Läsningstid: 6 minuter
(Senast uppdaterad: 04/11/2022)

Oavsett längden resan - vare sig det är en helg strandsemester eller en tre veckors Himalaya-vandring - du måste packa en påse av vilken storlek som helst, och du vill veta hur man organiserar, i den här bloggen kommer vi att fokusera på ditt handbagage. Det finns mycket att tänka på när man bestämmer vad man ska ta: typ och längd av resan, Din resplan, vädret, storleken på ditt bagage, och eventuella viktgränser som införts av din läge för transport. Och med så många faktorer som spelar in, Det är lätt att overpack eller under förpackning, speciellt om du har väntat till sista minuten. Undvik överpackning, gräver igenom dina väskor, och andra olägenheter när du går ombord på ditt tåg med dessa 10 tips om hur man organiserar ditt handbagage.

 

Hur organisera ditt handbagage Tip 1: Håll dina resehandlingar Separera

Detta är en av de mest viktiga saker att tänka på när du bestämmer hur du vill organisera din hand bagage. Håll dina resehandlingar separerar. Detta är inte bara en bekväm sak att göra utan också en säker sak att göra. Lägg dem i en liten påse som är lätt att ta bort från ditt handbagage. På så sätt behöver du inte gräva när du behöver ditt pass, biljetter, eller pengar.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

How To Organize Your Hand Luggage and Travel Documents

 

Organisera ditt handbagage Tip 2: Gör en packlista

Pass? Kontrollera. Tandborste? Kontrollera. solskydds~~POS=TRUNC? För sinnesfrid att du har fått det viktigaste omfattas, gör dig själv en resechecklista några dagar innan spänningen på resan börjar!

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

List of How To Organize Your Hand Luggage

 

Organisera ditt handbagage Tip 3: Undvik Stains

Det finns inget mer irriterande än att ta så mycket tid att välja vilka kläder du ska ta bara för att upptäcka att du inte ens kan använda dem! Aldrig detta problem igen. för det första bör du alltid se till att dina färgade lätta kläder packas inifrån och ut, och för det andra, hålla fast vid hotellengångsduschmössor och använda dem för att täcka basen av dina skor.

Köln till Mainz Tåg

Frankfurt till Mainz Tåg

Berlin till Mainz Tåg

Bryssel till Mainz Tåg

Avoid Clothing with Stains

 

Tips 4: Roll och vakuum Pack

För att spara utrymme och stoppa skrynklor, rulla dina kläder i stället för att vika dem, sedan placera dem i vakuum komprimering påsar. Om du vill använda dessa påsar, sätta dina kläder i, förslut påsen, sedan pressa ut luften. Detta kommer att lämna dig med mycket mer utrymme i resväskan och kommer att förhindra rynkor.

Zürich till Chur Tåg

Genève Chur Tåg

Milan till Tirano Trains

Bergamo till Tirano Trains

Roll And Vacuum Pack

 

Tips 5: bagage Säkerhet

Låsa dina väskor och hålla dem låst. Ta dem med dig när du använder toaletten. Om detta inte är möjligt och du reser ensam, ta med dig alla dina värdefulla föremål. Lämna aldrig kameror, pengar, elektronik eller resedokument obevakade.

Håll din fack låst medan du sover, om möjligt. Litar inte på främlingar. Även en välklädd främling kan visa sig vara en tjuv. Om du sover i ett fack med resenärer som du inte vet, vara säker på att sova på toppen av din pengar bälte så att du kommer att märka om någon försöker ta den ifrån dig.
Organize Your Hand Luggage in Safety

Tips 6: Använd Cubes Förpacknings

” Det finns inte mycket som får mig att känna sig som en organiserad människa så mycket som att dela mina tillhörigheter i färgkodade kuber. Det är så underbart att veta exakt där allt du tog är så snart du packa resväskan. Plus, du kan enkelt flytta din packning kuberna i lådor på ditt hotell byrå och omedelbart göras för att packa upp och redo att gå.” Richelle Szypulski, Senior associerad redaktör

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

Organize Your Hand Luggage in Packing Cubes

Tips 7: Storleksbegränsningar för handbagage

I likhet med plan, många tåg har begränsningar på mängden och storleken på de påsar som du har tillåtelse att bedriva. I allmänhet, du kommer att kunna bära på alla ditt bagage, men ditt tågbolag kan kräva att du kontrollerar ditt överskottsbagage om det överskrider begränsningarna för storlek eller vikt.. För de flesta tåg, du kan bära på två väskor ombord på tåget, så länge som varje påse inte överstiger 50 lbs eller är större än 28 X 22 X 14 tum. Små och personliga föremål såsom medicintekniska produkter och läkemedel, kuddar, filtar, kylare, och plånböcker eller påsar mindre än 12 X 12 X 12 inches kommer inte att räknas mot bär på bagage gräns.

 

Tips 8: Prylar i handbagaget

Hur brukar du ordna alla dina elektronik, kablar, och de där krångliga bitarna som tar dig åldrar att gräva fram i säkerhet? Saker dem som resten av oss? Väl, Om du vill organisera ditt handbagage sedan skaffa dig en stash av ziplock påsar. Telefon laddare, kamera laddare, adaptrar, hörlurar - ta extra plastpåsar (samma som du skulle använda för handbagage vätskor) och använda dem för att lagra elektriska artiklar, saker för resan hem (hus nycklar, parkeringsbiljett, och bilnycklar), medicinering och andra lösa tillbehör.

Venedig till Bologna Tåg

Florens till Bologna Tåg

Rom till Bologna Tåg

Milan till Bologna Tåg

Gadgets In Hand Luggage

 

Tips 9: Hur du packar böcker. Låt bli!

Oavsett om det är att ångande romantisk Novell, spännande sci-fi, eller en hund eared reseguide, ladda ner det innan din resa. Även om man är ett papper tills jag dör typ, spara utrymme och vikt för ditt handbagage, och gör inte räkna med WiFi att hoppa tillbaka in i berättelsen från perfekt positionerat solstol, helt enkelt se till att det är på en vattentät enhet som omfattas.

Berlin till Rostock Tåg

Hamburg till Rostock Tåg

Schwerin till Rostock Tåg

Wismar till Rostock Tåg

kindle

 

Tips 10: Lägg ut allt

Jag är super rörigt. jag erkänner det. och oorganiserat! Men vad hjälper mig att få mitt huvud rakt även när jag pack i sista minuten, är jag tar tid att lägga ut allt innan någon post går in i min väska. Gruppering tillsammans saker på min säng hjälper mig snabbt se vilka objekt inte dra sin vikt. Ett par byxor som bara kan bäras med en topp, eller som kräver skor jag inte redan planerar att packa? Tillbaka i lådan, du går! Se allt klart innan jag börjar också hjälper mig att passa saker i min väska på ett logiskt sätt. För mig, Detta innebär att börja med mina bulkiest objekt, sedan körsbär plocka lätta objekt att stoppa in i luckor runt dem för att bilda ett robust basskikt för att bygga upp från.

Dusseldorf till Munich Tåg

Dresden till Munich Tåg

Nuremberg till Munich Tåg

Bonn till Munich Tåg

jeans, shoes, watch and more

 

Har dessa tips hjälpte du räkna ut hur man ska organisera ditt handbagage? Vi vill gärna veta! Boka en tågbiljett genom Rädda ett tåg och knäppa plockar av handbagaget efter att ha använt dessa tips!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “10 Tips hur man organiserar ditt handbagage” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-organize-hand-luggage%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)