Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 06/12/2019)

Det är något otroligt att uppfylla om tyst blickar ut ur en tågfönstret, tror du inte? Så, glömma intima säkerhets frisks, tydliga ziplock påsar för vätskor, noll sekretess och toalett-mindre bussar. Det finns inget bättre sätt att utforska Europa än med tåg i december. Här är våra skäl varför!

 

1. Upptäck Europa med tåg i december och du kommer att se – färre turister

Många människor flockas till populära destinationer under sommaren när de vill utforska Europa. dock, det soliga vädret inte föra med sig, människor. Massor av människor! Vi älskar att utforska Europa med tåg i december eftersom det finns helt enkelt färre turister. mer landskap, lugn, och utrymme för dig!

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

utforska Europa med tåg, tom tågstationen

 

2. Upptäck Europa med tåg på vintern medel – billigare priser

Anledningen till att vi har billigare priser är helt enkelt att förnuftets 1! Färre människor är lika billigare allt! Vi pratar billigare hotell och tågbiljetter på marken (men förmodligen inte runt jul /Nyår).

Ett tips: Rabatter kan hittas mer i mindre städer mycket beroende av turismen. Självklart, större städer behöver inte försöka så hårt för att komma i kundernas, så planera klokt Om du är på en budget!

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

 

3. Marknader och festivaler

Kolla in vår enorma inlägg på De bästa vinter festivaler i Europa om du vill ha mer information om våra top picks. Gatuaffärer, specifikt är absolut överallt under december. Faktiskt, det har varit en December tradition sedan 1400-talet! Att vara på en tåg innebär flexibilitet, så bör du bestämma att du helt enkelt måste stanna längre på en du upptäcker att du verkligen älskar, då kan du! Det är skönheten i tågresor. Det är därför det finns inget bättre sätt att utforska Europa än med tåg i december.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

utforska Europa med tåg, tom tågstationen, vinterfestivaler

 

4. Atmosfär

Om du någonsin sett en jul film, Det är naturligtvis att bli en magisk bild målas i atmosfären. Bild lätt fallande snöflingor, Barnen kastar snöbollar, istappar, den dova kritan av promenader genom tjock snö. Och naturligtvis, lamporna och dekorationer! Det finns andra ställen som rival skärmen hittar du i de flesta delar av Europa.

Florens till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

Florens till Pisa Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

 

5. Utforska Europa med tåg i december = Vintermat

Finns det något bättre sätt att utforska olika livsmedels länder har att erbjuda? Upptäck Europa med tåg i december, och har möjlighet att besöka flera städer på en dag. Checka ut en lokal marknaden och få lite snacks tillbaka på tåget! Du skulle kunna ha frukost, Lunch, och kvällsmålet i 3 olika städer!

Munich till Zurich Tåg

Berlin till Zürich Tåg

Basel till Zürich Tåg

Wien till Zurich Tåg

 

utforska Europa med tåg, schweiz

 

Tips: I schweiz och delar av Frankrike, Prova raclette och fondue, vilka båda är baserade runt värmdes ost. Tyskarna vill bryta ut hjortkött när det blir kallt, och rostade kastanjer är en leverantör häftklammer vid julmarknader. Glöm inte att beställa en sida av Glögg vin!

 

Redo att boka tåget resa under en livstid? Bra! Chef på SaveATrain och njut av krångel och bokningsavgift gratis tågresor!

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dsv - (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)