Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 10/09/2021)

Interrailing tips och reser på en budget är möjligt om du planerar din resa noggrant. Kostnaden av tågbiljetter, boende, mat, och underhållning varierar mellan länder i Europa, men det finns många sätt att njuta av en låg kostnad resa. Lyckligtvis, med vissa förberedelser, tågresor i Europa behöver inte kosta nästan lika mycket som du kanske tror! För att hjälpa dig att planera den perfekta resan runt om i Europa, Vi har satt ihop en praktisk guide på interrailing tips - Hur man Inter runt i Europa på en budget.

 

Interrailing tips Nej. 1 – Planera din rutt och jämföra tåg biljettpriser

Se till att planera europeiska interrailing färdväg och att jämföra kostnaderna för olika tågpriser. Att spara pengar är en viktig del av våra Interrailing-tips och för att göra det borde du resa utanför högsäsongen. Res på den billigaste dag i veckan för. Du kommer att spara dig mycket pengar och undvika svärmar av resenärer. Detta gör det möjligt för dig att resa för en bråkdel av vad det normalt skulle kosta under högtrafik. Jämför kostnader på vår webbplats och börja planera och prissätta din tågresa.

 

Interrailing tips - Hur man Inter runt i Europa på en budget

Spara om boende genom att ta nattåget

På alla europeiska resa med tågäventyr, en av de största kostnaderna är boende. Valet av var att sova för natten beror mycket på din budget och vilken typ av erfarenhet du letar efter. nattåg är ett bra alternativ för spendera mindre pengar om boende. Det finns ingen extra avgift för att resa på ett nattåg och du kommer också att maximera din tid genom att resa medan du sover. Om du är ute och reser från Milano till Paris eller Venedig till Paris den Thello Tåg är ett effektivt och bekvämt sätt att nå din destination. Att resa på ett nattåg är ett av de bästa tipsen för interrailing eftersom det är ett fantastiskt sätt att sträcka ut din budget under resan!

Milan till Paris Tåg

Milan till Venedig Tåg

Venedig till Paris Tåg

 

 

Utnyttja gratis attraktioner

I vissa städer, kan du besöka en mängd museer och attraktioner gratis. london har en exceptionell utbud av museer och attraktioner att besöka, helt gratis. I de europeiska städer, såsom Köpenhamn, fri entré till museer erbjuds en gång i veckan. Berlin är otroligt och har en gratis rundvandring i alla stadens största attraktioner.

Interrailing tips - Hur man Inter runt i Europa på en budget

Många andra städer som Amsterdam har en årlig kväll där alla museer öppnar sina dörrar för allmänheten gratis. Din budget behöver inte vara stor för att utforska dessa otroliga städer. Se till att ta fördel av alla dessa underbara gratis attraktioner.

Amsterdam till London Tåg

Amsterdam till Berlin Tåg

Berlin till Köpenhamn Tåg

 

Äta där lokalbefolkningen gör – Interrailing tips

Europeiska städer kan vara dyrt att äta, särskilt när du är på en stram budget. Försök att undvika mat i restauranger som ligger i de viktigaste turistområdena. Dessa är de restauranger som är dyrare och ofta kvaliteten på maten är mindre än platser längre ut. Försök att gå ut ur de viktigaste turistområdena och äta bland lokalbefolkningen för utsökt mat som är halva priset.

 

Funderar på interrailing Europa? Använd våra interrailing tips och gå till Spara A Train på nätet för att kolla in alla våra exklusiva priser och börja planera ditt nästa äventyr. Det finns gott om rabatterade biljettpriser finns i hela olika europeiska järnvägsnätet. Se till att hålla utkik efter de senaste rabatterna genom att följa vår Facebook och Twitter sidor också.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finterrailing-tips%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)