Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 14/01/2022)

Du behöver inte vara en Bollywood skådespelare att faktiskt se insidan av dessa underbar, lyxiga tåg, men du måste ställa in en rejäl bit av pengar åt sidan för att njuta av dem. Om du har ca £ 3, 000+ att skona, välja en destination, packa dina saker, och låt denna livsupplevelse börja! Allt om denna blandning av lyx, bekvämlighet, och en hel del natursköna sightseeing i Europa kommer att göra för en oförglömlig upplevelse.

 

Här är guiden till Europas tre mest populära, lyxiga tåg.

Venedig Simplon Orient Express

Ett tåg som introducerade resenärer till en värld av tåg extravagans tillbaka i 1982 är samma tåg som fortfarande är det främsta valet för många en Europa-resenär och lyxiga tågfans. Så, för alla som vill njuta av tåglyxor utan jämförelse, Venice Simplon Orient Express är sättet att göra det. Mest berömda resa i denna lyxiga flykt är mellan London och Venedig. i alla fall, Många kan inte motstå att gå vidare till Istanbul och Berlin, med Berlin är den sista lanserade stoppet för tåget. När du åker på det här tåget, du har några av världens bästa kockar som arbetar på dina måltider och enkla och delade sviter som är 5-stjärniga material.

Tillsammans med en restaurangvagn och lounge, Det finns en välsorterad bar område för gäster ... KHM, resenärer. När du tänker crème de la crème av lyxiga tåg, Venice Simplon Orient Express är där ditt sinne går omedelbart!

Venedig till london biljett kostar ca £ 2700. Resan tar några 16 timmar.

Bolzano Venedig Tåg

Wien till Venedig Tåg

Trieste till Venedig Tåg

Udine till Venedig Tåg

 

 

Belmond Kungliga Scotsman Lyxiga Tåg

Ett tåg som verkligen lever upp till kungliga traditioner, Belmond Royal Scotsman är en dröm som går i uppfyllelse. Att vara bland de topp 3 lyxiga tåg, Belmond har tema vägar du kommer att älska. Dessa inkluderar Scotch Malt Whisky Trail, Västerländska natursköna underverk, Skottlands Classic prakt, Dales sjöar & Trädgårdar, och mycket mer. Belmond ståtar med spa, också! 4-dagars Highland Classicmost är det mest populära tour. Tåget går från april oktober, och det omfattar många helt underbara natursköna landskapet, inklusive Isle of Skye. Luta dig tillbaka och koppla av den stora glasfönster, smutta på några av bästa viner och forsa över den skönhet som är Skottland.

Biljettpriserna börjar på £ 2350 per person.

Amsterdam till London Tåg

Köln till London Tåg

Paris till London Tåg

Luxemburg till London Tåg

 

Lyxiga tåg i Budapest

Golden Eagle Donau Snabb Lyxiga Tåg

Du kommer aldrig att uppleva Europa på ett sätt som du skulle resa med Golden Eagle Donau Express. Tåget är stolt på förvånansvärt lyxiga sviter, Deluxe och arv hytter. De skryter också av bostäder den bästa restaurang och bar lounge på hjul. Absolut en av de mest lyxiga tåg du någonsin rida i Golden Eagle Donau Express erbjuder 5 till 12 dagars resor. Det täcker flera destinationer inklusive Budapest, Prag, zurich, wien, Venedig, istanbul, Innsbruck, Sofia, och många fler. Det finns också gott om andra destinationer (turer) att välja ifrån. Alla Golden Eagle Danube Express resor inkluderar off-tåg turer och upplevelser.

Biljetter för en start från £ 22.260 för Superior Deluxe Class.

Zürich till Innsbruck Tåg

Salzburg till Innsbruck Tåg

Wien till Innsbruck Tåg

Köln till Innsbruck Tåg

 

 

En resa till Europa inkluderar lyxiga tåg och är redan en fröjd i sig, men en resa till Europa på något av dessa tåg är ALLT. Köp en biljett för alla tågresor även från punkt till punkt med Rädda ett tåg och börja njuta av Europa.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller så kan du här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-luxurious-trains%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)