Läsningstid: 10 minuter
(Senast uppdaterad: 10/09/2021)

En av de vanligaste och enklaste sätten att resa mellan London och Paris är via Eurostar, den höghastighetståg som förbinder de två huvudstäderna. Även om det finns en uppsjö av alternativ för resenärer som vill göra hop, Eurostar är fortfarande en av de bästa alternativen för hastighet, kosta, och lätthet. Tåget drar fördel av den vattenskanaltunneln, eller “kanal,” byggdes mellan England och Frankrike för att få dig snabbt till din destination.

Nedan, hittar du all information du behöver för att hjälpa dig hantera dina London till Paris Eurostar resa.

 

Varför Resor Europa med tåg?

Innan vi börjar, Låt oss räkna ut exakt varför Europa upplevs bäst via tåg- trots allt, denna kontinent har varit bebodd i tusentals år, vilket innebär att dess infrastruktur är ofta högt utvecklad. Andra transportsätt är lätt tillgängliga, men det finns något som talar för den stora tjusningen av tåg. Detta gäller särskilt för första gången resenärer, som kan dra nytta av tågplaner för att hoppa ombord strax innan det avgår. Detta står i djup kontrast till Europas flygplatser, där din minsta ankomsttid före avresa är minst två timmar, och du spenderar mer tid och pengar pendling till flygplatsen plats.

På tal om restid, Europa är väl känt för sina höghastighetståg, vilket är långt högre än sina slingrande motorvägar och olämpligt placerade flygplatser. Tåg över hela kontinenten är snabba och ofta direkt, vilket innebär mindre tid pendling och mer tid utforska.

Tågstationer har också fördelen av att vara bekvämt beläget stora turistmål och attraktioner, så det är lätt att stiga av ditt tåg och åka direkt till din destination.

Till sist, tågbiljetter är mer inkluderande, Så att du kan ta med bagage och välja platser utan att betala rejäl extra avgifter.

Allt detta är att säga att, medan Europa har många alternativ för resenärer, inget slår den gamla goda tågresa.

Eurostar-tåg från London till Bryssel

Eurostar-tåg från London till Paris

Eurostar-tåg från Lyon till London

Eurostar-tåg från London till Amsterdam

 

Boka din biljett på en Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

En av de bästa funktionerna med att ta tåget mot ett plan är att Eurostar går från centrum till centrum. Till skillnad från avlägsna flygplatser som London Heathrow och Paris Charles De Gaulle, ditt tåg avgår från London St-Pancras International och anländer i Gare Du Nord, där du enkelt kan promenera till alla stadens bästa sevärdheter.

Såsom nämnts, alla Eurostar biljetter omfatta minst två stycken bagage och en handväska. Om du föra en mycket bagage, du kan också välja en högre klassbiljett som gör att du kan ta med fler väskor. I kontrast, lågprisbolag kan ta ut mindre för sina ursprungliga bokningar, men väska avgifter och sitt val avgifter snabbt lägga upp.

Biljettpriserna för denna resa tenderar att fluktuera mycket, så vi rekommenderar att köpa biljetter så fort du kan. Generellt, dessa biljetter börjar säljas tre månader i förväg, men beroende på säsong kan du också hitta dem upp till sex månader i förväg. Vi rekommenderar att du använder vår webbplats för att hitta och boka tågbiljetter, som automatiskt söker igenom allt tillgängligt lager för att få det möjliga priset, garanterat.

Eurostar-tåg från London till Antwerpen

Eurostar-tåg från Lille till London

Eurostar-tåg från London till Strasbourg

Eurostar-tåg från London till Rotterdam

 

Prissättning och typer av biljetter

Eurostar tåg fungerar hytter tre-klass, beroende på din budget. För dem som bara vill ta sig från en plats till en annan, andra klassens biljetter är ditt bästa alternativ. De på affärsresor kan i stället föredrar Standard Premier eller Business Premier biljett, som båda gör att du kan sitta i första klass tränare och ger en måltid under resan, så låt oss lära oss lite om tågbiljetter från London till Paris:

fare Typ Bekvämligheter begränsningar
Andra klass
 • 2 bagage och en handväska ingår
 • Seat val tillgängliga efter bokning
 • Mat finns att köpa
Ej återbetalningsbar. Innan tågets avgång, du kan byta din biljett. En förändring avgift på 40 Euro och fare skillnad gäller. Om den nya biljetten är billigare än den ursprungliga biljetten, prisskillnaden återbetalas inte.
standard Premier
 • 2 bagage och en handväska ingår
 • Uppgraderade platser har mer benutrymme och en premie erfarenhet
 • En lätt måltid och dryck serveras vid din sittplats
Ej återbetalningsbar. Innan tågets avgång, du kan byta din biljett. En förändring avgift på 50 Euro och fare skillnad gäller. Om den nya biljetten är billigare än den ursprungliga biljetten, prisskillnaden återbetalas inte.
Business Premier
 • 3 bagage och en handväska ingår
 • Uppgraderade platser har mer benutrymme och en premie erfarenhet
 • Chef utformade måltider och champagne serveras på din plats
 • Tillgång till en exklusiv lounge före avgång
 • Taxi bokningstjänster finns tillgängliga
 • Fria avbokningar och obegränsad utbyten upp till 60 dagar efter avresan på alla rutter mellan Storbritannien, Frankrike, och Belgien.
 • Fria avbokningar och obegränsad utbyte fram till avgång på den direkta vägen mellan Storbritannien och Nederländerna, plus gratis utbyte på indirekt väg (Thalys / Eurostar via Bryssel) fram till avgång.

Som vi har nämnt tidigare, prissättning varierar beroende på dina resdatum, så du vill boka en gång tillgänglighet öppnar. Om du bokar tillräckligt långt i förväg, du kommer att titta att betala cirka 55 dollars envägs, eller 90 dollar tur och retur. Väntar till sista minuten kan driva priserna skyhöga, med kostnader nästan en fördubbling av senare du köper din biljett. Detta gäller för både tur och retur och enkelbiljetter.

Det är värt att notera att Eurostar inte är tillgängligt för alla som har ett järnvägspass, så om du vill göra denna resa lockande och prisvärd, köpa din tågbiljett i förväg. Här hittar du tåg biljetter online på olika webbplatser, om tåg biljettpriser kan blåsas upp jämfört med Rädda ett tåg.

Eurostar-tåg från Calais till London

Brugge till London Eurostar Trains

Eurostar-tåg från Haag till London

Eurostar-tåg från Berlin till London

 

Incheckning på London St-Pancras Station

Beroende på din biljett klass, du vill komma fram till avresan station åtminstone 40-60 minuter innan tåget går från London till Paris. Om du har bokat en förstklassig Business Premier-biljett från London till Paris, du har tillgång till den exklusiva loungen. Annat, Det finns många affärer och restauranger tillgängliga för dig att granska. Några av våra favoritrestauranger inkluderar:

 • AMT kaffe – Ett kafé med två platser inom stationerna. Det erbjuder handgjorda drycker och helt komposterbara koppar, som får miljön att le.
 • Den tunnvalv – En traditionell engelsk pub som erbjuder hantverk öl, real ale, gin, kaffe, och sprit. Den tjänar också frukost och klassiska pubmat.
 • Chop'd – En hälsofokuserade restaurang, Chop'd erbjuder en mängd olika soppor, sallader, grytor, och omslag för alla typer av resenärer.

I händelse av att du bara göra en dagstur, stationen har också bagage platser för dig att lagra ditt bagage. Dessa alternativ lagring är billiga och ofta erbjuda utökade öppettider.

Köln till London Eurostar-tåg

Gent till London Eurostar Trains

Eurostar-tåg mellan Middelburg och London

Eurostar-tåg från Leiden till London

 

London UK

 

Ombord på Eurostar Train

Ombord, den totala restiden från London till Paris är ungefär 2 timmar och 16 minuter. I kombination med din före avgång ankomst, din totala restiden kommer att vara runt 3 timmar.

Tåget själv har standard sittplatser samt tabeller som gör att du kan arbeta och äta med lätthet. Dessa tenderar att boka upp tidigt, fastän, så se till att plocka i förväg om det är vad du vill. Oavsett var du sitter, du är garanterad att ha bra benutrymme och pluggar för att ladda dina enheter.

Som tidigare nämnt, det finns gratis WiFi ombord, så att du kan hålla jämna steg med all e-post och sociala medier behov. Beroende på din biljett, Du kan också bege dig till matsalen tränare, där du kan hitta mat, drycker, och snacks. Om du sitter i en förstklassig stuga, maten kommer att föras direkt till din plats.

Dusseldorf till London Eurostar Trains

Essen till London Eurostar Trains

Eurster-tåg från Munster till London

Leuven till London Eurostar Trains

 

Ankomst till Paris Gare du Nord tågstation

Tåg från St. Pancras station anländer i mitten av Paris, vid stationen Gare du Nord. Den här underbara station är ett konstverk i sig, med sin fasad byggdes i mitten av 1800-talet och underhålls vackert. Ta en stund att njuta av byggnaden innan du går ut för att besöka staden.

Eftersom du har redan färdig check-in innan de lämnar Förenade kungariket du inte behöver för att slutföra en ankomstprocess. Detta är också för närvarande gäller för passkontroll, men med Storbritannien lämnar EU är det troligt att dessa processer kommer att genomgå stora förändringar.

När du anländer, du kommer att vara i hjärtat av staden, med massor av alternativ för livsmedel, butiker, och drycker. Om du väljer att lämna stationerna, du hittar den närliggande Brasserie Terminus Nord, en berömd jugendstilrestaurang tvärs över vägen från tågstationen. Annat, du behöver bara vandra i någon riktning för att hitta några av de bästa mat och dryck i Europa.

Inom järnvägsstationen själv, du kommer hitta Metro och RER tåg, samt tåg som reser över hela Frankrike. Lokala skenor och tunnelbanan tågen kan ta dig hela den franska huvudstaden, till de många museer, gallerier, och turister attraktioner inom.

Om du anländer tidigt och rubrik direkt ut att turnera innan du checkar in på hotell, det kan också vara en god idé att dra nytta av den Bagage alternativ tillgängliga inom tågstationen. Dessa förvaringsutrymmen är relativt billiga och kan vara ett utmärkt alternativ för dem som vill maximera sina dagar.

Som innehavare av Eurostar direkt tågbiljett, du kan vinna 2 för 1 tillgång till många av de museer och gallerier, vilket kan spara hundratals dollar.

Eurostar-tåg från Frankfurt till London

Eurostar-tåg från München till London

Moutiers till London Eurostar Trains

Eurostar-tåg från Marseilles till London

 

 

Train Times London till Paris med Eurostar

Eurostar körs ofta, med upp till 19 avgångar per dag beroende på semester och helger. Det första tåget för dagen avgår 05:40 och tar totalt 2 timmar och 37 minuter. Detta är ofta en av de billigaste biljetter, så om du inte är främmande för att stiga tidigt du kan spara lite pengar och ge sig ut på break of dawn. En annan fördel med denna tidig avresa är att din ankomsttid i Paris är 09:17, vilket innebär att du har en hel dag framför er för alla aktiviteter som du vill välja.

Linje Tiderna som annars timme eller mer, som ger dig gott om alternativ att välja mellan. Den sista tåget av natten avgår 18:31 och anländer till 21:47, lämnar du gott om tid att komma till ditt hotell eller ens ge sig ut för en sen natt måltid och en titt på de glittrande ljusen från Eiffeltornet. Dessa nattliga tåg kan funktionen sovvagnar, som är ett bra sätt att ta ett par minuter av sömn innan du fortsätter på resan. Dessutom, vissa tåg kan färdas mellan populära destinationer i hela natten.

Den Helder till London Eurostar Trains

Maastricht till London Eurostar Trains

Dijon till London Eurostar Trains

Eurostar-tåg från Bonn till London

 

eiffel tower

 

Andra rutter med Eurostar-tåget som inte är London till Paris

Även om denna artikel fokuserar huvudsakligen på resor mellan St. Pancras International Station och Gare du Nord, Eurostar driver också ett antal direktlinjer från London:

 • bryssel – Tågen går varje 90 minuter att 2 timmar. Det tar drygt 2 timmar för att nå Brussels Midi / Zuid station.
 • Calais / Frethun- Tågen går varje timme eller mer från London och total tågresor är drygt en timme.
 • Liten- Tåg lämnar nästan varje timme till Lille, ligger i norra Frankrike. Det finns en enkel anslutning till den franska TGV nätverk för dig att överföra. Restiden är ungefär 1.5 timmar.
 • Disneyland Paris – Tågen går flera gånger i veckan under hela året och dagligen under skollov. Tågstationen ligger precis utanför Disneyland -ingången. Resan tar under 3 timmar totalt.
 • Lyon, Avignon, och Marseille- Under hela året ett tåg opererar från 1 till 5 dagar i veckan, även om det är säsongsmässigt påverkat så se till att det körs när du behöver det. Den stannar i Lyon Part-Dieu station (4.75 timmar), Avignon TGV-station (6 timmar), och Marseille St Charles station (6.5 timmar).
 • Aime-La Plagne – Rörelse
 • Amsterdam och Rotterdam – En ny tjänst som inleddes i 2018, du helt enkelt ta en av de dagliga tåg till Amsterdam, vilken inkluderar ett stopp i Rotterdam. Helt restiden handlar om 4 timmar.

Det finns andra säsongsbetonade vägar finns för aktiviteter som skidåkning, så se till att titta in ofta för att se om tjänsten körs.

Det är också möjligt att nå andra destinationer i Europa genom att använda en enda mellanlandning och fortsätter framåt från stationer i Lille, bryssel, och Paris. Att få tågbiljetter är enkelt och kräver endast en enda färdväg.

Liknande, Om du reser till London från andra håll i Storbritannien, Du kan också välja att börja Eurostar resa på Ebbsfleet stationer eller Ashford International Station i stället för St. Pancras. Detta är särskilt användbart för dem med fordon, som Ashford erbjuder parkeringsgarage och direkt tillgång till tågstationen.

 

Boka biljetter via Spara ett tåg för din London till Paris Train

Sök vår webbplats för att boka biljetter till alla Europas bästa destinationer, Inklusive Belgien, Italien, Schweiz, och den Storbritannien (inklusive London till Paris tåg med Eurostar). Vår sökmotor är utformad för att spara pengar på alla biljetter och inkluderar inga bokningsavgifter. Vi gör det enkelt för dig att köpa genom att acceptera flera sätt att betala, inklusive kreditkort, Giropay, idealisk, och många fler.

 

Så, oavsett anledningen till resor, oavsett om du reser ensam eller tillsammans med andra, ta några minuter att söka efter tågbiljetter på Spara ett tåg, som erbjuder de lägsta priserna, garanterat.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida? Klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-paris-train%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)