Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 02/06/2020)

Om du har planerat en resa till Amsterdam, men ändå räkna ut den bästa tiden att gå, du får överväga ett besök under restaurang veckan 2019 i Nederländerna.

Restaurant Week är en kulinarisk händelse som äger rum årligen i hela världen 35 större städer som Amsterdam, New York, och Hong Kong. Den första restaurang veckan ägde rum i New York; skapad av Tim Zagat, grundare av Zagat Survey, och Joe Baum, respekterad restaurateuren.

Veckan var så framgångsrikt att det sprids över till andra städer över hela världen. Datumen för restaurang veckan varierar från stad till stad; i alla fall, konceptet är typiskt samma i alla lägen. Deltagande matställen främja en vecka erbjuder lunch och middag specialerbjudanden till attraktiva priser.

 

Amsterdam restaurangvecka 2019

 

Om du älska mat och din budget är begränsad, Restaurant Week erbjuder dig möjligheten att äta på de bästa restaurangerna i Amsterdam till ett rabatterat pris. Ta chansen att äta på utsökta Le Garage, Brasserie La Camelia på Okura Hotel, eller Brasserie på Amstel Hotel för mindre!

Det bästa är att National Restaurant Week förekommer i Amsterdam två gånger per år, på våren och igen i höst. Två gånger om året, restauranger över hela Nederländerna har veckolångt evenemang där kan du njuta av hela kursen måltider för en bråkdel av vad det normalt skulle kosta. Njut av en 3-rätters middag för endast € 28,50!

Ungefär 135 restauranger över hela Amsterdam delta, vilket gör dina val rikligt. Den biannual Evenemanget syftar till att förenkla erfarenhet. Äta och dricka på Amsterdam finaste restauranger anläggningar genom provtagning sina menyer för ett fast pris. Det finns ingen bättre tid för dig att smaka på restaurang signatur rätter som du annars skulle betala fullt pris för under någon annan tid på året.

Men innan du får alltför upphetsad, notera att du inte bara kan gå in i dessa restauranger och förvänta sig att sitta. Reservationer är ett måste, så du bör boka så tidigt som du kan eftersom dessa platser tenderar att fylla upp snabbt.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Antwerpen till Amsterdam Train

Lille till Amsterdam Tåg

 

Hur får man till restaurang veckan i Nederländerna

Outdoor sitting during Restaurant Week

 

Även om det finns många alternativ för resor som tar dig till Amsterdam Restaurant Week händelse, tågresor är en av de mest förtjusande och spännande sätt att resa. Det gör hela upplevelsen mer minnesvärd som din resa genom Europa, i sevärdheterna och anländer till din gastronomisk destination i stil och komfort.

En av de bästa sakerna när du reser Europa är att du inte behöver byta din valuta, Det är i alla fall.

Hannover till Rotterdam Tåg

Dortmund Rotterdam Tåg

Hamburg till Rotterdam Tåg

Köln till Rotterdam Tåg

 

 

Paris till Amsterdam med tåg är ungefär 3 och en halv timme medan Berlin till Amsterdam är en 6-timmars tågresa. Boka tidigt och spara på biljettpriser. Kolla in datumen för Restaurant Week 2019 i Nederländerna så att du kan reservera din tåg säten i förväg och njuta av stora besparingar. Få de bästa priserna på tågresor med Rädda ett tåg

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss en kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Frestaurant-week-netherlands%2F%3Flang%3Dsv – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)