Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 06/08/2021)

De som har haft turen att besöka Europa känner spänning och känsla av äventyr som den erbjuder. Att resa i Europa kan berika ditt liv på flera sätt. från språk, fantastiska platser, och historia till fantastiska mat som du inte hittar hem. De som har ett särskilt söt tand för glass kan uppleva något fantastiskt. Olika glassbarer i hela Europa erbjuder en explosion av fantastiska smaker. Trots allt, Glass är det perfekta sättet att luta sig tillbaka i skuggan och koppla av efter en lång dag i en stad. Om du är ute och reser genom Europa och är en glass lover, Vi har tagit vår omfattande erfarenhet av att resa genom Europa och sätta ihop en lista för dig. Därför, Här är några av de bästa platserna att äta glass i Europa.

 

Om att äta glass i Italien?

Italien är känd för sin kärlek till livet och utsökt mat. Deras glass verkar kombinera de två. Många glassälskare är överens om att man inte har levt tills du har smakat en skopa av äkta italiensk gelato. Den rika smak och konsistens är tydliga indikatorer på att glassen gjordes av en person som brinner för sitt hantverk. Det är om du har turen att komma över en bra Glass plats.

såsom mjölk

Rom är hem till en av de bästa glassbarer i Europa, såsom mjölk. Staden är full av glassälskare. Pittoreska scener människor njuter gelato är typiska. i alla fall, i en stad med otaliga gelato butiker, en framstår som en dold juvel att alla gelato älskare måste besöka. Otaliga turister och lokalbefolkning flockas att komma Il Latte. Vad kan göra sin glass så unik att du kan fråga? för det första, många människor njuta av den rika och utsökta smaker som de erbjuder. De förbereder sina gelato dagligen och utnyttja naturliga ingredienser. Deras glassar är rika och krämig, som namnet antyder. Om du undrar vad Come Il Latte medel, kommer du vara glad att veta det kan översättas till “som mjölk”. Även människor som hatar mejeriprodukter kan njuta av sina mjölkfria smaker. Smaken är fantastiskt. För det andra, människor älskar atmosfären i butiken. Den innehåller essensen och känslan av Rom.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Pisa till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Om att äta glass i Tyskland?

Fantastisk glass är inte något som många associerar med Tyskland. i alla fall, Ballabeni Glass är här för att ändra på det med sin otroliga skopor. Denna enastående glassbar ligger i München och har en hel del. Parlor tillhör Giorgio Ballabeni, en mästare inom tekniken för framställning av glass. Han började glass som en hobby, och alla München är tacksamma för det. Många turister och lokalbefolkningen älskar butiken, lämnar otroliga recensioner. När du försöker deras glass, det är inte svårt att se varför. De har finslipat sina båtar till perfektion och är en av de bästa inom sitt område. Sin passion kommer genom i varje skopa. En extra bonus är att de har sin glassbil och kan tillgodose till privata parter!

Dusseldorf till Munich Tåg

Dresden till Munich Tåg

Nuremberg till Munich Tåg

Bonn till Munich Tåg

 

 

Om att äta glass i Ungern?

Skulle du någonsin befinner dig i Ungerns huvudstad, se till att besöka Rosa Gelart. Denna fantastiska glass butik är i hjärtat av Budapest. De handlar om tradition, intimitet, romantik, och passion, vilket syns i deras arbete. Med andra ord, de är sanna experter på området. Såvitt deras glass, du kommer att vara glad att höra att de använder bara de finaste ekologiska ingredienser. Varje stor glass butik undviker konstgjord glass. i alla fall, vad som gör Gelarto Rosa unika är deras hantverkare metod för att forma glassen i en ros. Om du någonsin är i Szent Istvan Torget under en varm dag, du kommer säkert att se många människor med rosformade glassar gå runt.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Schweiz

Nästa glass som du måste besöka är från Zürich. upp är en glassbar som fick sin inspiration från Argentina. Grundaren Rofe Bote bodde där i två årtionden och tog i kulturen. Han var imponerad med deras fruktig, uppfriskande, och naturlig glass. Han blev så imponerad att han förde dem till Schweiz. Idag finns två butiker i Zürich, och de strävar efter att deras argentinska rötter. Den livliga musik och latin känsla är säker på att lyfta din sprit ännu mer som du njuter några läckra glass. Hasta är en utmärkt blandning av argentinska smaker och schweiziska uppfinningsrikedom.

Munich till Zurich Tåg

Berlin till Zürich Tåg

Basel till Zürich Tåg

Wien till Zurich Tåg

 

 

Glass i Frankrike

Fransmännen är kända för en massa saker. för det första, det är deras kärlek till konsten, arkitektur, och filosofi, vilket är obestridlig. Paris är en levande bevis på att. För det andra, de är väl kända för sin fantastiska matlagning. Franska kök är bland de mest uppskattad i världen, och du kan vara säker på att disciplinen i köket visar upp i sina öknar. På grund av denna passion för mat, det är ingen överraskning att de har några av de bästa glassar i Europa.

Berthillon

En av de mest populära är Berthillon. Detta är en av de mest kända salonger i Paris och för en god anledning. Det öppnades på 60-talet och hade serverar läckra glass sedan. Du är fri att välja en av sina utsökta smaker, och kan även mixa och matcha smaker att hitta rätt kombinationer för dig.

Var du än väljer att resa, du är säker på att njuta av en god glass. Kom bara ihåg att luta sig tillbaka och njuta av landskapet och smak när du gör det. Ta allt i och njuta av fantastiska smaker av glass i dessa olika platser.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Redo att uppleva smaker och smaker som Europa har att erbjuda? Boka Tåg Biljetter nu. Efter det, du kan uppleva läcker värld glass i Europa.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Bästa ställena att äta glass i Europa” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-eat-ice-cream-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)