För en tågbiljett NU

blogginlägg

10 Tips hur man sover på ett tåg

Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 13/11/2021)

3 timmar eller 8 timmar – En tågresa är den perfekta miljön för en avkopplande tupplur. Om du vanligtvis har problem med att somna på vägarna, vår 10 tips om hur du sover på ett tåg får dig att sova som en bebis. Från tågresor till insider tips om den bästa platsen för söta drömmar på alla tåg, vi ger oss ut på en resa till söta drömmar!

Järnvägstransporter är det mest miljövänliga sättet att resa. Denna artikel skrevs för att utbilda om tåg och gjordes av Save A Train, De billigaste tågbiljetterna i Europa.

 

1. Tips hur man sover på ett tåg: Ta med en filt

Vädret på tåg tenderar att vara chili, och om du har en lång eller nattågresa ett huvud, var redo. Du ska känna dig helt avslappnad och varva ner för din resa, och en lätt filt kan vara svaret på den mysigaste tågresan någonsin.

För att undvika sömnlösa nätter och skakningar i din resa från förväntan eller bara AC, du bör alltid packa en filt. Oavsett säsong utanför, det är alltid nära vinter på tåg. Så, att ta med en filt är en av våra bästa 10 tips om hur man sover på ett tåg. Att krama under filten skickar dig direkt till drömlandet.

Lyon till Nice med ett tåg

Paris till Nice med ett tåg

Cannes till Paris med ett tåg

Cannes till Lyon med tåg

 

Tips How To Sleep On A Train: Bring A Blanket

 

2. Sätt på en avkopplande spellista på Spotify

Lugnande melodier i dina öron är som en vaggvisa när kabinen är bullrig eller trångt. Därför, du bör förbereda några spellistor på Spotify för att se till att det enda du hör är musik. På det här sättet är du säker från att snarka eller prata med passageraren bredvid dig.

Naturen låter, avkopplande vibes spellistor, eller låtar från din favoritartist, är de bästa alternativen för spellista för en god sömn på ett tåg. Musik är en av de 10 bästa sätten att somna på ett tåg, kort eller lång resa.

Amsterdam Till London Med Ett Tåg

Paris till London med ett tåg

Berlin till London med ett tåg

Bryssel till London med ett tåg

 

3. Tips hur man sover på ett tåg: Ta med en uppblåsbar nackkudde

Det finns inget värre än att vakna med en sur och stel nacke. Därför, en uppblåsbar nackkudde är ett resande viktigt för tåg. Den här vägen, din nacke stöds, och du kommer att vakna från söt sömn, med ett leende i ansiktet.

Annat, du riskerar att starta ett nytt äventyr med en stel hals, och inget sätt att beundra alla nya platser och få den bästa utsikten.

Düsseldorf till München med tåg

Dresden till München med tåg

Nürnberg till München med tåg

Bonn till München med ett tåg

 

4. Ta med hörlurar

Bra, ljudisolerade hörlurar eller hörlurar finns på alla checklista för resor. Hörlurar är nödvändiga för en fantastisk tågresa, och de Spotify-spellistorna för en resa.

Om du har glömt dina hörlurar hemma eller på hotellet, det finns gott om butiker på tågstationen. Från centrala och upptagen tågstationer till de små och utanför banan stationer, hörlurar är den vara du hittar var som helst.

Venedig till Bologna med ett tåg

Florens till Bologna med tåg

Rom till Bologna med tåg

Milano till Bologna med tåg

 

Bring Headphones for your train journey

 

5. Tips hur man sover på ett tåg: Klä dig bekvämt

Skikten, bomull, och miljövänliga tygkläder är ett måste för tågresor. Tänka 8 timmar på ett tåg i en kliande tröja eller tunn tröja, ett löfte om en sömnlös natt och huvudvärk på morgonen.

Du kanske inte känner dig bekväm med en pyjama i ett tåg, men tränare och en tröja är det perfekta tågsömnkläderna. Att klä sig bekvämt är en av de bästa 10 hur man sover på ett tåg, och ha den bästa resan.

Frankfurt till Berlin med ett tåg

Leipzig till Berlin med tåg

Hannover till Berlin med ett tåg

Hamburg till Berlin med ett tåg

 

https://youtu.be/Bkzfm2R1_BI

 

6. Ta med en sömnmask

En annan nödvändig resa är naturligtvis den ultimata sömnmasken. Luta sig tillbaka, täck dina ögon och håll bort allt ljus är allt du behöver för en god sömn. Det är ett känt faktum att om du vill ha en god natts sömn, du måste ta bort alla irriterande distraktioner, och ta bort dig själv från alla typer av ljus.

Om du inte reser i en privat stuga, och har inte kontroll över strömbrytaren, se till att packa en sömnmask. Sedan, du kommer inte ha något att oroa dig för om passageraren bredvid dig bestämmer sig för att läsa hela natten eller om tåget är för starkt.

Amsterdam till Paris med ett tåg

London till Paris med ett tåg

Rotterdam till Paris med ett tåg

Bryssel till Paris med ett tåg

 

7. Tips hur man sover på ett tåg: Håll dina tillhörigheter säkra

En liten handväska eller väska över axlarna och under lagren är det bästa sättet att skydda din tillhörighet. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för ditt pass, plånbok, mobil, och andra prylar du planerar att ta med.

På det här sättet kommer du att kunna ha en bra och bekymmersfri tågresa, snarare än att sova med ett öga öppet.

Milano till Venedig med ett tåg

Florens till Venedig med ett tåg

Bologna till Venedig med tåg

Treviso till Venedig med tåg

 

Tips How to Sleep on A Train: Keep Your Belongings Safe

 

8. Boka en plats mitt i vagnen

Det bästa stället för söta drömmar är mitt i vagnen. Anledningen till detta är att mitten är tillräckligt långt från alla ingångar, om det finns stopp på vägen. Dessutom, du är trygg och sund ifrån badrummet och alla dofter.

i alla fall, om du reser i sovhytt, troligtvis kommer du inte att möta någon utmaning. Detta beror på faktum, den där sovande tåg är A-B-tåg, utan stopp längs vägen, och därför, inga avbrott.

Milano till Rom med ett tåg

Florens till Rom med ett tåg

Pisa till Rom med tåg

Neapel till Rom med ett tåg

 

Book A Place In The Middle Of The Carriage

 

9. Sätt bort din telefon

Numera finns hela världen på din mobiltelefon. Med oändliga appar och spel, den största utmaningen är att logga ut och lägga bort din telefon. Detta är särskilt svårt när du är på långväga resa, på ett tåg, med ingenstans att gå.

i alla fall, ett av våra bästa tips för att sova på tåget är att lägga telefonen i väskan, eller till och med i flygläge.

Milano till Neapel med tåg

Florens till Neapel med tåg

Venedig till Neapel med tåg

Pisa till Neapel med tåg

 

10. Tips hur man sover på ett tåg: Ta med läsmaterial

Ingenting gör dig lugn än en bra historia, och det är precis vad du behöver för en god sömn på tåget. Ta med din favoritmagasin, eller boka på en tågresa är ett av de bästa tipsen för att sova på ett tåg.

När du läser reser ditt sinne till ett annat utrymme, miljö, och hela dagens bekymmer försvinner. En bra läsning är en utmärkt avslappningsövning, ta dig från alla noggranna detaljer. I en timme eller två, du glider iväg, och det räcker för att du ska somna och drömma bort.

Amsterdam till Brygge med tåg

Bryssel till Brygge med tåg

Antwerpen till Brygge med tåg

Gent till Brygge med tåg

 

Bring Reading Material

 

Här Rädda ett tåg, Vi hjälper dig gärna med att planera en oförglömlig tågresa, med de bästa platserna och de bästa priserna för en underbar sömn på tåget.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg "10 tips hur man sover på ett tåg" på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-how-sleep-on-train%2F%3Flang%3Dsv Deen– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)

Copyright © 2021 - Rädda ett tåg, amsterdam, nederländerna
Lämna inte utan en present - Få kuponger och nyheter !