Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 30/09/2022)

Disneyland Paris är ofta det första internationell Disney Park för många fans att besöka. Vill du veta hur man planerar den bästa Disneyland semester i Paris under vintern och sommaren? Då har du kommit till rätt ställe! Beläget i Marne-la-Vallee, en förort till Paris, Disneyland Paris är ungefär 45 minuter från centrum med tåg. Hela tillflykt består av 7 officiell Disney-tema hotell, flera partner hotell, Disney Village underhållning och shoppingområde, och de två parker: Parc Disneyland och Walt Disney Studios Park. Glada att besöka? Här delar vi några av våra bästa tips för upplever en vinter- dag eller sommarsemester på Disneyland Paris.

 

SIDE OBS:

Om du besöker Europa för första gången, varför inte se vår lista över vad du inte får missa om du besöker Europa: HÄR

 

Senaste nyheterna om Disneyland semester i Paris under vintern och sommaren

Disneyland Paris ser fantastiskt! Detta är en guide om hur man planerar den bästa Disneyland semester i Paris under vintern och sommaren, men det är ärligt fantastisk på alla säsong. Nyligen, tack vare de omfattande renoveringarna före Disney Paris-jubileet, en stor del av parken har återställts till sin ursprungliga glans. Firandet själv har avslutats, men det finns fortfarande goda nyheter. De flesta av de nya underhållning vistas! Jippie! Det kommer också att kompletteras ytterligare med Halloween och julen underhållning till slutet av året.

Om du funderar på att besöka i början av 2019, Legends of the Force Star Wars-evenemanget pågår från januari 12 att marchera 17, 2019, och pirater & Princesses Festival kommer att äga rum från januari 19 att marchera 17, 2019. Efter det, Marvel Season of Super-Heroes kommer att pågå från mars 23 till juni 16, 2019, och Lejonet Kung och Jungle Festival kommer att äga rum från juli till september 2019, följt av Halloween och jul säsonger.

Paris till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Bryssel till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Lyon Airport till Disneyland Marne-la-Vallee-tåg

Lille till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg


NÄR ska du besöka Disneyland Paris?

Om du är en långsiktig planerare och vill vara helt förberedd för din Disneyland-semester i Paris under vinter och sommar, då denna information kommer att göra dig att le. Disneyland Paris har meddelat sin långsiktiga planer som involverar Marvel, Stjärnornas krig, och frystes som en del av en $2.5 miljarder vitalisering till Walt Disney Studios Park.

Denna flerårigt saneringen av Walt Disney Studios Park kommer att rulla ut i etapper med början i 2021. Även då, det är mycket troligt att de mindre elementen kommer att debutera i den tidigare delen av det intervallet. Huvuddelen av expansionen kommer att kulminera före Paris 2024 sommar-OS.

The Hague till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Maastricht till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Köln till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Frankfurt till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

 

vinter resa:

De väder i Paris runt mars /april, och september till november är kallt, men vi njuta av det! Dessa är de mest tempererade tider på året, och även om det kan snö på vintern, det oftast inte är för kallt i mitten av november. (Mitten till slutet av december kan trycka lyckan, fastän.)

Om du funderar på att besöka i början av 2019, Legends of the Force Star Wars-evenemanget pågår från januari 12 att marchera 17, 2019, och pirater & Princesses Festival kommer att äga rum från januari 19 att marchera 17, 2019. Efter det, Marvel Season of Super-Heroes kommer att löpa från mars 23 till juni 16, 2019, och Lejonkungen och Jungle Festival kommer att inträffa från juli till september 2019, följt av Halloween och jul säsonger.

 

Disneyland Paris i jul

Utan frågor, mest rolig tid att besöka Disneyland Paris är jul höger i mitten av november, då det börjar. Typiskt, Disneys Enchanted jul löper från början av november till början av januari. Det är en utmärkt tid att besöka Disneyland Paris för lite extra säsongsbetonad underhållning och vackra dekorationer runt om i parken. Plus, du kan inte slå känslan av Staden Paris under semestermånaderna.

Stuttgart till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Genève till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Marseille till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Luxemburg till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg


Hur många dagar FÖR Disney semester i Paris under vintern och sommaren?

Om du är en massiv fan, Så en dag är stretching det. Vi hoppas att du har bra löparskor! Helst, du vill 3 dagar på Disneyland Paris. Det finns mycket att utforska i Parc Disneyland, och parken är otroligt detaljerade, så planerar att fördela 2 eller 2.5 dagar för att parken är din bästa insats.

De flesta människor kan åstadkomma Walt Disney Studios park i en halv dag eller en dag. Det finns ett sortiment av njutbara attraktioner där. Om du har bara en dag att erfarenhet Disneyland Paris, hoppa över Studios och bara göra Disneyland park.Vinter 2019/2020: Boka tidigt och spara

Visa alla erbjudanden

Planera och spara, med den bästa tillgängligheten på vintern 2019/2020 med nyheter 7th november 2019 till 1st april 2020. Organisera din drömsemester i förväg!

STÄLLA TILL MED 25% Av ditt hotell & Park Ticket Package *

+

Gratis Halvpension **

för hela längden på din vistelse om du bor i en Disney Hotel eller på Disneys Davy Crockett Ranch.

Eller

Gratis frukost och lunch eller middag ***

under dina två dagar i Disney Parks om du bor på Les Villages Nature Paris.

Om du planerar att anlända vid en annan tidpunkt, kontrollera alla sina aktuella erbjudanden här.

https://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

DE BÄSTA rider på Disneyland semester i Paris under vintern och sommaren

Här är vad vi tycker du ska prioritera under ett besök Disneyland Parkera. Några av dem kommer att låta bekanta om du har varit till de amerikanska parker, men det finns oftast tillräckligt skillnader (antingen oerfarenhet eller estetisk) att göra Paris versioner känna dig unik. Och den bästa åkturen här är en riktig unik attraktion som förenar klassiska Disney-tricks med en förtrollande ny historia.

Amsterdam till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Antwerpen till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Rotterdam till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

Strasbourg till Disneyland Marne-la-Vallee Tåg

10. Indiana Jones et le Temple du Peril-Indiana Jones och templet fara

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. Adventure Isle

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Alices Nyfiken Labyrint

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Star Wars Hyperspace Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du Nautilus-mysterier Nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. Den Taniere Drake-Drakens Lair

The Dragon’s Lair

 


4. Det är en liten värld

Disneyland Paris its a small world

 


3. Big Thunder Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean


1. Phantom Manor

Phantom Manor

 

Redo för Disneyland semester i Paris under vintern och sommaren och vackraste versionen av Disneyland i världen? Hoppa på en tåg till Paris med hjälp av SaveATrain Inga toppiga extra avgifter, vilket innebär mer pengar för rider! Boka en biljett i minuter.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdisneyland-vacation-paris%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)