Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 05/03/2021)

Berömda teatrar i Europa vävs in i tyget av den europeiska kulturen. Berömda teatrar i Europa lovar dig extra föreställningar. Det kommer att lämna dig rörs, rörd, och trollbunden! Den typ av scenkonst är flyktig och kreativitet blomstrar spektakulärt. Dessa blixtar briljans leva vidare bara i våra minnen. Berömda teatrar i Europa skapa en känsla av exklusivitet och sällsynthet. Det är ett kort ögonblick i samlingsstunden, och du kommer att vilja sola sig i ljuset av sin lyster.

Dessa är några av våra bästa val av de mest berömda teatrar i Europa, helt enkelt måste-ser för kulturälskare:

 

1. Teatro alla Scala, Italien

Det verkar bara logiskt att vi skulle börja i Italien, en dominerande inflytande på berömda teatrar i Europa. De Teatro alla Scalla är den världsberömda hem italiensk Opera.

De flesta av de stora sångare i det förflutna, under de senaste tvåhundra åren, har utfört här. Många kända operor har haft sin första produktion här som Othello, Nabucco av Verdi, och Madame Butterfly av Giacomo Puccini.

Denna teater är stora och vackra. Den har ett museum där man kan granska privata områden som vanligtvis inte är öppna för allmänheten. Den enorma auditoriet är tillverkad av trä och är täckt av dekadent röd sammet. Det är upplyst av en bohemisk kristallkrona.

Genua till Milano Tåg

Rom till Milano Tåg

Bologna till Milano Tåg

Florens till Milano Tåg

Teatro alla Scala i Italien är på listan över berömda teatrar i Europa

 

2. The Globe Theatre, london

Jordklottheatren är känd som Shakespeare Globe. Insatiable fans av The Bard måste besöka denna berömda teatern i Europa. William Shakespeares verk visar en djup förståelse för den mänskliga naturen. Hans arbete fängslar publiken. Hans behärskning av det engelska språket har gjort hans pjäser och dikter tidlösa bitar av geni.

Om du är en älskare av Shakespeare, Detta är definitivt plats att besöka! Lord Chamberlains Män brann ner i 1613. Den moderna rekonstruktion som står i dess ställe i dag är ett kort avstånd från sin ursprungliga plats.

Kom till denna tre våningar, utomhus amfiteater för att njuta av pjäser. Delta i workshops. Sit-in föreläsningar och iscensatta läsningar. Det finns en välbesökt teaterprogram året runt och det är ett måste på listan över kända teatrar i Europa.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

 

3. Paradis Latin, paris

Paradis Latin är en samtida kommande kabaret det är efterträdaren till den ursprungliga Latin-teatern. Det latinska teatern beställdes ursprungligen av ingen annan än Napoleon Bonaparte på 1800-talet.

Många strukturer brändes ner under den tiden. Detta inkluderar detta en. Känd för sin glitter och flärd, så om du letar efter skådespel, Du hittar den på ett ärligt parisisk cabaret show. I samband med enastående cabaret föreställningar, Du kan också se exceptionella akrobat och trapets handlingar.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

Paradis Latin teater, paris

 

4. Volkstheater, wien

Den Volkstheater i Wien är ett vacker syn till si. Det öppnade först i 1889. Det är en av de största i sitt slag över hela världen i tysktalande länder och är ett måste.

Byggd som en mer tillgänglig motsvarighet till Burgtheater, Det var den valda platsen vid tidpunkten för den höga samhället men scenkonst är för alla att njuta. I början av denna härliga teater, fokus var på österrikiska författare. I dag, du kan vara vittne till en omfattande repertoar som har fått internationell uppmärksamhet.

Rote Bar ligger på övre våningen i teatern. Det är en avgjort mer formell plats. Det är här som du kan lyssna på ambient musik, njuta klubbevenemang samt läsning och samtida utställningar.

Salzburg till Wien Tåg

Munich till Wien Tåg

Graz till Wien Tåg

Prag till Wien Tåg

Volkstheater i Wien är på listan över berömda teatrar i Europa

 

5. Nationalteatern, prag

Det är ingen överraskning att Nationalteatern i Prag har fått smeknamnet, The Golden Chapel. Den står stolt i alla dess neoklassisk ära. Du kommer att känna att du är en del av adeln själv när du besöker denna berömda teatern i Europa.

Nationalteatern är rik på historia men den ursprungliga byggnaden brann ner i 1881. En hel nation samlades ihop till stöd för scenkonst. De har bidragit till att det är ombyggda och har det precis som det en gång var.

Nürnberg till Prag Tåg

München till Prag Tåg

Berlin till Prag Tåg

Wien till Prag Tåg

Nationalteatern i Prag

 

I dag, komma och se en spektakulär mängd baletter, spelar, och operor som inspirerar och glädja, och naturligtvis, fånga en tur med Spara A Train att ta sig dit!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Kända teatrar i Europa” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)