Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 25/02/2022)

Transport, i alla former, är ryggraden i alla länder och dess ekonomi. Det var bara genom vägar, järnväg, och luft som vi kunde ansluta världen på så sätt att den blev mycket mindre än den verkligen är. Således, när vi tittar på stora industrier runt om i världen, transport är en av de mest aktiva, ständigt förändras för att förbättra vår framtid.

De senaste trenderna inom rese- och transportbranschen har varit att skapa grönare alternativ. Ett välbehövligt drag för att rädda vår miljö, nyutvecklingen inom transporter arbetar alltså redan efter denna princip. i alla fall, dessa framsteg bryter också gränserna för hur vi har färdats under det senaste århundradet. Och genom att göra detta, de leder oss till en framtida resa som kommer att bli snabbare, säkrare, och bokstavligen ur denna värld.

 

Resan Framtid: Rymdturism

Rymden har varit mänsklighetens sista gräns under längsta tid. i alla fall, eftersom vi gick på månen för decennier sedan, det har inte funnits något väsentligt för att väcka allmänheten. Men nu, det pågår en ras för att ta människor ut i rymden, för fritid. Rymdsturism är nästa stora sak, och det kan vara dyrt och exklusivt, det är ett stort steg mot framtiden, vilket med all sannolikhet kommer att involvera koloniserande Mars eller att skapa bebyggda rymdstationer där hundratals individer kan bo tillsammans. i alla fall, medan forskare kan ha tagit ett steg i rätt riktning, vi kan behöva vänta i några generationer innan några betydande synliga framsteg kommer fram.

Düsseldorf till München biljetter

Dresden till München biljetter

Paris till München biljetter

Bonn till München biljetter

 

The Future Of Travel

 

Res- och transportbranschen: Förarlösa bilar

Fråga någon person om deras idé om transport i framtiden, och de kan mer än troligt nämna förarlösa bilar. Det finns redan tåg runt om i världen som arbetar enligt denna princip. Dessutom, under längsta tid, forskare och industriledare har arbetat för att göra vägarna säkrare genom att inkludera teknik i vårt dagliga körupplevelse. Det som gör förarlösa bilar värda att vänta är att det kommer att revolutionera branschen på många sätt. Från att vara mer environmentally friendly till trafiksäkerhet, människor kommer att kunna täcka längre sträckor utan påfrestningen att behöva köra i timmar.

Amsterdam till Paris biljetter

London till Paris biljetter

Rotterdam till Paris biljetter

Bryssel till Paris biljetter

 

Resan Framtid: Tåg

En av de äldsta former av kollektivtrafik runt, tåg har fortfarande tydligt en plats i vår framtid. Förvånande, kanske mer än någonsin tidigare. Även när ny teknik skapas för att göra järnvägssystem säkrare, snabbare, och bekvämare, det grundläggande behovet av ett sådant system kommer att öka jämnt. Tåg är redan något av en social utjämnare eftersom de mycket rika ofta åker tillsammans med de fattigaste av arbetarklasserna men på grund av den snabba ökningen av världens befolkning, särskilt i industrialiserade länder, effektiva och prisvärda tågsystem kommer att vara avgörande för att bekämpa trafikstockningar. Detta kommer också att ha en stor påverkan på miljön, eftersom tågen kommer att kunna köra effektivt på ren energi samtidigt som de tar otaliga bastunga bilar av vägen och lowering earth’s CO2 emissions.

München till Zürich biljetter

Berlin till Zürich biljetter

Basel till Zürich biljetter

Wien till Zürich biljetter

 

sbb train

 

hyperloop

Hyperloop beskrivs som det ”första nya stora transportmedlet 100 år.” Det handlar om att resa med supersoniska hastigheter inuti ett rör, ansluta en destination med en annan. Hyperloop kan eventuellt användas för att transportera både gods och människor. i alla fall, även om den gåtfulla Elon Musk är i framkant inom denna teknik, vissa länder är det skeptisk till Hyperloop and if it really is worth investing money in. Ändå, att resa via denna nya form av transport är närmare verkligheten än vi hade förväntat oss, med tester och konstruktion av rör som redan pågår i Kalifornien och eventuellt Europa snart.

Hamburg till Köpenhamn biljetter

Zürich till Hamburg biljetter

Hamburg till Berlin biljetter

Rotterdam till Hamburg biljetter

 

 

Virtuell verklighet

Den här är speciellt för fåtölj resenärer, som tycker om att besöka nya platser men föredrar att göra det från bekvämligheten i sina hem. Medan VR redan har blivit kommersiellt, snart nog, vi kommer att se en integration mellan VR, IR, och AR, vilket leder till en upplevelse som är så nära verkligheten som möjligt. Från att besöka världens sju underverk till att ta ett dyk i Great Barrier Reef, denna nya teknik hjälper människor att se världen som aldrig tidigare.

Milan till Rom biljetter

Florens till Rom biljetter

Pisa till Rom biljetter

Neapel till Rom biljetter

 

Vi hjälper dig gärna med att hitta de bästa tillgängliga biljettalternativen. Beställ din tågbiljett med Rädda ett tåg!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “Resan Framtid” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länkar till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffuture-of-travel%2F%3Flang%3Dsv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)