Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 02/07/2021)

Europa är fullt av konst, historia, och kultur. Det är ingen överraskning då att det är också hem för de bästa solnedgångar. Med Rädda ett tåg, tågresan handlar om resan, inte alltid destinationen. Så, luta sig tillbaka och slappna av och framställas. Detta kommer att bli en fotografisk fest av de bästa tåg åkning i Europa.

 

Att sparka vår lista över bästa tåg åkning i Europa, Vi valde oortodoxa – KROATIEN

Var kan man inte fånga en vacker glimt från tågfönstret när du besöker Kroatien. kroatien är känd för sin fantastiska och andlösa solnedgångar, så se till att du har kameran redo som du är tvungen att hitta de bästa tåg åkning i Europa under solnedgång här.

 

TYSKLAND

När du tänker på Tyskland, du behöver inte tänka på det som har de bästa tåg åkning i Europa under solnedgångar, men du kommer att bli glatt överraskad över vad den har att erbjuda. Du får också denna uppfattning varje dag från den engelska trädgården i München. Tänk molnfri himmel och en vacker stad silhuett.

Tyskland har även nattåg om du vill fortsätta in i solnedgången med din tågresa.

Berlin till München Tåg

Frankfurt till Munich Tåg

Wien till Munich Tåg

Stuttgart till Munich Tåg

 

sunset resan är den bästa tåg åkning i Europa

SARDINIEN, ITALIEN

Detta är en av de bäst bevarade hemligheterna! och en av de bästa tåg åkning i Europa, Det ligger på en vik på sardinien västkusten, Italien. S'Archittu är en liten badort för endast de insatta! Den stora stranden är verkligen något att förundras, men se till att du tar den lilla asfalterade belagda gångar mindre rest. Du hamnar i vad som är verklig pärla i byn: en kalksten arch planat av den ständiga inverkan av havet. Om havet är lugnt, som det brukar vara i sommar, eller grov, typiskt av vintertid, solnedgången i S'Archittu är alltid en anledning att slappna av och ta sig tid att stirra på.

Olbia till Cagliari Tåg

Cagliari till Olbia Tåg

Sassari till Olbia Tåg

Olbia till Sassari Tåg

 

 

Vår sista land för bästa tåg åkning i Europa, TOSKANA, ITALIEN

Det finns en anledning till varför ”under den toskanska sun” är en sådan allestädes närvarande fras. Ljuset i Toscana är verkligen otroligt. Det hade helt enkelt att vara på vår lista över bästa tåg åkning i Europa under solnedgång. Förvänta imponerande solnedgångar natt efter natt. Par detta med vingårdar, knäppa byar, fantastiska stränder, och historiska landmärken och du har ett recept för ren magi.

Milan till Siena Tåg

Florens till Siena Tåg

Neapel till Siena Tåg

Rom till Siena Tåg

 

Toscana är bland de bästa tåg åkning i Europa

 

Se till att din enda oro är att ha kameran eller telefon app redo i tid för att ta in den skönhet som är Europa när solnedgången. Boka dina bästa tåg åkning i Europa med oss ​​på SaveaTrain.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-train-rides-europe-sunset%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)