Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 14/01/2022)

Ciao! Du planerar Du planerar i Italien! Det är födelseplatsen för renässansen och en stad som lovar att elate och inspirera dig på grund av dess konstverk, arkitektur, och dess kärleksaffär med mat. Italien är den sanna hem gastronomi. Plattorna är inte bara serveras måltider, de är skapelser. Medan du utforskar denna virvelvind staden av förundran, där hittar du vänster bagage platser i Italien?

Gå sin Kullerstensgator, blötläggning i den påtagliga atmosfären av passion, gör det en hink-list destination. Det enda som kan förstöra romantik är att behöva dra ditt bagage med dig eftersom vem vill belastas vart du än går? Du planerar.

 

Vänster bagage Platser på flygplatser

Ett säkert och enkelt alternativ för förvaring av bagage, på en snacka, är på flygplatsen eller om du har en ledig dag utan ett hotell. Tänk på att i större navflygplatser detta är ett enkelt alternativ, men mindre flygplatser kan vara svårare så gör din forskning innan du kommer till din valda flygplatsen. Det är bäst att kontrollera i förväg genom att besöka flygplatsens webbplats för att hitta platser för vänsterbagage i Italien.

Bari till Fasano biljetter

Taranto till Fasano biljetter

Milan till Florens biljetter

Venedig till Milan biljetter

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

populära flygplatser

Milano Malpensa flygplats är vänster bagage ligger i ankomsthallen i terminal 1. Den är öppen dagligen från 6 är att 10 e.m. kostnader varierar, för ett litet objekt, du skulle betala ca € 3,50, Du planerar, Du planerar 24 timmar.

Rom Fiumicino flygplats vänster bagage ligger på bottenvåningen i Terminal 3. Den är öppen dagligen från 6:30 är att 11:30 Du planerar 24 timmar.

Venice Marco Polo flygplats vänster bagage kontor ligger på bottenvåningen, inne i flygplatsterminalen vid tillgång 1. De är öppna dagligen från kl 5 am till 10 e.m, men tiderna kan variera på vintern.

Milan till Neapel biljetter

Florens till Neapel biljetter

Venedig till Neapel biljetter

Pisa till Neapel biljetter

 

Tågstationer där du kan lagra vänsterbagage

Stationer i Rom

Rom har tre huvudsakliga tågstationer, Ostiense, Rom Termini, och Roma Tiburtina. Du är verkligen bortskämd med val när det gäller leverantörer av lagring av vänster bagage platser i Italien.

Om du är passerar genom tåg över dagen, då är skåpen rätt väg att gå. Alla dessa stationer har bagagekontroll, några självbetjäning.

Du kan räkna med att betala mellan € 10 och € 15 per dag, i genomsnitt. Som en liten sida noterar, tågstationer är också bra att fylla på mat och vatten för dagen, Du planerar, Du planerar.

Stationer i Milano

Tåg är det mest praktiska sättet att ta sig runt i Europa och i Milano, det finns fyra huvudtågstationer, milano Lambrate, Milan Rogoredo, centrala milano, Du planerar.

Som vi sagt tidigare, Det finns ingen brist på tjänsteleverantörer, eftersom det finns ett stort behov när du är på resande fot.

Maximal lagringstider och timmar för platser med vänster bagage i Italien varierar för olika stationer och du betalar i genomsnitt 10 till € 15 per dag. Det kan också finnas viktbegränsningar, i vissa fall så se till att dubbelkontrollera.

Stationer i Venedig

Venezia Santa Lucia är den centrala tågstationen i Venedig och har en mängd alternativ för platser med vänster bagage i Italien. Samma som Milano och Rom, Venedig erbjuder prisvärda vänster bagageförvaring.

Vissa kommer att ha viktskillnader och eventuella tidsskillnader. Självbetjänings skåp butiker är bekvämt placerade över hela Venedig.

Milan till Genoa biljetter

Rom till Genoa biljetter

Florens till Genoa biljetter

Venedig till Genoa biljetter

 

 

Vänster bagageplatser Runt staden i hotell

Din första anhalten blir ditt hotell, vandrarhem, eller Airbnb för en plats för vänsterbagage. När du har checkat ut, var inte rädd för att fråga eftersom många anläggningar kommer att hålla vänster bagage gratis. Du planerar.

Fråga i receptionen om alternativ för kassaskåp och skåp. Lämna ett litet tips om du ger ditt bagage till en porter.

Milan till Rom biljetter

Florens till Rom biljetter

Pisa till Rom biljetter

Neapel till Rom biljetter

 

luggages in Hotel

 

Kvarglömt baggage Privat tjänster

Stuva dina väskor

Detta är ett populärt europeiska val och har en stellar rykte. Vi är fokuserade på Italien och de har filialer i Rom, Milano, florens, neapel, Pisa, Catania, och Bari, att se till att täcka hela Italien och dess berömda städer. Självbetjäning är ett utmärkt val.

Undvika rader och dra nytta av 24-timmars bevakning och viktigast, väskan är försäkrad för upp till € 300.

Bagageförvaring kontor

Detta är en vänster bagage alternativ specifikt till Venedig.

Du hittar dem i ankomsthallen på Venedigs Marco Polo flygplats, Venedig Santa Lucia tågstation, Piazzale Roma, och Venedig kryssningsterminal. Det har skickligt placerats i områden transport. Detta gör den idealisk för att släppa och gå.

Milan till Venedig biljetter

Biljetter till Padua till Venedig

Bologna till Venedig biljetter

Rom till Venedig biljetter

 

Left Luggage Locations in Italy

 

Slutsats

När du reser till Italien och du behöver förlorat bagage platser, Det är därför viktigt att kontrollera framåt enligt Din resplan. Kontrollera gånger, kontrollera viktbegränsningar, och kontrollera kostnader, var redo! Viktigast, njuta Italien, bagage gratis.

 

Hålla fast vid Rädda ett tåg för att hitta de bästa biljettalternativen tillgängliga till bästa möjliga priser!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “Vänsterbagageplatser i Italien och hur man hittar dem” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länkar till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=sv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)