Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 30/04/2021)

För dem som inte känner redan, Schwarzwald är en vidsträckt skogsområde i sydvästra Tyskland. Mer specifikt, det är beläget i delstaten Baden-Württemberg och upptar en signifikant del av det.

Dessutom, regionen är på gränsen till Frankrike och Schweiz, så det är tillgänglig från dessa länder samt.

I den här artikeln, Vi ska prata mer om varför det är värt ett besök. Viktigast, Vi ska berätta hur man når Schwarzwald i Tyskland med tåg.

 

Skönheten i regionen

Scenic landscape in South of Germany

Skönheten i regionen ligger i dess natur, men även en del natursköna städer och byar. När det gäller naturdelen, området är, väl, fylld med skogar. Den del är självförklarande. i alla fall, det finns mycket mer att göra!

Schwarzwald, eller Schwarzwald som det kallas på tyska, har många platser med vacker panoramautsikt. Det är också fylld med fantastiska river dalar och soligt, vackra toppar av många kullar som du hittar här.

Dessutom, det finns gott om destinationer som kan vara av intresse för många människor. Här hittar du lugn familj destinationer, par retreater, och imponerande landskap för den mer äventyrliga personer.

Vad mer, hittar du hela regionen vackra och sagolika hela året! Det är ett faktum att det ser imponerande när det är solig, regnig, och när det finns snö. Du kan se det tydligt i de flesta bilder av området.

Offenburg till Konstanz Tåg

Stuttgart till Offen Tåg

Leipzig Dresden Tåg

Nürnberg till Stuttgart Tåg

 

Hur man når Schwarzwald med tåg

Nå Schwarzwald med tåg är något som du kan göra på många sätt. Det är främst på grund av läget i regionen och det faktum att träna resa genom Tyskland är fantastiskt.

 

 

i alla fall, det är inte allt. Du kan nå många destinationer i regionen från nästan alla delar av Europa. Det är särskilt sant för storstäder i länder som Frankrike, Schweiz, Österrike, Belgien, Italien, och många fler.

När det gäller Tyskland, tågresor görs enkelt som ett företag - Deutsche Bahn fungerar det. Olika ICE-tåg, Eurocity, CityNight, Intercity, och TGV linjer kan ta dig till de många områden i regionen. Du kan rida ett tåg till Karlsruhe, Baden-Baden, Freiburg, och Offenburg. Dessa tåg går från alla större tyska städer, så besöker Schwarzwald med tåg kommer att bli en bris.

Oavsett vad du väljer att göra, Du kommer inte gå fel, eftersom besöka Schwarzwald kan vara en magisk erfarenhet. Vi säger detta främst eftersom du kan använda natursköna tåg och korsa hela regionen. Du kommer att uppleva det vackraste Schwarzwald har att erbjuda. Schwarzwald natursköna linjen trafikerar linjen Offenburg-Konstanz.

Offenburg till Freiburg Tåg

Stuttgart till Freiburg Tåg

Leipzig till Freiburg Tåg

Nürnberg till Freiburg Tåg

 

Besök Schwarzwald med tåg när du vill!

The Black Forest from above

Som du kan se, skönheten i regionen och underlätta för tågresor göra denna resa en underbar upplevelse. Vi rekommenderar starkt att du besöka den mest magiska området Tyskland åtminstone en gång i ditt liv! i alla fall, den resan ska vara lång nog för dig att se allt som Schwarzwald har att erbjuda!

 

När du väljer att ta oss upp på detta erbjudande, Känn dig fri att Kontakta Spara A Train. Vi kan hjälpa dig att besöka Schwarzwald med tåg och få en minnesvärd upplevelse.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fblack-forest-by-train%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)