Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 28/01/2022)

Gröna parker, vandringsleder i bergen, och bekvämt väder är perfekt för att ha kul utomhus. Europas kosmopolitiska städer har allt så att du kan prova alla utomhusaktiviteter som Europa har att erbjuda. Från cykling i Amsterdam till surfing i München, dessa 7 bästa städerna för utomhusaktiviteter i Europa är perfekt semestermål.

 

1. De bästa städerna för utomhusaktiviteter i Europa: amsterdam, Nederländerna

När staden är byggd runt flodkanalerna, du är skyldig att tillbringa semestern utomhus. Amsterdam är känt som den mest cykelvänliga staden i Europa. Att cykla är inte bara ett transportmedel utan ett sätt att leva för lokalbefolkningen.

Cykling är en stor utomhusaktivitet i Europa, för resor och sightseeing. Ett annat alternativ är att utforska staden på en båt, under de vackra broarna och holländsk arkitektur. På väg, du kan hoppa av för en drink på ett annat boakafé eller en charmig restaurang vid floden Amstel.

Frisk luft, blå himmel, och föränderligt landskap skapar den perfekta miljön för att hålla dig aktiv och i form medan du är på semester.

Bremen till Amsterdam med tåg

Hannover till Amsterdam med tåg

Bielefeld till Amsterdam med tåg

Hamburg till Amsterdam med tåg

 

Amsterdam canals outdoor activity

 

2. genever, Schweiz

Schweiz har mest natursköna vyer i Europa, och Genève är omgiven av fantastisk natur. Således, lokalbefolkningen drar nytta av utsikten och landar runt dem, stanna utomhus och aktiv. Till exempel, Genèvesjön, även känd som Lake Leman är en favorit för vattensporter.

Båtturer, fiske, Kajakpaddling, simning, eller forsränning, är bara några utomhusaktiviteter att göra i Genèvesjön. Du kan hyra en båt eller ta en prisvärd seglingskurs.

Om du är en bergsperson, sedan är de schweiziska Alpernas spår en kort resa bort från staden. Fjäll cykling, vandring, camping, och skidåkning på vintern är fantastiska utomhusaktiviteter att njuta av i Genève.

Lyon till Genève med tåg

Zürich till Genève med tåg

Paris till Genève med tåg

Bern till Genève med tåg

 

 

3. De bästa städerna för utomhusaktiviteter i Europa: München, Tyskland

München är ett av de största stadsparker i världen, Engelsk trädgård. Fantastiska och gröna marker är perfekta för utomhusaktiviteter, och därmed placera München på toppen av 7 bästa städer för utomhusaktiviteter i Europa.

På engelska trädgården, du kan hålla dig aktiv, genom att springa eller chilla, på en picknick vid vattnet, sol-bad, och simning. En annan bra plats för utomhusaktiviteter i München är den konstgjorda Eisbach-floden, i den engelska trädgården. Det är en favoritplats för surfare att fånga vågor och öva på sina rörelser.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med tåg

 

Munich Germany river surfing

 

4. wien, Österrike

Bo i staden eller på väg ut på landsbygden, Wien är en fantastisk stad för utomhusaktiviteter i Europa. Kryssning på Donau, eller på väg utanför det livliga centrumet till Lainzer Tiergarten naturreservat, Wien har många utomhusaktiviteter att erbjuda för alla typer av resenärer.

Om du väljer att stanna i centrum, ett av de bästa sätten att besöka är med Segway-tur eller åka i Donau. Men, om du föredrar att utforska Wien som en lokal, och upptäcka dess dolda ädelstenar, då är naturreservatet perfekt.

25 kvadratkilometer skog och vilda djur och växter väntar på dig i den största stadsparken i Wien. Gå omkring, jogga, eller ta en picknick i denna gröna oas, som kommer att göra din Wiener semester komplett.

Salzburg till Wien med tåg

München till Wien med tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med tåg

 

Walking in the woods Outdoor Activities in Vienna

 

5. De bästa städerna för utomhusaktiviteter i Europa: zurich, Schweiz

När topparna och landskapen i alpina bergen finns, och en fantastisk sjö framåt, du kommer säkert att vara en av de bästa städerna för utomhusaktiviteter i Europa. Zürich är en rolig och livlig stad, där du kan resa ta SZU-tåget till observationstornet. Observationstornet ligger på Uetilberg, stadens vackra berg med underbar utsikt över omgivningarna.

Om du gillar vandring, sedan kan du klättra ner till centrum genom de olika vandringslederna från Uetilberg. En annan stor utomhusaktivitet i Zürich är att ha kul på flodens högra bredd, i en omgång beachvolley eller bara koppla av, vid Flussbad Oberer Letten, lokalbefolkningens hangout-plats.

Om du föredrar att göra det som en turist i Zürich, hoppa sedan på en båt för en kryssning runt Limmatschifffahrt som tar dig under stadens 7 broar.

Interlaken till Zürich med tåg

Lucerne till Zürich med tåg

Lugano till Zürich med tåg

Genève till Zürich med tåg

 

The observation tower view in Zurich, Switzerland

 

6. Trevlig, Frankrike

Spring eller njuta av en morgonbad i havet, är en av de mest spännande aktiviteterna. Även när du är på semester, förblir aktiv och i form balanserar med smaka på lokala rätter och skämma bort dig själv. Ovanpå allt detta, ett aktivt sinnestillstånd känns underbart när den franska rivieran inspirerar dig och smälter med energi och c-vitamin.

Nice är en fantastisk stad för utomhusaktiviteter i Europa. Ridning på stranden, simning, letar efter snäckskal, och att ha en picknick vid solnedgången är alla fantastiska utomhusaktiviteter för att njuta av det bästa på den franska rivieran.

Lyon till Nice med tåg

Paris till Nice med tåg

Cannes till Paris med tåg

Cannes till Lyon med tåg

 

Horseback riding Outdoor Activities in Nice, France

 

7. De bästa städerna för utomhusaktiviteter i Europa: florens, Italien

Florens är en av de vackraste städerna i Italien. Du kan upptäcka staden som alla turister, eller i en helt speciell och oförglömligt sätt. Att gå eller cykla genom landmärken och synpunkter är två fantastiska utomhusaktiviteter i Florens.

i alla fall, om du vill prova två extraordinära utomhusaktiviteter, och några av de bästa utomhusaktiviteterna i Europa, prova sedan en luftballongflygning och fallskärmshoppning. Florens arkitektur och parker är fantastisk och utsikten ovanifrån kommer bokstavligen att ta andan.

Om du vill slå massorna av turister och prova nya utomhusaktiviteter, då Florens är en fantastisk stad för utomhusaktiviteter i Europa.

Genua till Florens med tåg

Parma till Florens med tåg

Milano till Florens med tåg

Venedig till Florens med tåg

 

Air baloons in Florence Italy

 

Friluftsaktiviteter i Europa

Europa är fullt av överraskningar. Oavsett antalet gånger du har rest till Europa, det finns alltid ett nytt äventyr. Vår 7 bästa städer för utomhusaktiviteter i Europa är perfekta för äventyrare och spännande resenärer. Dessutom, till er som bara vill utforska det vackra naturen och landskapet.

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna att hitta de billigaste tågbiljetterna till någon av dessa utomhusaktiviteter.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "7 bästa städer för utomhusaktiviteter i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/cities-outdoor-activities-europe/?lang=sv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)