Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 01/04/2021)

Vandrarhem har haft en dålig rap för att vara smutsig, dämpa, och illaluktande. Men visste du att vandrarhem nu har uppgraderats? För dem som inte vet vad vandrarhem är, vi stavade inte bara hotellet och körde med det. Vandrarhem är billiga bostäder som hjälper dig att tänja din resebudget.

 

Oavsett om du är en Ensamresenär resenär~~POS=HEADCOMP eller reser med din familj eller andra större, vandrarhem har ett boende typ just för dig. Vandrarhem vanligtvis har delat rum. Ett delat rum kan ha 8 till 10 människor bunking tillsammans. Vissa har rum som kan ha 3 eller 4 personer som delar ett rum. Om du föredrar din egen plats, många ställen erbjuder privata rum eller familjerum, om du är reser med familjen.

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

på väg till vårt vandrarhem boende

 

Vad du kan förvänta

Vandrarhem kanske inte har de krusiduller som hotell erbjudande. Så det kan finnas ingen Kaffebryggare inne på rummet, inga gratis tvålar, eller ditt eget kylskåp. Du kommer inte ens att få gratis handdukar. Men vissa vandrarhem faktiskt sälja tvål och andra förnödenheter till ett billigt pris. och visst, du förmodligen inte kommer att ha en egen byrå eller garderob i delade rum, men de har skåp där du kan lagra dina saker. Du kanske måste ta med eget hänglås om. Om väskan är för stor och efter kassan, du fortfarande vill göra några sista minuten sightseeing, kan du lämna väskan vid bagage butiken.

Bortsett från att ha en ren plats att sova och a säkra skåpet för att lagra dina saker, några av dessa platser erbjuda andra bekvämligheter samt. Vissa platser kommer att ha saker som tillgång till poolen, gratis frukost, gratis kaffe, samhällsaktiviteter. Vissa har till och bastu och massageduschar och inomhus restauranger.

Okej, Säker, du förmodligen inte kommer att få samma sekretess du skulle på ett hotell. Det finns gemensamma utrymmen som badrum, kök, lounger, och arbetsstationer. dock, Detta är ett bra sätt att träffa människor. Om du umgås i de gemensamma utrymmena kan du träffa resenärer från hela världen. Och även börja meningsvänskapsband med människor du möter i ditt resor och har nya framtida resor kompisar, för! Personer som arbetar på vandrarhem är oftast roligt och sällskaplig människor, så det är bra att mingla och interagera med dem, också.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

Var man hittar dem

Vissa vandrarhem är i stadskärnor eller i platser du annars inte ens upptäcka. Freehand Miami, ett vandrarhem i Florida, är bara två kvarter från stranden och erbjuder gratis iskaffe till sina gäster. Och en schweizisk spa vandrarhem startades av en ideell kallas Hostelling International har inomhus restaurang som utsikt de schweiziska alperna.

Bremen till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

 

Hur mycket de kostar vanligtvis

Om du är en budget resenären, Det är mycket troligt att du kommer att vara mycket intresserad av att vistas i ett vandrarhem. Priserna kan börja från så lite som några cent till $100 för delade rum, beroende på vilken del av världen du befinner dig i, men det är mycket ovanligt att priserna att gå högre än. Även vandrarhem med utsikt över alperna går runt $64 per natt.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

 

Den sista information som vi vill ge dig är, Det bästa sättet att komma till ditt vandrarhem är med tåg resa med Spara A Train och anledningen till detta är att tågen alltid komma fram till hjärtat av staden och det är där de vandrarhem boende är, njuta av din resa och tåg.

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fenjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation%2F%3Flang%3Dsv- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)