Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 25/01/2021)

Listan över bästa städerna i Europa för vegetarianer börjar äntligen få längre. Det kan ha varit något långsam att komma igång men vegetarian scen äntligen tar fart. Vi alla vet den där kött-centrerad rätter dominerar menyerna i många europeiska länder. Men saker och ting har förändrats. Dessa dagar, du behöver inte gå hungrig om du är en resande vegetarian. Inte heller kommer du att tillgodose enbart för dig själv.

 

Här är några av De bästa städerna i Europa för hur och vegetarianer att komma dit med tåg.

 

De bästa städerna i Europa för vegetarianer

Bästa städerna i Europa för vegetarianer: berlin, Tyskland

Ärligt, kommer köttfritt har några av de mer patriotiska restauranteers swoling vid tanken, men för de restauranger som har anammat den, vi tar våra hattar av till dig! Berlin erbjuder nu en otrolig mängd vegetariska restauranger. Pratade vegan Glass de imponerande veggie hamburgare. De flesta vegetariska restauranger i Berlin är hög kvalitet och även super trendig. Berlin var även namngiven Den nya Vegetariskt huvudstad i världen genom Saveuri 2015. Och även på de mest traditionella restauranger, det finns alternativ som är lämpliga för veggie eaters bland oss.

München till Berlin Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

Bästa städerna i Europa för vegetarianer: Barcelona, spanien

Vi älskar absolut Sain och hur det har anammat Vegetariskt och Vegan mat! Barcelona, särskilt, är så angelägen att vara välkomna, det förklarade sig ’veg vänliga, en vän av vegan och vegetariska kultur’i Mars 2017. Stadshuset producerade även en egen Vegetarisk guide till staden och har uppmuntrat dess invånare att prova köttfria måndagar. Liksom de flesta platser, hittar du en blandning av enkla veg vänliga platser och rent vegan restauranger som BioBento och på lämpligt sätt namngivna veggie Garden. Cake lover? Då måste du besöka Santoni Cafe, som tjänar vegan pizza, vegan muffins, och vegan croissanter, bland andra läckra godsaker.

 

Bästa städerna i Europa för vegetarianer: Stockholm, Sverige

Om du letar efter fina middagar vegetarian-pris ser längre än Stockholm. Denna populära skandinaviska staden gör definitivt vår lista för De bästa städerna i Europa för vegetarianer. Det är också super lätt att komma till med tåg! En vegetarisk restaurang inte att missa: Många tror Hermans (www.hermans.se) är den bästa vegetariska restaurangen i Europa. De erbjuder en allt-du-kan-äta vegetarisk buffé med en otrolig utsikt över staden.

 

Bästa städerna i Europa för vegetarianer: london, england

Överraskad? Vi trodde inte att så! London verkligen har allt! Inklusive en fantastisk mängd Vegan alternativ. Soho har landets första all-grönt pub - Tränare & hästar är Londons (och kanske Englands) mest kända vegetarisk restaurang. Det erbjuder vegan och veggie lutar på brittisk pub klassiker. Om du känner dig äventyrlig sedan Vanilla Black är där du måste vara! Vi rekommenderar iced avokado med en oliv smula och jordärtskocka kakan med Brasilien mutter mjölk och kål. Låter lockande för alla, inte bara vegetarianer.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Bästa städerna i Europa för vegetarianer: Glasgow, skottland

Glasgow – Strunt bara vegetariskt, det är en av landets de flesta vegan vänliga städer, och en ständigt ökande oas för allt vegetariska.

Det verkar som det finns en ny veggie eller vegan hotspot öppning nästan varje vecka, och efterfrågan på det är definitivt där. Gång på gång har röstats fram som mest vegan-vänlig plats i Storbritannien. VegFest (Europas största vegan festival) har också lagt Glasgow till dess roster.

 

Det har inte funnits någon bättre tid än nu att boka en tågresa till någonstans i Europa med SaveaTrain Om du är vegetarian eller vegan!

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-europe-vegetarians%2F%3Flang%3Dsv - (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)