Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 11/04/2022)

Oavsett om du reser för en helg eller en lång semester i Europa, du bör alltid få tid att koppla av. En picknick är ett fantastiskt sätt att koppla av och beundra några av de ikoniska platserna och utsikten. Så, för att hjälpa dig komma igång på din europeiska semester, vi har handplockat och packat en picknickkorg av Europas bästa picknickplats. Luta dig bara tillbaka, och njut av utsikten!

 

1. Picknick i Petrin Hill, Prag

Utsikten och stämningen i Petrin Hill park gör för en av 5 bästa picknickplatser i Europa. Ironiskt, ligger i Lesser Town, Petrin Hill är en grön och charmig park med utsikt över Prags slott. Petrin erbjuder den vackraste utsikten över huvudstaden, och du kan klättra upp till observatorietornet för verkligen natursköna vyer stadens, slott, och broar.

Petrin Hill är perfekt för en picknick i Europa på våren, höst eller sommar. Bladet kommer att se ut fantastisk på hösten och på våren och sommaren kommer alla träd och mark att blomstra och färgas i grönt. Ta bara några scones med bär från Artic Bakehouse och du är redo på en fantastisk picknick i Prag.

Hur man kommer till Petrin Hill?

Petrin Hill ligger tvärs över Gamla stan och centrum. Du kan resa med kabelbanan, spårvagn eller buss, som alla turister. Men, du kan ta dig till Petrin Hill till fots, korsa Karlsbron till Mala Strana och Lennon-väggen. Det tar dig ungefär en timme om vädret är bra och en picknick för solnedgången blir ett bra slut på denna drömma dag i staden.

Nürnberg till Prag med tåg

München till Prag med tåg

Berlin till Prag med tåg

Wien till Prag med tåg

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Picknick vid floden i saxiska Schweiz, Tyskland

Stora floder, snöiga toppar framåt, och gröna ängar runt dig, Saxon Schweiz nationalpark är ett spektakulärt paradis. På en lat morgon eller i slutet av en lång vandring, Bastei-bron är den perfekta platsen för en underbar picknick.

Om du är i äventyr och en vandringsentusiast, du kommer säkert att uppskatta att ta en paus för en picknick. Å andra sidan, om du föredrar vackert bo och vila, en picknick vid floden i Sachs Schweiz kommer att toppa hela din europeiska semester.

Hur man kommer till Saksiska Schweiz?

Saxon Schweiz är bara 30 minuters tågresa från Dresden. Så, packa en Eierschecke, kaffe, bär, och frukt från den lokala marknaden och du är redo för en fantastisk tid på en av de mest natursköna picknickplatserna i Europa.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med tåg

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Picknick vid sjön i Lago Di Braies, Italien

Blått orört vatten och bergtoppar som reflekterar i sjön, utsikten över sjön di Braies i Sydtyrolen i Italien kommer att färga din picknick med vackra minnen. Italien är kulinarisk himmel, kombinerad med spektakulära sjöar och berg, det är verkligen onödigt att utarbeta de många anledningarna till att denna sjö är på vår topp 5 Europas bästa picknickplats.

Om du är intresserad av att vandra i Dolomiterna, kretslago di Braie dagsvandring är ganska lätt. Så, du avslutar en underbar dag i naturen, ta en bit från din Panini eller pizza och beundra utsikten över den största naturliga sjön i Dolomiterna.

 

 

Hur kommer jag till Lago Di Braie?

Lago di Braies är tågresor från Bolzano, den närmaste staden. Det tar ungefär en timme med tåg, eller så kan du hitta underbart boende i närheten.

Milan till Venedig med tåg

Padua till Venedig med tåg

Bologna till Venedig med tåg

Rom till Venedig med tåg

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Picknick På En ö I Margret Island, budapest

Ligger vid floden Donau, mellan Buda och Pest, Margaret Island är perfekt för en vårpicknick i Budapest. Ön är 2.5 km, en favorit bland lokalbefolkningen för utomhusmass i solen. Dessutom, det finns en lokal marknad i närheten, så det finns inget behov av att bära dina picknickbitar från staden med kollektivtrafik. Du tar bara alla dina favoriter och några lokala delikatesser på marknaden och tar dig till ön.

Det finns också en japansk trädgård på ön Margaret som är helt värt ett besök före eller efter din underbara picknick.

Hur kommer jag till Margaret Island?

Med spårvagn eller buss, Ön Margaret är mycket tillgänglig med kollektivtrafik. Insiders tips: Budapest Card ger dig specialtillbehör för kollektivtrafik och attraktioner.

Wien till Budapest med tåg

Prag till Budapest med tåg

München till Budapest med tåg

Graz till Budapest med tåg

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Picknick i Champs De Mars Paris

Paris har oräkneliga vackra trädgårdar och picknickplatser längs Seinen. Den bästa picknickplatsen i Paris ligger tvärs över det ikoniska utrymmet Champs de Mars.

Det är ett storslagen grönrum mellan sjunde arrondissementet och Eiffeltornet. Det är perfekt för en picknick i Paris och erbjuder de bästa solstolarna. Förutom landskapet, det är också en av 10 bästa utsiktspunkterna på Eiffeltornet i Paris.

Varje sommar anländer parisiska familjer för att njuta av solen eller njuta av trädgården på hösten. Det är väldigt lugnt och ger en underbar miljö för att se nattlamporna i Eiffeltornet.

Så, se till att packa en färsk baguett, Camembert, färsk frukt, vin, och gå till en av de bästa picknickplatserna i Europa.

smaklig måltid!

Hur man kommer till Champs De Mars Gardens?

Du kan ta tunnelbanan eller RER-tåget. Gå bara av vid Champ de Mars-Tour Eiffel station.

Att resa kan vara överväldigande och utmattande eftersom vi alltid vill se och uppleva absolut allt. Europa har så många anmärkningsvärda och oförglömliga aktiviteter och åsikter att erbjuda. Medan du alltid ska sträva efter att se så mycket som möjligt, ibland behöver du bara ta det lugnt. Att ha en picknick med lokala delikatesser är ett fantastiskt sätt att utforska landet och köket, utan att ta ett steg.

Amsterdam till Paris med tåg

London till Paris med tåg

Rotterdam till Paris med tåg

Bryssel till Paris med tåg

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna med att hitta de billigaste tågbiljetterna till någon av de vackra picknickplatserna på vår lista.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "5 bästa picknickplats i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/?lang=sv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)