Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 11/04/2022)

Reser Europa med tåg är en av de vackraste, naturskön, och kulturresor i världen. Vare sig du letar efter direkttåg mellan större europeiska städer som det nya London till Amsterdam tåg eller om du letar efter romantiska tågresor, Europeiska tågresor har allt.

Antalet personer interrailing genom Europa årligen 400,000 människor. Du kan besöka över 30 länder som använder biljetter med interrailing. Eftersom interrailing började i 1972, miljontals människor har rest genom Europa med hjälp av denna enda tågbiljett.

Att resa i Europa med en enda biljett kommer med sina för- och nackdelar. Det finns flera platser på nätet tillägnad tips för resenärer som vill se Europa med tåg. Dessa områden inkluderar ruttplanerare appar och webbplatser / bloggar som erbjuder tips om hur man budget.

 

Resa i Europa ensam

Reser genom Europa själv har en många fördelar. När du är själv, du har fullständig kontroll över din resa.

Att vara ensam ger dig möjlighet att bestämma din egen resplan, äta vad mat du vill och när du vill, och undvika att ha ett argument med andra människor över resan,

Sådan frihet kan leda till mer självupptäckt och möjligheten att träffa nya människor och andra nomader, medan återuppfinna sig själv. Detta solo erfarenhet kan leda till själv tillväxt.

Dortmund Hanover Tåg

Essen till Hanover Tåg

Bonn till Hanover Tåg

Luxemburg till Hanover Tåg

 

Kvinna som reser Europa ensam sitter med en navigations guide

 

ha en vän med dig när du reser, ger dig någon att dela dina minnen med, Vilket är en stor del av reser genom Europa.

 

Tips

När du reser genom Europa ensam försöker att bo på vandrarhem.

Vandrarhem är fyllda med människor som solo reser genom Europa, Så socialisera och träffa folk.

Försök att vara så vänlig och utgående som du kan när du reser ensam och om du är en inåtvänd person som, du kommer att behöva sätta in extra ansträngning för att vara vänlig mot andra resenärer. Det kan ta några dagar att vänja sig vara mer öppen och vänlig, men det kommer att vara värt din tid när du börjar att utveckla kontakter med andra resenärer.

Det rekommenderas också att laga mat i vandrarhem, vilket kommer att ge fler möjligheter för att interagera med andra.

Lyon til Nice tåg

Paris til Nice tåg

Avignon Fina Tåg

Marseille Fina Tåg

 

 

Om du är mer intresserade av att träffa lokalbefolkningen än andra resenärer, då Couchsurfing kan vara ett bra alternativ för dig.

Couchsurfing, som innehåller sina egna träffar i barer och pubar kommer att ansluta dig till den lokala kulturen och är också en chans att träffa ex-pats.

Det finns några europeiska städer där det finns många ficktjuvar och andra typer av brottslingar som kanske vill ta fördel turister, Använd din egen sunt förnuft och läs också reseforum eller annan relevant information för att se platser och människor att undvika.

 

Logga in för att hitta de bästa priserna att resa genom Europa vår websida nu. Ta 3 minuter att fylla en tågbiljett bokning.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspain-by-train%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)