Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 05/12/2020)

Är du den typ av person som gillar promenader och bussturer? Då detta inlägg är inte för dig! Vi tror att det bästa sättet att se några av Europas ikoniska platser är genom smuttar champagne på en takterrass eller café. Här är några bästa taket restauranger och kaféer i Europa så att du kan syn-se i stil.

 

Bästa taket restauranger och kaféer i Europa: Atlantisk stjärna Hotell - Rom, Italien

När du är inne Rom, du måste se alla vackra och antika platser - som Colosseum eller Fontana di Trevi. Men du måste också njuta av en vacker utsikt stadens. Och, när du besöker taket bar Atlante Star Hotel du har utsikt över två länder. Det är därför vi tycker att det är en av de bästa takrestaurangerna och kaféerna i Europa!

Njut av vackra vyer över Vatikanstaten och Rom när som har en espresso eller ett glas vin. Det finns inte många alternativ för att avsluta en dag bättre än här!

Att resa till Rom med tåg

Snabba tåg från london Rom ta runt 14 timmar, täcker ett avstånd av ungefär 1,434 kilometer. Det finns ofta tjänster på resvägen mellan London och Rom. Tåg för denna resa vanligtvis öppna för bokning runt 12 månader i förväg. Om en bokning ännu inte är öppen för dina datum kan du ställa in en bokningsvarning för att få ett e-post den dag då de billigaste biljetterna är tillgängliga för din resa från London till Rom med tåg. Använda sig av Rädda ett tåg att beställa snabbt och enkelt!

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Bologna till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Atlanta Star Hotel view Rome Italy view

 

Bästa taket restauranger och kaféer i Europa: The Cube Bar - Galeries Lafayette - Paris, Frankrike

Le Cube Bar Paris France – Galeries Lafayette

 

För en av de bästa utsikterna i Paris, huvudet upp till taket av varuhuset Galeries Lafayette. Sju våningar upp, Detta 1500m terrass erbjuder en riktigt imponerande 360 ​​° utsikt över Paris. Operahuset ligger i nära håll och Eiffeltornet är dess bakgrund. Men inte bara om visningar, men terrassen har också en modern och elegant takbar som heter The Cube Bar.

Open-air och naturligt att sätta, terrassen erbjuder plats både i solen och mer täckta områden i skuggan. Från taket bar, du kan beställa en kall öl, uppfriskande cocktails tillsammans med några parisiska snacks. Detta är verkligen en av de bästa takrestaurangerna och kaféerna i Europa, så vara i god tid för att ta en plats!

Att resa till Paris med tåg

London är en populär utgångspunkt för många resenärer på deras europeiska semester. En kort och bekväm tågresa ansluter den brittiska huvudstaden med Frankrikes kärlekens stad, Paris.

Det finns bara ett tåg som kör direkt från London till Paris: Eurostar höghastighetståg. Så det gör att välja rätt träna lite lättare! Se till att du köpa dina tågbiljetter genom Save A Train men!

Bästa taket restauranger och kaféer i Europa: Aria Hotel High Note Sky Bar - Budapest, Ungern

Aria Hotel High Note Sky bar i budapest erbjuder en stor 360-graders utsikt över Buda och Pest. Det är beläget i hjärtat av Pest, bara ett stenkast från St. Stephen basilika. Denna glamorösa eleganta baren har en mycket avkopplande atmosfär, och det är ett perfekt sätt att njuta av Budapest med familj och vänner.

Att resa till Budapest med tåg

De tåg resa från London till budapest är säkert, enkelt och prisvärt och tar bara 24 timmar, med Eurostar till Paris och höghastighets TGV från Paris till Munich, sedan över natten sovhytt till budapest. Eller om det finns anslutningar via Paris och München, eller via Bryssel, köln & wien.

 

Best Rooftop Restaurants And Cafes In Europe / Hungary view

 

Bästa taket restauranger och kaféer i Europa – Barcelona

1881 per Sagardi är restaurangen av History Museum i Katalonien, en unik plats i staden med utsikt över hamnen i Barcelona och som helt ägnades åt Medelhavet kök, från hav till land. Detta erfarenhet är klar i Terrace av Indianes, en samtida terrass cocktailbar med utsikt över hamnen i Barcelona.

Att resa till Barcelona med tåg

Det är lätt att resa från Storbritannien till Spanien med tåg. En morgon Eurostar till Paris 2h20 från £ 44 enkelriktad eller £ 58 retur, lunch på den märkliga Train Bleu restaurang på Gare de Lyon, sedan på eftermiddagen tvåvånings TGV Duplex till Figueres (för Salvador Dali museum), Girona & Barcelona från € 39 varje sätt. *Priserna kan ändras.

 

 

Redo att packa väskan och besöka de bästa taket restauranger och kaféer i Europa? Låta Rädda ett tåg ta hand om att få dig där du behöver vara!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-restaurants-cafes-europe/– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)