Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 11/04/2021)

Att besöka vin regioner i Europa är en dröm för alla vinkännare. Otroligt utsökta vingårdar, varmt och soligt väder, förtrollande sluttningar, och god mat definiera dessa topp vinregioner. Om du är en vinälskare och vill se de bästa vingårdarna i Europa och hur du kommer dit, Spara A Train hjälper dig att komma dit!

Läs vidare för att veta vad Europa har att erbjuda vinälskare. Vi slår vad om att du redan hade packat det i ditt sinne innan du avslutade den här artikeln!

 

Bästa vingårdar i Europa: Frankrike

champagne Region, Frankrike

Champagne Region France Integral part of Best Wineries In Europe

 

Några av de mest kända och Bästa vingårdar i Europa finns i Champagne. Det är en idealisk destination för en dagsutflykt från Paris, men det finns många Champagne hus att utforska både Reims och Epernay, där du hittar ansedda namn som Änka Clicquot och Tattinger. Regionen Champagne utsågs nyligen en UNESCOs världsarvslista, vilket är en viktig dra för turism till området, tillsammans med de vackra böljande kullar full av vingårdar.

Paris till Reims tåg

Paris till Nancy Tåg

Metz till Paris med Tåg

Nancy-Paris Tåg

 

Rhônedalen, Frankrike

Rhone Valley is in the Best wineries in Europe

 

Rhone Valley wine region har så mycket att erbjuda från en kulturell synpunkt med Lyon är ett av UNESCO: s världsarv. Med sin enkla, autentiska gastronomi, Rhône är ett vin älskare himlen med de berömda vinerna från Crozes-Hermitage, Cote-Rotie, och Chateauneuf-du-Pape som drar vinturister från hela världen.

Känn dig inte skrämmas om du bara är ute efter en bra tid med några kompisar men! Från nybörjare till experter, Rhône är helt säkert att lägga till i listan. Här är en genomgång av ställen att gå och saker att se.

Dijon till Provence Tåg

Paris till Provence Tåg

Lyon till Provence med tåg

Marseille Provence Tåg

 

Bästa vingårdar i Europa: Toscana, Italien

Tuscany Italy is gorgeous

 

Toscana vingårdar erbjuda den perfekta vin land erfarenhet. Inte bara innehåller Toscana några av Italiens mest kända benämningar, som den nya Val d'Orcia DOC, Nobile di Montepulciano vin, men regionen spricker också av stolthet, kärlek till landet, och enorma glädje över att få dela med andra.

Om du inte vill planera din egen Toscana vin tur, du kan lita på sakkunskapen hos en guide eller chaufför. Vi brukar hyra en bil och göra det själva, men vi hade en privat drivrutin i Montalcino som tog oss runt till vår förplanerade stopp. Det är ett bra sätt att gå om du är orolig om att köra bil i området eller vill dricka vin istället för att spotta ut det.

Du kan boka en tur i förväg. Vi tror att det är bäst att gå med en privat tur, så här montepulciano tour, Montalcino-turné, eller chianti turné från Viator.

Tips: Vi har också mycket tyder lägga till en vingård lunch till dina planer varje dag. Toskanska viner är till för att njutas med mat.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Pisa till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Bästa vingårdar i Europa: Mosel, Tyskland

Amazing Mosel Germany

 

Vi känner alla till Tyskland för dess öl och bilar, men hittills, Vi visste inte att de har en kick-ass vinregionen också.

Mellan Koblenz och gränsen till luxemburg ligger Tysklands äldsta vinregion. Redan, Romarna såg potential i den varma micro-klimat-och näringsrik jord. I dag, vingårdarna i Mosel producera några av världens bästa Riesling.

Det finns en hel del att välja på, men högst upp på vår lista är Vingård Willi Schaer. A liten vingård som går tillbaka till 1121. Den Schafer familj största delen förlitar sig på sina utbildade känsla av smak och sin magkänsla när det gäller att bestämma den bästa tiden att skörda varje avsnitt av deras vinträd. Vilket vi tycker är badass!

Familjen producerar uteslutande Riesling på deras 4.2 hektar mark som kännetecknas av en perfekt balans mellan syra och struktur. De kritikerrosade vinerna distribueras över hela världen. Om du vill smaka på vinet på plats, se till att boka tid i förväg.

Köln Bonn Tåg

Bonn till Koblenz Tåg

Koblenz till Bingen Tåg

Bingen till Frankfurt Tåg

 

Bästa vingårdar i Europa: Lavaux, Schweiz

Lavaux Switzerland featuring in Best Wineries In Europe

 

heroisk vinodling: Det är en fras som ofta används för att beskriva odling av svåra landskap. Lavaux, Schweiz är en region som exemplifierar konceptet perfekt.

Lavaux är en vin sub-regionen av Vaud, belägen på norra stranden av Genèvesjön, Schweiz. Detta område, som intar en avundsvärd position på den östra halvan av den sjö, är känd för att producera steely vit viner, huvudsakligen från Chasselas druv.

Första gången ögonen satt på sina branta terrasser, du slås av ogenomförlig av det hela. (Speciellt lägga några flaskor vin). Erkänd av UNESCO som ett världsarv, den här solsäkta sidan av Genèvesjön framkallar en sagolik miljö med blommiga balkonger, skimrande blå vatten som bara kan fulländade vidare med ett glas lokala Chasselas. Liknande, dess sjö-kramar tomter sväva på extrem lutar att endast en bergsget och laget bör skörda.

Under 11-talet, dessa stora sluttningar tillhörde Benedictine och Cistercienser kloster. Det var munkar som hade vänt tidigare skogsområde i produktiva vingårdar som råkar ha svepande vyer.

Detta är åsynen ur tågfönstret på förhållningssätt till Lausanne:

Lausanne Switzerland Fields

 

Staden Lausanne är perfekt beläget i ena änden av Lavaux. Det ger en bra utsiktspunkt för utforska regionen. inom Schweiz, Lausanne är faktiskt majoritetsägare när det gäller vingårdar. (Kommunen äger en vinodlingsregion som inte är mindre än 62 fotbollsplaner, producerar upp till 400’000 flaskor årligen.)

Interlaken till Zürich Tåg

Lucerne till Zürich Tåg

Bern Zürich Tåg

Genève Zürich Tåg

 

 

Tillbaka dina väskor och ladda din glas. Det är dags att ta ett tåg eller två för att se de bästa vingårdarna i Europa. Rädda ett tåg ger dig snabba och problemfria biljetter utan dolda avgifter. Vad väntar du på? Dags att få ditt vin, på!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg Bästa Vingårdarna I Europa Och Hur man Får Det till din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-wineries-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)