Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 21/02/2021)

För det första, kommer det att finnas gratis tåg för upp till 30,000 tonåren den här sommaren. Antalet fribiljetter kan även öka beroende på efterfrågan. EU meddelade dessutom att det kommer att göra erbjudandet tillgängliga för tonåringar i åldern 18 och yngre. På grund av antalet fria tågbiljetter, Kostnaden för EU får överstiga 12 miljoner pounds.

 

gratis tåg
EU erbjuder gratis tåg i sommar.

 

Varför ge bort gratis tåg biljetter?

I 1972 tågstationer i Europa var full av unga människor på sommaren. Därför att flyg var fortfarande mycket dyrt vid denna tidpunkt, $38 för ett tåg pass i Europa verkade lockande. Dessutom, nattåg gjort det boendet var mycket prisvärd. Också, Tåget passerar ingår alla Västeuropa. I 1998 Tåget passerar som dittills bara var tillgänglig för personer under 26 hade åldersgränsen tas bort. Interrailing var inte längre så populärt, och länder började notera sina egna priser för turister som använder sin tågtjänst. dessutom, billigare flyg blev sedan tillgänglig i huvudsak lämnar interrailing som en dyr och ineffektiv sätt att resa Europa. Nu har Europaparlamentet beslutat att det vill återuppta interrailing som ett populärt alternativ för tonåringar och har tilldelat 12 miljoner pounds för projektet.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

Hur man ansöker om gratis tåg

För att ansöka om en av de fria biljetter, du behöver för att skicka in din ansökan till Europeiska ungdomsportalen i juni. En jury kommer sedan att fördela 15,000 gratis tågbiljetter. Medan den andra uppsättningen 15,000 biljetter har planerat det i slutändan kommer att vara beroende på budget och återkoppling från den första 15,000 deltagare. De exakta datum för inlämning kommer att vara mellan 12 juni och juni 26. Du har rätt att ansöka om en biljett om du kommer att vara 18 år den 1 juli. 1900 av dessa fria tåg biljetter kommer att tilldelas brittiska sökande. Likaledes, Frankrike och Tyskland kommer också att få 1900 biljetter. I kontrast, Irländska sökande kommer bara ta emot 140 biljetter.

Frankfurt till Berlin Tåg

Prag till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

bästa Applications

För att övervägas bland de bästa programmen för fria tåg du behöver för att visa följande;

för det första, din motivation att besöka minst ett europeiskt kulturarv site. Dessutom, du kommer att behöva svara på en frågesport om det europeiska kulturarvet site. Frågesporten kommer också att innehålla frågor om ungdoms- och val till Europaparlamentet.

dessutom, du kommer att behöva uttrycka en önskan om att bli en Upptäck EU Ambassadör. Denna önskan bör omfatta rapportering din reseupplevelser och gör dina bilder tillgängliga för DiscoverEU jubileums fotoutställning på Europaparlamentet.

Lyon flygplats till trevliga tåg

Paris til Nice tåg

Avignon Fina Tåg

Marseille Fina Tåg

 

Boka billigaste tillgängliga tågbiljetter med oss

Eftersom vi vet att du letar efter det bästa priset så om du inte få gratis tåg biljetter, Vi har försett en snabb sökmotor för att hitta billiga tågbiljetter snabbt. Vi vill att du ska resa mer och betala mindre. Inköps tågbiljetter med flera betalningsalternativ, inklusive kreditkort, PayPal, och Alipay. Vare sig du letar efter vacker natur, god mat, romantiska resor eller någon annan anledning att resa till Europa, vi kan ge dig den bästa biljetten.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)