Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 22/10/2021)

Forntida romantiska städer, charmiga trädgårdar, vackra torg, lockar miljontals turister till Europa varje dag. Resenärer från hela världen besöker Europa för att utforska dess historia och charm och befinna sig häpnadsväckande med smarta knep i de berömda europeiska landmärkena. Var säker under din fantastiska resa genom att följa dessa tips för att undvika ficktjuvar i Europa.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

 

1. Tips för att undvika ficktjuvar: Känn till farozonerna

Att veta vart du är på väg spelar en stor roll för att ha den bästa tiden i ditt liv. Så, när du planerar din semester i Italien eller Frankrike, du bör undersöka platser du måste se och de farliga platserna. Det finns ingen anledning att oroa sig, du kommer inte att befinna dig i en gängstrid, men varje destination har känsliga platser, där turister måste ägna särskild uppmärksamhet åt sina tillhörigheter och se upp för ficktjuvar.

Rent generellt, de platser du bör vara försiktig på, är platser som loppisar, upptagna populära torg, och kollektivtrafik fläckar. Vad alla dessa platser har gemensamt är att de är mycket trångt, så medan du tittar på Eiffeltornet eller Milanos katedral, ficktjuvar kan lätt stöta på dig, och inom några sekunder är din plånbok borta. Att vara medveten om din omgivning och folkmassorna är ett bra tips för att undvika ficktjuvar i Europa.

Florens till Milano med ett tåg

Florens till Venedig med ett tåg

Milano till Florens med ett tåg

Venedig till Milano med ett tåg

 

The front of milan cathedral

2. Undersök pickpocketing -trick och bedrägerier

Den vackra främling eller bump-in trick är 2 av de vanligaste ficktjuvarna i Europa. Precis som varje stad i Europa har sina magiska och hisnande sevärdheter, samma sak med karaktäristiska ficktjuvar. Därför, om du vill behålla dina dyrbara tillhörigheter, efterforska i förväg efter vanliga ficktjuvarsbedrägerier på din destination.

Ytterligare exempel på ficktjuvar är den vackra främlingen som ber om tid eller vägbeskrivning. Medan du kollar din karta, eller titta, de kommer nära och tar tag i allt som finns i dina fickor eller väska. Så, var uppmärksam och fall inte för en av 12 stora resebedrägerier i världen.

Amsterdam Till London Med Ett Tåg

Paris Till London Med Ett Tåg

Berlin Till London Med Ett Tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

beaware of Pickpocketing Tricks And Scams In London's Underground

3. Tips för att undvika ficktjuvar: Lämna värdesaker på hotellet

Lämnar passet, kreditkort, och smycken i hotellets värdeskåp är ett av de bästa tipsen för att undvika ficktjuvar i Europa. Som tidigare nämnts, ficktjuvar har en talang för att veta exakt var man kan hitta värdefulla föremål utan att turister någonsin märker det. Dessutom, idag när du kan ha en kopia av ditt pass i din e -post eller telefon, eller boka sightseeingbiljetter online, det finns ingen anledning att bära alla dina kontanter eller kreditkort.

Så, innan du går för att vandra i en av de bästa loppisarna i Europa, ta bara en del av kontanterna. Det finns heller ingen anledning att bära alla dina kreditkort, men om du insisterar, sprid kontanter och kort i olika innerfickor eller pengar bälten.

Bryssel till Amsterdam med ett tåg

London till Amsterdam med ett tåg

Berlin till Amsterdam med tåg

Paris till Amsterdam med tåg

 

An old Couple On A Bridge

4. Förvara viktiga värdesaker i innerfickorna

Pengar på sommardagar eller innerfickor är ett bra sätt att skydda dina värdesaker. Det här tricket är enkelt att göra när du bär lager, under hösten eller vintern och kan vara obehagligt när vädret är varmt och fuktigt.

Du kan köpa penningbälten i alla rese- eller souvenirbutiker hemma eller under resan, till exempel på centrala tågstationer eller flygplatser. Fördelen med att ha saker i innerfickorna är uppenbar, pickpocketers kan stöta på dig, men kommer aldrig att nå bortom dina jeansfickor. Den här vägen, du kan gärna fortsätta att vandra runt och utforska de underbara landmärkena i Europa.

Salzburg till Wien med ett tåg

München till Wien med ett tåg

Graz till Wien med tåg

Prag till Wien med ett tåg

 

Pickpocketing In Vienna central district

5. Ta med en cross-body väska, Inte en ryggsäck

När du vandrar i de charmiga europeiska gränderna, eller stå i kö till Louvren bör du vara bekväm. Att bära bekväma skor är lika viktigt som att ha en cross-body väska när du reser. En cross-body väska innebär bekymmersfria resor, eftersom du inte behöver fortsätta titta över axeln för att se om någon svävar över dig i trånga köer.

Dessutom, du kan bara ta vattenflaskan eller plånboken från väskan. Så, att ta med en cross-body väska är idealisk för att undvika ficka i Europa, samt sightseeing enkelt och bekvämt.

 

Brussel's City Square Pickpocket scams

 

6. Tips för att undvika ficktjuvar: Klä dig och agera som en lokal

En av de saker som ger en turist bort till expertfickfickor är mycket unikt turistmode: påsar, sportigt slitage, och agerar som en turist. Katedralerna, gamla torg, och många av landmärkena i Europa är så hisnande att turister oftast stannar och bara stirrar, eller ta hundratals bilder.

Det bästa tipset för att undvika pickpocketing i Europa är att smälta in med den lokala publiken. Därför, precis som du kollar inför de bästa platserna att besöka på ditt resmål, kontrollera de lokala trenderna och kulturen.

Lyon till Genève med ett tåg

Zürich till Genève med ett tåg

Paris till Genève med ett tåg

Bern till Genève med ett tåg

 

Avoid Pickpockets By Dressing And Acting Like A Local

7. Tips för att undvika ficktjuvar: Har en reseförsäkring

Få reseförsäkring innan resan är viktig. Idag kan du också försäkra dina dyrbara tillhörigheter och ditt bagage, bara om det går förlorat eller i det här fallet, stulna. Reseförsäkring kan vara en livräddare om din plånbok och kort stjäls, i ett främmande land utan att någon kan komma till undsättning.

Sammanfattningsvis, Att resa är ett bra sätt att utforska kulturer, länder och upptäck fantastiska vyer. De flesta reseupplevelser är fantastiska och det är mycket sällsynt att turister stöter på ficktjuvar i Europa. i alla fall, det är alltid bäst att vara förberedd och vidta försiktighetsåtgärder, som att följa våra tips om hur man undviker ficktjuv i Europa.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

 

Här på Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna att planera en säker och oförglömlig semester till alla destinationer i Europa med tåg.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg “Tips för att undvika ficktjuvar i Europa” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-avoid-pickpockets-europe/?lang=sv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)