Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 05/03/2021)

Det finns så mycket att älska om Paris. Var du ens börjar, höger? Det första som kommer att tänka på är stora sajter som Eiffeltornet och Louvren. Men varför inte också upptäcka dolda pärlor i staden? Låt oss börja med den 5 Mest kända gatorna i Paris för att se!

 

1. Mest kända gatorna i Paris för att se: Avenyn Victor-Hugo

Avenue Victor Hugo är en aveny i den 16: e arrondissementet i Paris. början på Charles de Gaulle (även känd som Etoile) och slutar vid Tattegrain (blir avenue Henri Martin). Det är en av de tolv vägar med början vid Etoile, och den näst längsta av de tolv, efter avenue des Champs Elysees.

Uppkallad efter den berömda Victor Hugo, som tillbringade sina sista dagar på Hotel Particulier. En staty av Hugo kan hittas vid korsningen med avenue Henri Martin. Avenue Victor Hugo är känd för sin otroligt vacker arkitektur som är perfekt för en avslappnad promenad och en stor Instagram bild! Gör det för gram!

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

Avenue Victor Hugo Most Famous streets in Paris

 

2. Montaigne avenyn

Fan av operan? Då denna berömda gata i Paris är för dig! Denna gata är hem till Theatre des Champs Elysees. Operan är hem för två magnifika orkestrar. Om du har lite extra tid, Vi rekommenderar definitivt att besöka denna historiska föreställningsplats. Dessutom, denna väg är respekterad för sin betydelse för mode industri. Många kända varumärken finns här bland annat Vuitton, Loewe, Celine, och mer.

Paris till Marseille Tåg

Marseille till Paris Tåg

Nice till Marseille Tåg

Marseille till Clermont Ferrand Tåg

 

 

3. Mest kända gatorna i Paris för att se: Rue de Rivoli

Redo att komma in i hjärtat av Paris? Då denna gata måste vara på din lista över 5 Mest kända gatorna i Paris! Denna mycket befolkade, energisk gata löper genom mitten av Paris, parallellt till floden Seine. Uppkallad efter Napoleons tidiga segrar i slaget vid Rivoli, denna vackra boulevard är hem till Louvren och Tuilerierna. Kungliga slottet, precis bredvid Louvren, är perfekt plats att njuta av en dag ute i solbelysta trädgårdar. Detta är den perfekta gatan om du vill få en glimt av den gamla aristokratiska sidan av Paris. Missa det inte!

Paris till Rouen Tåg

Rouen till Paris Tåg

Paris till Calais Tåg

Rouen till Calais Tåg

Rue De Rivoli Most Famous streets in Paris

 

4. täckta passager

Ta en kort avvikelse från de massiva boulevarder som dominerar de flesta av Paris viktigaste via mässor, Passagerna Couverts är ett mysigt alternativ. Dessa täcks shoppa gränder gör för fantastiska genvägar genom stan. Här hittar du mysiga kaféer, pubar, och prisvärd shopping. Inte bara det, men arkitekturen i dessa täckta gränder är helt underbara så missa inte dem!

Marseille till Lyon Tåg

Paris till Lyon Tåg

Lyon till Paris Tåg

Lyon flygplats till Avignon tåg

Passages Couverts Paris

 

5. Mest kända gatorna i Paris för att se: Boulevard De Clichy

Montmartre var vid ett tillfälle anses vara en oas för Paris konstnärliga publik. Tyvärr, högre priser till följd av turismen har drivit de flesta av konstnärerna i olika stadsdelar. Där hittar du Boulevard de Clichy som är hem till Moulin Rouge och Paris red-light district. Du kommer att hitta nattliv och en bra tid ingen mAtter vilken tid på dagen du väljer att besöka. Överväga att besöka Moulin Rouge tittar på en cabaret prestanda!

La Rochelle till Nantes Tåg

Toulouse till La Rochelle Tåg

Bordeaux till La Rochelle Tåg

Paris till La Rochelle Tåg

Boulevard de Clichy Paris

 

Sätt på din favorit par promenadskor, och få till Paris för att se 5 Mest kända gatorna i Paris! Behöver skjuts? Tänkte du aldrig skulle be! Ta en biljett från Rädda ett tåg, nu. Du kan boka på några sekunder utan extra eller dolda avgifter.

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Mest kända gatorna i Paris för att se” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)