Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 06/08/2021)

Ljusa färgade fasader, de hjärtat av större städer i Europa, och hem till de mest imponerande landmärkena i världen, dessa 10 otroligt fantastiska torg drar resenärer från alla hörn av världen. De vackraste gatorna i Paris, london, moskva, och München leder dig till dessa spektakulära gamla torg.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Gamla stans torg Prag

Rokoko, Barock, gotisk arkitektonisk mix, och stenbeläggning skapar de mest fantastiskt vackra torgen i Europa. Den gamla stadsfyrkanten i Prague, dominerar listan över de mest betydande och antika torgen i Europa, sedan 1100-talet.

När du står på torget kommer du att bli förvånad över skönheten, monument, och landmärken runt. Var och en av de fantastiska platserna kommer att berätta en historia från Prags rik historia. Torget är verkligen en av de vackraste platserna i Prag och du kan enkelt ägna en hel dag åt torget ensam: besöker Vårfrukyrkan före Tyn, Saint Nicholas kyrka, Kinsky Palace, och mer.

Nürnberg till Prag med tåg

München till Prag med ett tåg

Berlin till Prag med ett tåg

Wien till Prag med ett tåg

 

Prague's Old Town Square

 

2. Fantastiskt fantastiskt torg i Belgien: Grand Place Bryssel

Det gotiska Hotel de Ville, stadshus, och dess klocktorn dominerar utsikten över Grand Place i Bryssel. Denna byggnad reglerar varje bild och vykort, tillsammans med King's House, kungens hus.

Således, Grand Place är ett fantastiskt exempel på stadens rikedom, prakt, och prakt under århundradena. Denna fantastiska torg är väl bevarad, och en UNESCO: s världsarvslista eftersom 1998. Därför, det är centrum för många festivaler i Bryssel under hela året: den berömda blommamattafestivalen i augusti, julgranen, och konserter.

Luxemburg till Bryssel med ett tåg

Antwerpen till Bryssel med tåg

Amsterdam till Bryssel med ett tåg

Paris till Bryssel med ett tåg

 

Grand Place Brussels is a beauty

 

3. Markusplatsen, Venedig

Den lägsta punkten i Venedig, den enda Piazza i Venedig, det vackra torget San Marco är det första som översvämmas när det finns Acqua alta. Därför, om du inte har besökt detta fantastiskt fantastiska torg i Italien - skynda dig och bäst under sommarsäsongen.

San Marco-torget har rektangulär form, med kaféer på alla sidor, och hundratals turister som tar bilder och selfies med St.. Mark's Basilica, Dodge's Palace, Klockstapel, och Museo Correr i bakgrunden. Det stenlagda golvet, basilikans ornament, eller några av de vackraste funktionerna, för att inte tala om torgets storlek. Även om det är fantastiskt i dagsljus, atmosfären och ljuset vid solnedgången gör San Marco-torget ännu vackrare.

Milano till Venedig med ett tåg

Florens till Venedig med ett tåg

Bologna till Venedig med tåg

Treviso till Venedig med tåg

 

Piazza San Marco In Venice

 

4. Fantastiskt fantastiskt torg i Ryssland: Röda torget Moskva

På ryska översätts "Röda torget" till "Vackra torget" så det är inte förvånande att det största torget i Moskva, är också det mest otroligt vackra torget. Röda torget är häpnadsväckande i storlek, och du kommer att se att de berömda landmärkena är ännu större i storlek och skönhet.

Den blommamålade St.. Basil's Cathedral, den röda klippan i Kreml, Statens historiska museum, alla får Röda torget att se ut som en bild från en gammal barns saga. Färgerna, och fasader, är hisnande på sommaren, och ännu mer på den vita snöiga bakgrunden på vintern.

 

The Red Square In Moscow Russia

 

5. Place de la Concorde, Paris

Det största torget i Paris är ett av 10 otroligt fantastiska torg i Europa. Place de la Concorde är startpunkten för en promenad längs Champs-Elysees, och hem till den gyllene obelisken med utsikt över staden. Dessutom, på La Concorde-torget kan du beundra 3 av vackra fontäner i Europa, som Fountain of the Seas.

Concorde-torget har haft många namn under århundradena, från Place Luis XV till Place de la Revolution, där Marie Antoinette och Louis XVI valfördes. I 1839 arkitekten Louis Phillipe Jag accepterade jobbet att göra om torget, så det blir en plats för skönhet snarare än politik. Därför, idag kommer du att se två av de vackraste fontänerna, Fontaine des Mers och Fountaine de Fleurs.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

Fountain in Place De La Concorde, Paris

 

6. Trafalgar Square London

Beläget i City of Westminster, före Nationalgalleriet, Trafalgar Square är det vackraste torget i London. Nelson-kolonnen är ett framstående monument på torget, en staty som representerar Trafalgarstriden i 1805. Förutom lejonskulpturerna, och fantastisk fontän.

Trafalgar Square lockar miljontals turister varje år och är den centrala platsen för konserter, kulturella evenemang, och tillhållsplatser för Londonbor.

Amsterdam Till London Med Ett Tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

 

7. Marienplatz Square München

Alla de vackra gatorna leder till hjärtat av München, Marienplatz. Eftersom 1158, detta underbara torg har varit platsen där du kan njuta av alla större evenemang i München och fantastisk arkitektur. Börjar från den gyllene statyn av den bayerska beskyddaren, Jungfru Marie, och inte att förglömma de häpnadsväckande nya och gamla salarna.

De två salarna symboliserar torget som den punkt där ny och forntida historia, kultur, och livet kommer till liv. När du kliver in i den fantastiskt fantastiska Marienplatz, du är imponerad av härligheten och skönheten i det bayerska mästerverket.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

Above view on Marienplatz Square In Munich

 

8. Piazza Navona Rom

En gång Domitian Stadium, Piazza Navona är det vackraste torget i Rom. I mitten, hittar du den fantastiska fontänen, med Bernini-skulpturer, och iscensatta gladiatorstrider. Det finns tre fontäner längs Piazza: Fyra floders fontän, Fontana del Moro och Fontana del Nettuno.

i alla fall, det italienska torget, Navona, översätts som ”stort skepp” eftersom det översvämmade tidigare. Torget var en gång en plats för mocka sjöstrider. I dag, Berninis Fontana di Quattro Fiumi lockar resenärer dagligen för en bild med den vackra fontänen. Fontänen är en bild av mötesplatsen för de fyra floderna: Ganges, Nilen, Donau, och Rio de la Plata. Saint Agnes-kyrkan i taget är ett annat landmärke som kommer att förvåna dig vid besöket på Piazza Navona. Berninis fontän med fyra floder ligger framför kyrkan.

Milano till Rom med ett tåg

Florens till Rom med ett tåg

Venedig till Rom med ett tåg

Neapel till Rom med ett tåg

Piazza Navona, Rome, Italy

 

9. Palace Square St.. Petersburg

Enorm, omfattande, och med utsikt över vinterpalatset, Palace Square i St.. Petersburg är en av de otroligt vackra torg i Europa. Medan du kan besöka många palats i Europa, detta vinterpalats är enastående i skönhet tack vare fasadens ljusa färger.

Den framstående byggnaden har 1500 rum, upptar 9 hektar, så det är svårt att missa, och beundra allt. Eremitaget, allmän personalbyggnad, och Alexander kolumn är symboler för de nationella och historiska händelserna och tog 8 år att bygga. Den första byggnaden blev hem för ryska kejsare, men idag är det det stora allmänna torget i St.. Petersburg.

 

A horse and carriage in Palace Square St. Petersburg

 

1O. Otroligt fantastiska torg i Europa: Piazza del Duomo, florens

Marmorfasader i mångfärg, katedralen Santa di Maria del Fiore dominerar Piazza del Duomo. Duomo dominerar Florens skyline och den gamla stadskärnan, och den magnifika arkitekturen kommer att förvåna dig från första ögonkastet. Stående nära är dopkapellet St.. John, och Giottos klocktorn ligger i centrum av de mest fantastiskt vackra torg i Europa.

Så, det viktigaste som gör denna italienska piazza till en av de vackra i världen, är arkitekturen. Torget är omgivet av kaféer och magnifika byggnader. Med många platser att sitta och beundra utsikten över en av de vackraste städerna i Italien, från alla vinklar.

Rimini till Florens med ett tåg

Rom till Florens med ett tåg

Pisa till Florens med ett tåg

Venedig till Florens med ett tåg

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna med att planera en av dessa 10 otroligt fantastiska torg i Europa. Du kan enkelt resa med tåg till någon av dessa städer i Europa, från de flesta om inte alla tågstationer i Europa.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 fantastiskt fantastiska torg i Europa" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsv%2Fstunning-squares-europe%2F– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)