Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 01/04/2021)

Det är drömmen - gå på semester och få betalt för det. Inte bara det, men har dina flyg, boende, och mat betalt för dig också.

Omöjlig, höger? Det finns inget sätt någon i världen skulle betala en back-skrapa ingen som du uppleva jet inställning bedrifter en A-list globe-trav superstar.

Utom ... DET ÄR!

Det stämmer, det är möjligt för dig att vandra i världen på någon annans dime - men du kommer att behöva använda internet med skärpa av Rain Man att dra bort det.

De finaste rese bloggare har sina resor betalat för dem tack vare en blandning av talang, tur, och skicklighet - här är hur du kan göra samma sak.

Lära sig att skriva

Oavsett om du är en resa vlogger, bloggare, eller Twitter, inget slår en effektiv vändning. Det är därför det är viktigt för reseinfluencer att lära sig de mest svårfångade färdigheterna, skrivande.

Ta en vanlig stab på skriva bra kopia genom att ta en timme om dagen för att klottra dina tankar. Föra dagbok, skriva en personlig blogg, inlägg på Twitter prolifically - med dessa kunskaper i bakfickan, du kommer att kunna uttrycka sig på ett mer effektivt och perfekt en röst som kan få dig en populär följande på webben.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

gult papper anteckningar

 

Få ett uppsving på dina följare

Vem ska du lita mer på sociala medier - Instagram användare vars enda anhängare är deras mamma och en bot från Ryssland, eller någon med fler anhängare än Kim Kardashian?

Svaret är självklart, och det är därför du ska spendera pengar att investera i anhängare som du börja resan för att bli en influencer.

Att köpa anhängare från sajter som Girigare Social Media är det perfekta sättet att tillfalla en baslinje av integritet som du sedan kan bygga vidare på i framtiden.

Bremen till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

Kontakta rätt personer

Rese blogging industrin är konkurrenskraftig, och fler människor att ge det en go varje år. När du har en solid baslinje anhängare och innehåll, det enda sättet att få dig märkt är att komma i kontakt med reseleverantörer som kan sponsra dig åka på semester.

För att göra affären värt, du måste göra det klart att sponsra du kommer att ge dessa människor med värdefull exponering och nyckeln i deras demografiska. Detta är en kompensation arrangemang, men en som gör att du kan se världen.

Nantes till Bordeaux Tåg

Paris till Bordeaux Tåg

Lyon till Bordeaux Tåg

Marseille till Bordeaux Tåg

 

utrustning för influencer

 

Förstå din publik

Dina nyfunna sponsorer kommer inte stanna kvar för länge om de inte tror att du kan samarbeta med din publik - och det är därför du måste veta exakt vem din demografisk är.

Det innebär att ta reda på din publik genomsnittliga åldersgrupp, deras gillar, och ogillar, vilka webbplatser de besöker regelbundet, och vad de gör när de är borta från webben. Med denna information till ditt förfogande, du kommer att kunna skapa innehåll som dina anhängare älskar - och hålla sponsorer på sidan.

De är våra tips! Kan du komma på några andra sätt att bli en högtflygande resor påverkare? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Lyon Flygplats till Genève Tåg

Zürich till Genève Tåg

Paris till Geneve Tåg

Lucerne till Genève Tåg

 

Långt innan du blir en påverkare, du behöver tågresor till en exotisk plats, och börja ta fantastiska bilder i en bra atmosfär, är du läst? Använda sig av Spara A Train att få de billigaste tågbiljetter, så det kommer inte att kosta dig mycket för att bli en uppgift för ditt liv!

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Bästa lokala drycker att prova i Europa” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-become-a-high-flying-travel-influencer%2F%3Flang%3Dsv - (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)