Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 25/06/2021)

Att ta tåget är en av de mest underskattade formerna av modern transport. som interkontinentala flygplan rider blir billigare varje år, men tågen är på uppgång överallt. Det finns flera skäl till varför reser med tåg är ett av de mest fascinerande sätt att över internationella gränser.

 

Bernina Express

Till exempel, sevärdheter som erbjuds av Bernina Express ensam är tillräckligt för att konvertera alla flygbolag entusiasten i en järnväg fanatiker. Sträcker sig från Chur och St. Moritz i vackra östra Schweiz till norra Italien Tirano, Bernina Express är också känd som den mest natursköna järnvägen resan i världen. Denna resa spänner totalt 90 mil. Det betyder 4 timmar av filmiska alpina landskap, glaciärer, stora vattenfall, och dramatiska raviner.

Alla vacker natur syns genom Express-tågets generösa vista-fönster i varje personbil. Resan kulminerar vid Bernina Pass. På 7,000 fot över havsnivå, passningen är benägen att rasa snöstormar. Under tiden, solig Italien väntar på dig vid den andra änden av denna resa. denna natursköna tågresa bör vara obligatoriskt på varje järnvägsälskares hinklista.

 

Tyska järnvägen

Under tiden, gå med i Express på listan är DB eller Deutsche Bahn. Tysklands nationella järnvägsnätverk erbjuder några av de mest natursköna rider nära floden Rhen. Dess vägar tar dig genom slående utsikt över Alperna och fjälldalar. Till exempel, det bästa sättet att uppskatta Europas längsta flod är via den väg som förbinder städerna Mainz och köln. Denna väg tar dig genom mjuka kullar, sönderfallande slott, och terrasserade vingårdar.

DB erbjuder regelbundna tåg rider som förbinder städer som Amsterdam, köpenhamn, och Prag till Tysklands stora metropoler. I likhet med Bernina Express, Det är ett fantastiskt sätt att se Europas hjärtat. Det är inte konstigt att CNN hänvisar till Deutsche Bahn som ”En av de mest behagliga Tyska reseupplevelser som inte innebär en Mercedes-Benz 450.” Medan Europas tågen mestadels uppskattad för den långa cross-country och kors kontinent resor, det finns andra kortare alternativ för mer avslappnade tågresenärer. Till exempel, de Berlin Ringbahn har alltid varit populär bland turister som vill ha en enkel sightseeing rundtur i staden. Du kan prova detta till priset av en enkelbiljett.

Frankfurt till Köln Tåg

Bryssel till Köln Tåg

Wien till Köln Tåg

Hannover till Köln Tåg

 

Transsibiriska Express

Ingen talar om fascinerande tågresor skulle vara komplett utan att inkludera transsibiriska Express. Även känd som längsta tågresan på planeten, Transsibiriska Express ansluter Moskva i västra Ryssland till kuststaden Vladivostok i östra Ryssland. Längs vägen, järnvägen grenar ut i närheten länder som Kina, mongoliet, och Nordkorea. Flera platser i Västeuropa, inklusive Amsterdam, ha tågstationer att erbjuda turer till transsibiriska station i St. Petersburg, ryssland. Inte undra på många européer väljer att ta tåget när bege sig österut.

Att resa runt Ryssland med tåg är en av de billigaste sätten att resa. beviljade, Det är också en av de långsammaste, med Ladbrokes hävdar att en över natten sovhytt tåg från Volgograd till Nizhny Novgorod tar 27 timmar. Fortfarande, Rysslands omfattande järnvägssystem såg en hel del action i år då landet värd för VM. Många fans fick se mer av landet och dess folk när de reste till armaturer med tåg.

 

 

Detta är en annan fascinerande och ofta förbises aspekt av järnvägstrafik. Säkert, det finns inget som folket och upplevelser du stöter på vägen. Gör dig redo att möta några av de mest fascinerande människor från hela världen. Oavsett vilken längdåkning tågresa du är på, du kommer att hamna hitta en vän eller två bland andra natten resenärer. Oavsett om du tar den natursköna Bernina Express, korsar flera länder på antingen Deutsche Bahn eller transsibiriska Express, eller koppla av på Schweiz Glacier Express, vilket Kultur Trip beskriver som en resa som konkurrerar sevärdheter av Bernina, färdas med tåg är skyldig att vara en av de mest fascinerande upplevelser av ditt liv.

 

För att få bästa tåget upplevelsen i ditt liv, till de billigaste priserna, och befrias från vidrig bokningsavgifter, använda sig av Rädda ett tåg!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-train-travel-europe%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)