Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 10/09/2021)

jagt är inte för sent att planera en flykt mars, före påsk rush. Med barnen är på semester, nu är det dags att hitta möjligheten att besöka pittoreska små öar med en älskad, inleda den första stora familje resa äventyr årets, fördjupa dig i några av världens mest magiska städer eller delta i en av de många europeiska festivaler mars. Det finns gott om bra platser i Europa att besöka i mars.

 

Såsom nämnts, Mars är också början av festivalen säsongen i Europa, så det finns massor av möjligheter att göra glada med lokalbefolkningen, vara den vid en citrus-inspirerad karneval i södra Frankrike, eller The London Coffee Festival.

Redo att upptäcka stora platser i Europa att besöka mars? Läs vidare!

 

windmill and tulip flowers are part of the Great places in Europe To Visit in March

 

Stora platser i Europa att besöka mars: london

Som de säger, “en dålig dag i London är fortfarande bättre än en bra dag någon annanstans” så naturligtvis, london var tvungen att vara på vår lista över fantastiska platser i Europa att besöka i mars.

Mars är en bra månad att besöka Kensington Palace Trädgårdar, Kew Gardens, eller någon av Londons andra topp trädgårdar, som hav av krokusar och påskliljor blommar över huvudstaden.

Om du funderar på att besöka många toppen attraktioner, Då rekommenderar vi att få dig en turistrabattkort eller ett tour bus kombinerad biljett. Dessa biljetter och buntar kunde spara några allvarliga pengar!

Amsterdam till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

kew gardens

London Coffee Festival

Vi är stora fans av kaffe. Vi har även skrivit om fantastiska kaféer här innan. Så, här är en annan att skriva om som en del av våra stora platser i Europa att besöka mars – London kaffe festivalen mars!

De 2019 Storbritannien Coffee veckan löper från 30-31 Mars 2019. Nationens toppbaristor och kaffekännare samlas på Brick Lane för att fira kaffe. Det kommer att finnas mer än 250 hantverkare kaffe och gourmet matstånd, provningar och demonstrationer, interaktiva workshops, gatumat, kaffebaserade drinkar, live musik, DJs, Konst utställning och så mycket mer.

Vill du veta mer och få biljetter? Chef hit: https://www.londoncoffeefestival.com

Lyon till London Eurostar Train

Köln till London Tåg

Lille till London Tåg

Luxemburg till London Tåg

 

Andra årliga marshändelserna i London

  • Delta i den årliga St Davids firandet i London med walesiska partier, matfestivaler, och rugby. 1 mar
  • Tuck i en läcker bunt pannkakor eller crepes på Pannkaksdag (fettisdagen) i London, eller fånga alla pannkaka-vända åtgärder på en pannkaka race. 5 mar
  • Behandla din mamma till en dag i London på Mors dag. Du hittar massor av roliga saker att göra med mamma, inklusive eftermiddag te, flodkryssningar, handla, och musikaler. 31 mar
  • Prov nya öl, närvara bryggeri turer, och mingla med andra cider, öl, men, och lagerfans på London Beer Week. TBC

Antwerpen till London Tåg

Maastricht till London Tåg

Brygge till London Tåg

Liege till London Tåg

 

London mars sportevenemang

  • Säkert en bra visning plats längs Themsen Championship Course denna månad för att se rodd besättningar från hela världen ta på Chef för River Race och kvinno Eights Head of the River Race. 16 och 30 mar
  • Gå löparna eller titta från sidan som London landmärken Half Marathon slingrar sig genom Westminster och City of London. 24 mar

För mer Stora platser i Europa att besöka i mars i London, ta en titt på vår evenemangskalender och vägleda dig till vad som händer i London. Och fånga det bästa av London scenen med vår teater guide.

 

Stora platser i Europa att besöka mars: Zermatt i Schweiz

Om du inte är över vinterkylan ännu, sedan Zermatt i Schweiz är en ganska bra satsning för att hitta snö. En av de mest kända orterna i Europa, pulvret är vanligtvis bra även fram till slutet av april.

Eftersom de flesta av Zermatt åka skidor Området ligger ovanför 2000 meter, Det finns ingen brist på snö när det gäller att vårskidåkning. Snön kan vara ojämn i stan. i alla fall, upp på berget, du hittar något annat. nysnö, orörda spår, och massor av roliga är väntar på att upptäckas. För att uppleva den fulla potentialen av nysnö, samtidigt vistas säker, hyra en skidguide för vissa offpiståkning.

Zermatt inte bara tilltala dem med en aptit för äventyr, men den har också några underbara aktiviteter för de mindre äventyrliga själar också. Vinter vandring i Zermatt anses vara bland de mest natursköna i regionen. En karta över alla vinter vandringar kan hittas på Zermatt turism webbplats. Det finns inget behov av en guide, som banorna är väl markerade, preparerade, och säker.

Zürich till Zermatt Tåg

Geneve till Zermatt Tåg

Bern till Zermatt Tåg

Lucerne till Zermatt Tåg

 

Stora platser i Europa att besöka mars: nordost, holland

Om du har besökt trädgårdar i London för att se blommorna, varför inte fortsätta trenden? Ta ett tåg till Holland! Holland årliga tulpan blommar är ett fenomen som lockar tusentals resenärer varje år. Och av goda skäl! Mars är en bra tid att besöka som du kommer att vara säker på att missa folkmassorna. Detta betyder att tulpanerna själva kanske inte har dykt upp ännu. Du kan fortfarande njuta av en spektakulär show av snö vita, påskliljor, och vackra rosa och violett hyacint. Det senare dyker upp i marginalen mellan mars och april. Självklart, väderförhållanden varierar från år, så det är bäst att konsultera nationens dedikerade tulpan webbplats för vecko blomma uppdateringar, som börjar mars.

 

Boka din nästa tågresa med hjälp av Spara ett tåg

Stora platser i Europa att besöka mars blogginlägg, övertygat dig? Varför inte ta 3 minuter och hitta en tågbiljett på saveatrain.com. Fyll i datum och tid som du vill resa så ger vi dig det bästa priset för din resa, och du kan betala för din tågresa på flera olika sätt.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fgreat-places-europe-march%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)