Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 27/05/2022)

Älskare av modern konst har många platser att besöka i Europa. Med en sådan rikedom av val, kanske den mest utmanande delen är att välja en destination. i alla fall, om du letar efter för att besök Europas främsta hotspots för konstnärlig utforskning, varför inte planera din resa runt det? Med några väl planerade tåg rider, du kan besöka alla våra top picks moderna konstgallerier i Europa:

 

Tate Modern Art Gallery, london, england

Tate Galleri för modern konst i london är en av de mest populära samtida modern konstgallerier i Europa. Det är inte den enda att besöka i staden som ståtar med över 1,000 gallerier. i alla fall, det är den som är mest populär med turister. Tate Modern var från början en del av Tate Gallery som grundades 1897. Över tid, Tate började expandera och 2000 delades i fyra olika gallerier. Av dessa fyra, Tate Modern är den med de flesta besök, och det finns mer än bara konstverk. Om du vill uppleva Londons konstliv själv, kan du enkelt nå staden med tåg från de flesta större europeiska städer.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

 

The National Gallery of Modern och samtida konst, Rom, Italien

Kallad The National Gallery för modern och samtida konst på italienska, denna art gallery i Rom har allt du behöver. Och nyligen fick ett nytt utseende, så att konsten kan stå ut ännu mer på utställningarna. Detta galleri är unik i sitt sätt att presentation. Den fokuserar mer på teman, färger och former än likheten mellan epoker och stilar. Det gör att varje besökare att uppleva konst i ett nytt, unikt sätt, se till att besöket kommer att bli minnesvärd. Rom är en stor stad att besöka med tåg. Det finns några natursköna vägar du kan ta vägen för att uppleva mer av Italien.

Florens till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

Florens till Pisa Tåg

Rom till Venedig Tåg

 

Kunsthalle Zürich, Schweiz

Kunsthalle Zurich Building

 

Schweiz samtida och modern konst scen spretigt och levande, med många gallerier hålla den vid liv. Den som ofta rekommenderas för ett besök är den Kunsthalle Zürich. Det har tillfälliga utställningar som aldrig misslyckas med att intriger besökaren. Dessa täta byten hjälpa Kunst uppfinna sin identitet varje gång. Du kan nå Zürich med tåg från München, wien, liksom andra europeiska städer du besöker på modern konst jakt.

Munich till Zurich Tåg

Berlin till Zürich Tåg

Basel till Zürich Tåg

Wien till Zurich Tåg

 

Pompidou, Paris, Frankrike

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Ingen tur i modern konstgallerier i Europa är komplett utan att besöka Paris, Frankrike. i alla fall, i stället för luftventilen, Vi rekommenderar väg till Pompidou. Där hittar du en unik arkitektonisk struktur med alla dess rulltrappor, VVS, och stålram synlig på utsidan. Men upplevelsen slutar inte där, som Pompidou har över 50,000 fungerar i sin samling. Det är en av de mest betydande samlingar av modern och samtida konst som är verkligen värt ett besök. Lär Paris med tåg från London, amsterdam, Bryssel och andra städer i Europa.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

 

Samtida konstgallerier i Europa är verkligen en syn att se. Den bästa delen om att planera en konstorienterat resan är att alla dessa städer lätt nås med tåg. Om du är redo att gå, Boka Tåg Biljetter nu och njuta av åkturen!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)