Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 01/10/2021)

Det finns gott om sagoslott i Italien måste du besöka! Med en sådan lång, rik historia och kultur, detta land är platsen att gå för att utforska slott. Att hjälpa dig planera din resa, här är 10 sagoslott i Italien som du säkert kommer att njuta av:

 

1. Broder slott

Om du är nyfiken på födelseplats Chianti vin, det är där du ska gå. Detta slott egendom sprawls över 3,000 tunnland, komplett med vinodlingar och olivlundar. dessutom, det är helt underbara att se under en solnedgång tur.

Bari till Fasano Tåg

Taranto till Fasano Tåg

Milan till Florens Tåg

Venedig till Milano Tåg

 

 

2. Sammezzano

De vackra kullarna Toscana dölja denna slå slott med unika arkitektur. Dess ägare från 1800-talet ville göra om den med orientaliska influenser. Med andra ord, han gav det en känsla som ingen annan italiensk slott kan matcha.

Salerno till Paestum Tåg

Neapel till Paestum Tåg

Bari till Florens Tåg

Salerno till Florens Tåg

Sammezzano

 

3. Banfi slott

Letar du efter något lite annorlunda? Vid detta slott, du kan njuta av en avkopplande semester och inte bara skönheten i arkitekturen och dess omgivningar. Sedan 1700-talet, detta slott har stått vakt över de böljande kullarna i området och är nu en hotell med många bekvämligheter.

Rom till Tivoli Tåg

Tivoli till Rom Tåg

Perugia till Tivoli Tåg

Orvieto till Tivoli Tåg

Banfi Castle

 

4. Valenzano slott

Inbyggd 10-talet, Valenzano slott är en av de äldsta sagoslott kvar i Italien. Idag är det fortfarande lika imponerande och majestätiska som det var då. i alla fall, istället för att tjäna som en utpost, detta slott är nu ett hotell, komplett med tennisbanor och golfbanor.

Rom till Bracciano Tåg

Bracciano till Rom Tåg

Bracciano till Manziana Tåg

Santa Marinella till Bracciano Tåg

 

5. Montalto

Denna sagoslott historia började över tusen år sedan, och fastigheten har bytt händer bland erövrare många gånger sedan. i alla fall, Det är en lugn plats idag, med många odlingsegenskaper och vingårdar. Besökare älskar det på grund av dess fascinerande historia och underbar arkitektur.

Milan till Neapel Tåg

Florens till Neapel Tåg

Venedig till Neapel Tåg

Pisa till Neapel Tåg

Fairytale Castles in Italy

 

6. Poppi slott

Det finns en intressant legend om en av sina torn. Som lokalbefolkningen säger, det är viloplats för en av dess tidigare ägare. Enligt uppgift, Hon används för att låsa upp besöker män i samma torn, vilket retade folk. i alla fall, legenden är inte det enda locka besökare. Underbar utsikt av dalarna som omger slottet göra resan värt det.

Milan till Genoa Tåg

Rom till Genua Tåg

Florens till Genoa Tåg

Venedig till Genoa Tåg

 

7. Vicchiomaggio

Detta orörda ser slott erbjuder fantastisk utsikt och ett utmärkt tillfälle att studera arkitektur renässansen. dessutom, Det är en annan av de tusen åringar bland italienska slott. Denna sagoslott ligger nära Florence, och det är perfekt för en dagsutflykt därifrån.

Pompei till Paestum Tåg

Ström till Paestum Tåg

Florens till Pisa Tåg

Florens till Rom Tåg

Vicchiomaggio

 

8. Cabbiavoli slott

Cabbiavoli Castle kan vara den perfekta bilden av en toskansk slott. Med sin vackra utseende, fält, vingårdar, och olivträd, detta slott har helt enkelt allt. Du kan även rida när du besöker det!

Reggio Emilia till Florens Tåg

Genua till Florens Tåg

Sestri Levante till Rom Tåg

Parma till Florens Tåg

 

9. Råna Castle

En av de mest fantastiska slott i hela Italien är uppflugen betänkligt på en cliffside. Vågorna i Medelhavet bryta på klipporna, och detta slott vävstolar ovanför dem. Du kommer inte att kunna turnera i interiören, men slottet är fortfarande perfekt för bilder.

Torre Del grekiska Tåg till Pompeji

Pompeji till Nocera Lägre Tåg

Tåg till Salerno Nocera Inferiore

Tåg till Salerno Mercato San Severino

Fairytale Castles in Italy

 

10. Montegufoni slott

För alla konstälskare bland resenärer, Montegufoni kommer att bli en fascinerande resmål. Det är hem till den berömda rum av masker, som innehåller Gino Severinis fantastiska fresker. dessutom, det ser helt fantastisk, och det är en plats som alla kan njuta av.

Salerno till Maratea Tåg

Bari till Maratea Tåg

Neapel till Maratea Tåg

Drivlinor till Maratea

Montegufoni Castle

 

Redo att se sagoslott i Italien? Se till att planera din semester och Boka Tåg Biljetter i tid!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “10 Sagoslott I Italien måste du besöka” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text men vänligen, bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-castles-italy%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)