bästa partystäderna i Europa med turister och klubbgäster som reser från hela världen.

Vad är den bästa nattklubben i Berlin?

Om du är uppe i 48 timmar med fest och du har tid till bara en klubb, var noga med att festa på Berghain. De bästa techno- och husljuden kommer att rocka dansgolvet hela helgen.

Frankfurt till Berlin med tåg

Köpenhamn till Berlin med tåg

Hannover till Berlin med tåg

Hamburg till Berlin med tåg

 

Best party cities in Europe and Berlin Germany

 

2. Fest i Budapest, Ungern

Under dagen och solnedgångtimmarna, Budapest är en absolut stunner med sina imponerande arkitektoniska juveler och platser. När du vandrar runt på gatorna, dina ögon kan knappt hålla koll på de vackraste landmärkena i Europa. Men, på natten kommer du att upptäcka en alternativ värld, en värld av övergivna byggnader som förvandlas till Europas mest ovanliga barer, och denna unika scen sätter Budapest på vår 5 bästa feststäder i Europa.

Efter mörkrets inbrott, i ett alternativt utrymme, där det inte finns någon etikett eller husregler, saker är bundna att gå vilda.

Vad är den bästa nattklubben i budapest?

Simple Garden är Budapests ikoniska ruinbar i distriktet 7 och dess labyrintiska trappa upp och ett måste-besök för en särskilt förvirrande upplevelse av Budapests festkvällar.

Wien till Budapest med tåg

Prag till Budapest med tåg

München till Budapest med tåg

Graz till Budapest med tåg

 

 

3. Fest i Prag, Tjeckien

Prag är en av de vackraste städerna i Europa. Under dagen kommer du att känna att du gick tillbaka i tiden till slott, furstar, och riddarhistorier, men under natten reser du tid till galen nattliv, där hämningar lämnas bakom dörren.

Staden är full av ölträdgårdar vid floden, pubar, och barer med fantastisk utsikt över staden, och naturligtvis en ökänd klubbscen.

Vad är den bästa nattklubben i Prag?

Prag är hem för den största klubben i Europa, 5-berättelsen Karlovy Lazne Club. Så, om du planerar en resa till Prag med dina vänner eller en Eurotrip för att utforska Europas bästa feststäder, då är detta ett måste-stopp på ditt äventyr. Var medveten om att när du väl kommer in i klubbens dörrar, du kan lämna en helt annan person Oavsett vad som händer i Prag, stannar i Prag.

Nürnberg till Prag med tåg

München till Prag med tåg

Berlin till Prag med tåg

Wien till Prag med tåg

 

People dancing at prague czech republic party at a nightclub instagram picture

 

4. Fest i Amsterdam, Nederländerna

Berömd för sina vackra kanaler och kaféer, Amsterdam är en populär europé semester destination. Den har en mycket lugn atmosfär, trots dess ökända röda lampor distriktet och kaféer.

Medan holländarna föredrar lågmälda sammankomster, om du frågar turister från hela världen, de skulle säga att Amsterdam har en annan sida. Jämfört med de andra städerna i våra bästa feststäder i Europa, i Amsterdam, du hittar trance-ljud i de flesta klubbar, men också live musik. Live shows är mycket populära i Amsterdam.

Vad är den bästa nattklubben i amsterdam?

Bara några av de bästa livemusikklubbarna är Melkweg och Bimhuis, och de bästa nattklubbarna är De Marktkantine och Shelter.

Bremen till Amsterdam med tåg

Hannover till Amsterdam med tåg

Bielefeld till Amsterdam med tåg

Hamburg till Amsterdam med tåg

 

Amsterdam party at a nightclub instagram picture

 

5. Fest i Wien, Österrike

Staden som vi alla känner för sitt oöverträffade opera- och kulturliv har också ett fantastiskt och roligt nattliv. I motsats till andra nattklubbscener i grannländerna, nattlivsscenen i Wien är vänligare och mer avslappnad. Till exempel, entréavgiften i Wien är lägre med avslappnade dörrpolicyer.

i Wien, du kan mest hitta teknoklubbar, men också underjordiska och sura stilar i vissa klubbar.

Vad är den bästa nattklubben i wien?

Gå till Das Werk och Grelle Forelle för de bästa teknofesterna. Om du vill att en klubbcrawl ska du gå till Gurtel, en väg som går genom stadens centrum. Det är där du hittar de flesta pubar och klubbar grupperade ihop. Var noga med att kolla in Venster99.

Elektro Gonner är ett bra exempel på Wiens knäppa nattliv. Ligger i en elektrisk butik, det är också ett utrymme för videoinstallationer och elektromusik. Baren Le Loft ligger på toppen av Sofitel Wien Stephansdom med episk solnedgång och utsikt över staden.

Salzburg till Wien med tåg

München till Wien med tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med tåg

 

Best party cities in Vienna Europe

 

Mer information om fester i Europa

Vilken säsong är bäst att uppleva nattlivet i Europa?

Våren och början av hösten är de bästa årstiderna för att resa och upptäck de bästa feststäderna i Europa.

 

Vad är prisintervallet för inträdesavgifter i Europas nattklubbar?

Anmälningsavgiften varierar från land till land. De flesta europeiska städer är mycket prisvärda, till exempel, Prag och Budapest, 5-20 euro entré och alkohol till rimliga priser, vissa platser är dyrare, men det viktigaste, ska komma tidigt, så du behöver inte stå länge i kön.

 

Vilken stad har det bästa nattlivet i Europa för nyårsafton och jul?

Den bästa staden för jul- och nyårsafton är definitivt Berlin om du reser på en begränsad budget. Amsterdam och Prag är underbara på vintern, men lite dyrare.

För att sammanfatta, Europa har något att erbjuda för alla smaker, önskan, ondskapsnivå, och budget. Vår topp 5 feststäder erbjuder det bästa av alla världar. Du kan säkert börja försiktigt med barhoppning eller levande musikklubbar och fortsätta till de vildaste dansgolven i Europa, allt på en enda natt. Till topp allt, varje stad är lätt att nå via tåg resa, så om det är din vildaste dröm att ha en galen festhelg och besöka alla 5, då väntar Europa.

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna med att hitta de billigaste tågbiljetterna till någon av de vackra feststäderna på vår lista.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "5 bästa feststäder i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-party-cities-europe/?lang=sv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)