Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 30/04/2021)

Regionen Normandie ligger i nordvästra delen av Frankrike och är en relativt kort resa från Paris. Det är ett populärt resmål för många av dem som vill uppleva kärnan i norra Frankrike. Normandy har allt, från en rik historia som går tillbaka århundraden, till fantastiska landskap och utsökt mat som kommer mersmak. dock, en av de största attraktionerna i Normandie är den otroliga arkitekturen. Regionen är hem till fantastiska sago städer som verkligen fångar fantasin. De naturlig skönhet att blandningar med dessa livliga städer lämnar många i vördnad. På grund av den otroliga populariteten för dessa bildsköna platser, Spara A Train har sammanställt en lista över 5 Sago städer att besöka i Normandie. Försök att inkludera dem i din resa nästa gång du är ute och reser genom Frankrike.

 

1. Sago städer att besöka i Normandie: Honfleur, Calvados

Honfleur kan vara den mest kända staden på denna lista. Många turister besöker denna fantastiska hamnstad och njuter av allt den har att erbjuda. Det är unikt och att känna igen för sin höga, smal, och färgstarka byggnader. Det har fungerat som en inspirationskälla för många konstnärer genom åren, och de unika och färgstarka byggnader har fångats i många målningar. En promenad genom gatorna i Honfleur får dig att känna som om du klev in ett mästerverk. Det kommer utan tvekan att förtrolla dig.

Staden har en hel del turister som kommer igenom den och erbjuder allt från läckra skaldjur, till spännande museer. Om du besöker någonsin denna fantastiska stad, ta i sin natur och historia. Viktigast, se till att njuta av hamnen i staden, som är känd som Vieux Bassin. Det är bland de mest kända turistmålen i Normandie. Hamnen var en gång hem till mestadels fiskebåtar och handelsfartyg. dock, under årens lopp blev det hem för många båtar.

Paris till Rouen Tåg

Paris till Lille Tåg

Rouen till Brest Tåg

Rouen till Le Havre Tåg

Honfleur, Calvados är en del av Fairytale städer att besöka i Normandie

 

2. Les Andelys, din

Les Andelys är allt du behöver i en kvintessensen fransk stad. Den charmiga staden ligger precis intill floden Seine. Förutom närheten till en vacker flod, Les Andelys har också pittoreska gröna kullar och vita stenklippor runt omkring. Les Andelys är perfekta bilder, vilket är anledningen till att många besökare knäppa hundratals bilder av denna fantastiska stad och dess omgivande landskapet.

Utöver sin skönhet, Les Andelys är också känd för sin 12-talsslott. Slottet, Chateau Gaillard, var en gång hem till Richard Lejonhjärta. Medan slottet kan vara i ruiner nu, sin imponerande storlek och bygga fortfarande imponera på besökare att klättra upp den steniga bluff för att se det.

Paris till Le Mance Tåg

Paris till Brest Tåg

Le Havre till Le Mans Tåg

Paris till Nantes Tåg

Chateau Gaillard Les Andelys, Eure Frankrike

 

3. Sago städer att besöka i Normandie: Giverny, din

Giverny är mest känd för Claude Monets hem. Claud Monet hyrde fastigheten på 1880-talet med sin familj. Under årens lopp har hans förmögenhet vände till det bättre, och han blev rikare. Senare, han kunde köpa fastigheten, såväl som några av de omgivande mark. Monet byggde en studio där och skapade en hel del av hans arbete på fastigheten, som satte Giverny på kartan. Bortsett från Giverny höljet lik av Monet, Det var också hem till andra impressionistiska konstnärer. Dessa inkluderar Claude Cambur, Christophe Demarez, och Ramier. Den rika historia drar in en hel del konstälskare som vill uppleva bor och arbetar i dessa otroliga artister.

Förutom stadens imponerande konstnärliga historia, staden är också känd för sin pittoreska landskap. Det var en av de främsta orsakerna artister älskade det. Samma charm drar in ett stort antal besökare i dag. De charmiga land stugor, pittoreska trädgårdar, och levande naturlig atmosfär är en must-see. Se till att stoppa genom Giverny om du någonsin i Eure regionen Normandie.

Paris till Le Havre Tåg

Paris till Rennes Tåg

Le Mans till Paris Tåg

Nantes till Paris Tåg

 

4. Beuvron-en-Auge, Calvados

Denna fantastiska lilla staden ligger i Pays Dauge regionen. Regionen är känd för sin likör och ost. Förutom de fantastiska smaker regionen erbjuder, Du kan också uppleva vackra historiska städer. En av de mest kända städerna i området är Beuvron en Auge. Den är full av historiska byggnader som går tillbaka till 1500-talet. Byggnader såsom Vieux herrgården från 16-talet, i kombination med halv timrade hus från 17-talet, får dig att känna att du har rest tillbaka i tiden. Walking ner Kullerstensgator av Beuvron en Auge är det perfekta sättet att tillbringa en eftermiddag.

Brest till Le Mans Tåg

Nantes till Brest Tåg

Le Mans till Rennes Tåg

Le Mans till Rouen Tåg

Beuvron-en-Auge, Calvados är på Sago städer att besöka i Normandie

 

5. Sago städer att besöka i Normandie: Barfleur, några

På den nordöstra delen av Normandie Cotentin halvön ligger den vackra kuststaden Barfleur. Denna lugna fiskebyn endast om 700 invånarna är mest känd för sin fantastiska skönhet. Det var officiellt proklamerades som en av de vackraste städerna i Frankrike. Det hedrades med titeln Plus Beaux Village de France, och det är tydligt att se varför.

Barfleur är en pärla som ingen annan. Förutom den pittoreska omgivningen och stora havsutsikt, Det är också hem för historisk arkitektur. för det första, gatorna själva bakat och ganska gamla. För det andra, flera gamla hus går tillbaka till 16-talet. Det äldsta huset i staden går tillbaka mycket längre än så. I Sainte Catherine gården, du kan se ett hus som går tillbaka till medeltiden. Den har en ingång, en yttre trappa, och spröjsade fönster. Även Barfleur är en liten stad, det är värt ett besök Om du är i området.

Brest till Rennes Tåg

Brest till Nantes Tåg

Lille till Le Havre Tåg

Tours till Le Havre Tåg

Barfleur, Channel Frankrike

 

Normandy är ganska stora, och trots att det är hem för många sagostäder, var och en av dem är unik. Var och en har sitt väsen och karaktär som ger besökare i förundran. Om du vill uppleva underverk dessa städer, liksom allt annat Normandie har att erbjuda, Boka en tågbiljett och börja resan.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Sago städer att besöka i Normandie” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-towns-visit-normandy%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)