Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 25/01/2021)

Tyskland är naturligtvis ett vackert land. Men när du börjar tänka på slott, du kommer att älska det ännu mer. Och allt detta eftersom Tyskland är, enligt många, slottet huvudstad i världen.

Det finns en mängd spektakulära slott i Tyskland måste du besöka. I den här artikeln, vi koncentrera oss på endast de vackraste bland dem. Vi kommer också att ge dig information om hur du kan nå dem med tåg, till glädje för alla tåg älskare!

 

Schloss Neuschwanstein - Den mest spektakulära slott i Tyskland

Många känner det som en av de vackraste slott i hela världen, inte bara Tyskland. Om inte det, det är verkligen känd för att vara en inspiration för Disney Slott. När du tar en titt på denna saga slott, du inser varför. Du kan säkert förstå varför det är en av de mest spektakulära slott i Tyskland!

Schloss Neuschwanstein är utan tvekan majestätisk, men hur får man det? Det är bra om Tyskland är att de flesta platser ansluta via tåg. Den närmaste tågstationen till slottet är i Fussen. i alla fall, du kan nå stationen från München eller andra stora tyska städer.

Ulm till Füssen Tåg

Munich till Füssen Tåg

Stuttgart till Füssen Tåg

Nürnberg till Füssen Tåg

 

 

Hohenzollern - Den mest magiska slott i Tyskland

Burg Hohenzollern är inte bara bland de mest spektakulära slott i Tyskland - det är den mest magisk ett. Du hittar den i provinsen Baden-Wurttemberg, nära Stuttgart. Baden-Württemberg provinsen är den mest underskattning en i Tyskland, men när du ser detta slott, du är skyldig att ändra din åsikt!

i alla fall, komma till slottet kan vara problematiskt, om än helt värt det. Det bästa sättet är att ta ett tåg från Stuttgart till Hechingen. Då måste du ta en lång vandring och klättra en brant backe för att nå slottet. jag bara skojar! Du kan ta en buss eller taxi från Hechingen som slottet är ganska nära staden.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern-Sigmaringen - The grandest slott i Tyskland

I vår ödmjuka åsikt, ingen lista över de mest spektakulära slott i Tyskland kan vara komplett utan att nämna Hohenzollern-Sigmaringen. Det är den mest omfattande och storslagna slott du någonsin kommer att lägga ögonen på! Och om inte det vore nog, det är också fullständigt häpnadsväckande.

Hohenzollern-Sigmaringen ligger därför i Baden-Württemberg; så det är helt förbryllande varför människor inte prisa provinsen som vackraste i Tyskland!

När det gäller att resa - eftersom du kan hitta slottet i en stad, Det är lätt att nå med tåg. Det bästa sättet är att ta ett tåg från Ulm eller Stuttgart och sedan gå till slottet.

Frankfurt till Ulm Tåg

Stuttgart till Ulm Tåg

Leipzig Ulm Tåg

Nürnberg till Ulm Tåg

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Slottet står ensam på en liten kulle, och det ser verkligen spektakulär. i alla fall, det är inte så ensam när du tar hänsyn till att det fortfarande är bebodda! Ja, Eltz familj har haft slottet för 33 generationer!

När det gäller att få det, du kommer att behöva gå eller få en buss eller taxi från Hatzenport. i alla fall, Det är fullt möjligt att komma till den lilla staden med tåg från Koblenz - den närmaste stora staden.

Frankfurt till Hatzenport Tåg

Bonn till Hatzenport Tåg

Köln Hatzenport Tåg

Düsseldorf till Hatzenport Tåg

 

Så där har du det, en komplett lista över de mest spektakulära slott i Tyskland. Vi hoppas att du kommer att besöka minst en av dem på din nästa resa! Om du vill veta mer om att resa med tåg till dessa slott, Känn dig fri att kontakta oss närsomhelst.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)