Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 31/12/2021)

För familjer med barn, Ridning med barnen på ett tåg kan vara både en spännande och prisvärt sätt att resa. Det är också kanske den mest bekväma och minst stress när du reser med barn. Vi vet reser med barn är skrämmande oavsett vad transportsätt, så om du rider med barnen på ett tåg. Här är några tips!

 

Anländer tidigt när du rider med barnen på ett tåg

Familjer kommer att vilja komma till stationen tidigt att plocka upp biljetter och hitta bra platser tillsammans på tåget. Om du inte har reserverade platser, platser finns på en först till kvarn, först serveras, så att inte fastna i en position där du kommer att vara ifrån varandra.

Dusseldorf till Munich Tåg

Dresden till Munich Tåg

Nuremberg till Munich Tåg

Bonn till Munich Tåg

 

Ridning med barnen på ett tåg leksak

 

Tänk på sömn när du rider med barnen på ett tåg.

Ridning med barnen på en tågresa sammanfaller med ditt barns tupplur tid, så se till att du är förberedd. Ta komfort objekt som en kudde eller en favorit blankie.

Lyon til Nice tåg

Paris til Nice tåg

Avignon Fina Tåg

Marseille Fina Tåg

 

Underhållningen.

Den viktigaste delen av planeringen för en tågresa (speciellt om det är lång) bör vara hur man ska hålla barnen underhöll.

Ett självklart val för de flesta föräldrar skulle vara att köpa några leksaker eller ta sina favoriter hemifrån. Paint flickornas naglar, läsa böcker, spela Uno, sätta färg på böcker, och lyssna på ljudböcker.

Annan bra tips för att åka med barn på ett tåg är att ladda ner bio på dina enheter när du är hemma och har WIFI-åtkomst.

Det finns inga bilbarnstolskrav eller fäst säkerhetsbältets skyltar, så att barnen är fria att röra sig på tåget som du tycker passar! Att utforska tåg med barn är ett bra sätt att hålla dem sysselsatta.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

Gör dig bekväm!

Det finns inget värre än att vara på en resa och hindras på något sätt av kläderna. Klänning för komfort! Vi rekommenderar andas, stretchiga kläder och bekväma skor för att njuta av din upplevelse på tåget. Erfarna ryttare rekommenderar att föra några små bekvämligheter hemifrån för, som en filt eller kast och en kudde.

Allt som återstår att göra är att luta sig tillbaka, slappna av och njuta av ridning med barnen på en train erfarenhet. Eftersom att komma dit är halva nöjet!

 

Låt oss veta genom att tweeta oss på @SaveATrain! , Här hittar du våra andra sociala kanaler på undersidan av Saveatrain

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)