Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 30/12/2019)

Det kan sägas att Schweiz är mest känd för sin snötäckta toppar och läcker choklad, men det finns så mycket mer att det vackra landet än med blotta ögat. Tågresor i Schweiz är ett av de bästa sätten att njuta av vackert landskap. Gör det mesta av din tid där. De varmt väder gör ditt resa ännu roligare. Dessa är några av de mest natursköna tågresor i Schweiz i Sommar.

 

The Glacier Express mellan St. Moritz och Zermatt är en av tågresor i Schweiz

Detta är förmodligen en av de mest kända av de schweiziska natursköna tåg och med goda skäl. Tåget resor mellan St. Moritz och Zermatt via Chur, Andermatt, och Brig. Det är en hel dag tåg resa men många människor väljer att göra det under ett par dagar. De tillbringar tid på olika destinationer längs vägen. Sommaren är en av de mest populära gånger för att gå och det är upp till fyra resor per dag under denna period. Mest natursköna delen av detta tågresa är avsnittet mellan Chur och St. Moritz. Här kommer att resa över den ofta fotograferade Landwasserviadukten viadukten~~POS=HEADCOMP som slutar i en tunnel.

Zürich till St Moritz Tåg

Zermatt till St Moritz Tåg

Lyon till St Moritz Tåg

Basel till St Moritz Tåg

 

The Golden Pass Line till Genève

Inga tågresor i Schweiz skulle vara komplett utan en tur på Golden Pass Line. Tåget går från sjön Lucerne till Genève eller från zurich till Genève för dem som har mindre tid på sina händer. Varje resa är lika spektakulär som den andra. Det finns utsikt över åtta av Schweiz magnifika blå sjöar, över tre bergspass och mellan två språkområden (Franska och tyskspråkiga Schweiz). Att ta hela resan kräver omkopplings tåg flera gånger men sevärdheterna är väl värt det. Passagerarna behöver reservera sin plats på en del av tågen och bilar. Var säker på att planera framåt för denna resa!

Lyon till Genève Tåg

Zürich till Genève Tåg

Paris till Geneve Tåg

Lucerne till Genève Tåg

 

 

Jungfraujoch Top of Europe

Även om det kan vara Sommartid i Schweiz du är skyldig att se de berömda vita toppar året runt och om snötäckta berg är vad du vill än Jungfraujoch station är en plats som du behöver för att besöka. Detta är den högsta station i Europa och kan nås genom att fånga ett tåg från Kleine Scheidegg. Utsikten från tågresor i Schweiz är något speciellt och resan dit är den perfekta uppladdningen inför den stora finalen. Denna resa är definitivt en att lägga till i listan.

Det finns många otroligt tågresor att ta men dessa är bland de bästa mest natursköna tågresor i Schweiz den kommande sommaren. Finns det något bättre sätt att njuta av solen och ta i underverk i detta vackra land än med tåg? Vi kan inte tänka mig en mer perfekt sätt att se Schweiz så spara lite pengar och tåg.

 

Boka en tågbiljett i det europeiska resor? Varför inte ta 3 minuter på vår webbplats för att hitta de billigaste tågresor i Schweiz för ditt tåg resor. Logga in till vår sida nu Boken tränar biljetter.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-most-scenic-train-trips-in-switzerland-in-summer%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)