Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 24/12/2021)

Reser med tåg är känd för att ge passagerarna några av de vackraste Tåg Bridges, filmiska landskapsvyer. Att få en chans att resa på tåg Bridges, du kan se kullar, landsbygden, och hav allt från din bekvämt säte när korsar Europa med tåg. Ibland järnvägen i sig är den mest förbisedda skönhet. dessa fyra europeiskt järnvägs Tåg Bridges tar andan ur.

 

Vår första Train Bridges pick är Landwasser viadukten, Schweiz

Landwasser viadukten, Schweiz
Schweiz tågresor

 

Denna tågbro är ett otroligt arkitektoniskt under. Du kan se sex kalkstens bågar vilar på fem höga pelare. Bron leder direkt till den 216 meter långa Landwasser Tunnel.

Bron spänner över Landwasser floden mellan städerna Schmitten och Filisur, i Graubunden område av Schweiz. Det har också förklarats som världsarv av UNESCO. Den är i drift idag och har varit det sedan den stod färdig 1902.

Munich till Basel Tåg

Zürich till Basel Tåg

Bern Basel Tåg

Genève Basel Tåg

 

Forth Järnvägsbron, Den översta Train Bridges i Skottland

Forth Bridge, Skottland
Skottland Rail bridge

 

Detta magnifika skotska landmärke korsar floden Forth på Queensferry, strax väster om Edinburgh.

Den är gjord av tre dubbla utliggare stål sällskap av långa balkar. Enorma nitar ansluta dem till huvudstrukturen av tåget Bridges. Granit bryggor stödja utliggare. Det är verkligen en bedrift av viktoriansk ingenjörs.

Tåget bro avslutades 1890 och renoverade och målas i 2011-2012. Forth Järnvägsbron har varit en Världsarv plats sedan 2005. Det finns mellan 190 och 200 tåg över den dagliga.

 

Hohenzollern-bron, Tyskland

Hohenzollern-bron, Tyskland
Tyskland tåg bro

 

Floden Rhen delar tysk stad av köln. Sju broar korsar majestätisk flod i Köln. Hohenzollern Tåg Bridges är inte bara den vackraste, men också den mest trafikerade järnvägsbron i Tyskland. Det ser över 1200 tränar varje dag över sex spår.

Den Hohenzollernbrücke är en bågbro, med tre järn bågar längs dess längd. Det avslutades i 1911 och renoverade på 1940-talet, 1950s, och 1980.

Eftersom det är bara 409 meter lång, det finns också en del av bron för fotgängare och cyklister. Det finns en på vardera sidan om järnvägsspåren. Människor har börjat placera “älskar hänglås” på staketet mellan järnväg och gågator sedan 2008.

Frankfurt till Köln Tåg

Bryssel till Köln Tåg

Wien till Köln Tåg

München till Köln Tåg

 

Viaduct av Chamborigaud, Frankrike

Viaduct av Chamborigaud, Frankrike
Frankrike gamla tåg bro

 

Du hittar denna spektakulära halvcirkelformade Arch Tåg Bridges i den franska byn Chamborigaud, klar i 1867. Det är fortfarande i bruk i dag.

Stenen viadukten korsar Luech river. Det är en böjd bro med en total längd av 387 meter. i alla fall, Det är mycket smal endast 14m bred. Viadukt av Chamborigaud kurva är vänd uppströms, Till skillnad från de flesta andra broar av detta slag.

Lyon till Marseille Tåg

Paris till Marseille Tåg

Nice till Marseille Tåg

Bordeaux till Marseille Tåg

 

Santa Giustina Järnvägsbro, Italien

Santa Giustina Järnvägsbro, Italien
Italien historiska tåg bro

 

Tåget viadukten är nummer 31 på listan över världens högsta tåg broar. Det står 145 meter hög och bara 78 meter lång. Den är belägen i slutet av Santa Giustina sjön i Dermulo, Norra Italien.

The Santa Giustina sjön är konstgjorda och vattnet som rinner från den producerar elektricitet. Det är också väl känt för vattensporter och paddling.

Milano Dermulo Trento Tåg

Turin Dermulo Trento Tåg

Padua att Dermulo Trento Tåg

Venedig Dermulo Trento Tåg

 

Redo att ta en tågresa på Tåg Bridges att se dessa underverk mänsklig strävan? Boka din plats och inte betala någon bokningsavgifter på www.saveatrain.com.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)