Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 27/08/2021)

Europa Resor i april betyder Europa Resor under våren Time! Eftersom större delen av Europa är så långt från ekvatorn, de flesta av känd städerna är fortfarande lite kyligt i april (packa enlighet). Fortfarande, Europa Resor i april kan vara en av de bästa månaderna på året att besöka den mest trafikerade och Mest populära städer här. temperaturer är tillräckligt varmt för roligt sightseeing, men publiken storlekar är mycket mindre än vad du kommer att se start i maj och juni. Här är vår lista över platser att besöka på din Europa-resa under våren!

 

Den italienska Lakes

Europe Travel During Spring Time

 

Denna bild togs i Europa Resor under våren, bild fredlig sjön byar och djupblå vatten som mot foten av alperna, där snötäckta toppar bildar en dramatisk bakgrund till de förtrollande Borromeo öarna; bedragande Como, där berg dopp i djupa vatten och pittoresk byar cling till backarna. Dessa typer av scener är den typ att inspirera dig att skriva poesi eller spontant vika i en nedåtgående hund läge. Det är bara så otroligt fredlig!

Besöka regionen i april, Vår som en del av Insight Guides Förtrollande Italienska sjöar resa att ligga före folkmassorna.

Milan till Comosjön Tåg

Turin till Comosjön Tåg

Padua till Comosjön Tåg

Venedig till Comosjön Tåg

 

Europa Resor under våren i Barcelona / Spanien

Barcelona

 

Fira början av våren och fånga ett tåg till Barcelona. Det kommer inte att ta mycket att bli kär i denna spanska staden med det spanska folket, som alltid komma ihåg att slappna av och ta en daglig siesta – en snabb tupplur efter lunchtid, medan du kopplar på den vita stränder, mat läcker paella, och dricka färska sangria.

Ligga i Katalonien området, direkt på Spaniens nordöstra Medelhavskust, Barcelona är den näst största staden i Spanien, och en av de mest kända destinationer för resenärer till Europa Travel under våren. Barcelona är en intressant crossover otroligt gamla arkitektoniska pärlor och modern design. Om du är ett stort fan av Gaudi arkitektur, kommer hit för att se lockande Sagrada Família, Casa Batlló, och Güell Park. Barcelona är oftast varmt året runt, och du kan besöka denna turist vänliga stad när som helst på året.

 

i Brugge / Belgien

"In Bruges"

Du kanske vet att Bruges, Belgien, uttalas “broozh,” men många, och hjältar “i Brugge” filmen, absolut inte. De är Dublin-hitmen, skickas dit av sin chef under två veckor efter en träff går väldigt fel. Den ena är en ung hothead som ser ingen anledning att vara någonstans men Dublin; den andra, äldre, mjukare, mer veta, köper en guidebok och tillkännager: “Brygge är det bäst bevarade medeltida stad i Belgien!”

Så det verkar säkert. Om filmen åstad inget annat, det inspirerade många till en brådskande önskan att besöka Brygge.

begagnade är en två-mot-en-special året runt! Ligger mellan Frankrike och Spanien, den lilla staden är känd för starkt inflytande de två städerna föra, kulminerade ökända öl och choklad. Tillsammans med Paris, Prag, och budapest, Detta är en av de mest romantisk städer i Europa fullt av kanaler och gamla medeltida hus.

Bryssel till Brygge Tåg

Antwerpen till Brygge Tåg

Halle två Brugge Tåg

Gent till Brygge Tåg

 

Europa Resor under våren i Köln / Tyskland

Cologne - Europe Travel During Spring Time

 

Detta 2,000 år gamla staden ligger i västra Tyskland och är regionens viktigaste kulturella nav. Med medeltida katedraler och hisnande utsikt över floden, köln är en lust-värdig destination. Speciellt för dem som vill hoppa in i en ny kultur och erfarenhet ett nytt sätt att leva, medan reser i Europa. Glöm inte din kamera! Köln är en öppen stad. Det är kanske inte lika vackert vid första blicken som andra städer, men när man går runt, du kommer att se att det är en av de trevligaste städerna i Tyskland och definitivt på vår lista för Europa Resor under våren.

De Altstadt (gammal stad) har några mycket fina byggnader, vilka ligger precis vid floden Rhen. Precis bredvid den är Kölnerdomen, en Unescos världsarv. Det är värt att klättra upp i ett av de två tornen.

Köln handlar om atmosfär och dess folk. Människor i Köln älskar sin stad. De har sin egen dialekt och ganska många musik band som sjunger om staden i dessa dialekter. Dags att fräscha upp att lära sig ett nytt språk!

Frankfurt till Köln Tåg

Bryssel till Köln Tåg

Wien till Köln Tåg

Hannover till Köln Tåg

 

Vad väntar du på? Det finns gott om helgdagar att du kan dra nytta av och gå till Europa Travel under våren. Rädda ett tåg gör det också super lätt att boka en tågbiljett till någon av dessa destinationer, snabbt och utan ansträngning!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-travel-during-spring%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)