Läsningstid: 7 minuter
(Senast uppdaterad: 28/03/2021)

Att hålla sig i form under resan är utan tvekan en utmaning. Frestande mat erbjuds alltid. Detta i kombination med ett avbrott i din vanliga träningsrutin som ofta leder till att falla av träningsvagnen. Så hur kan man hålla sig i form när man reser? Det är inte så svårt som du tror. Håll bara fast vid några enkla regler, utöva viljestyrka, och du kommer att kunna komma hem i samma stora hälsa som började din semester med.

 

Gå så mycket du kan för att hålla dig i form

Fastän med kollektivtrafik kan låta som den enklaste planen, försök gå istället. Korta avstånd är bra för dig som inte är riktigt fit, även om desto mer du gör, ju mer din kondition när du reser kommer att öka. En lång livlig promenad kan göra stor skillnad när du håller dig i form när du reser för dem som redan är ganska vältränade. Överväg att gå av din buss eller taxi några kvarter innan så att du kan gå resten. Tåg är, självklart, också ett bra sätt att ta sig runt, inte bara från land till land, men stad till stad och till och med inom städerna. Hoppa av ditt tåg några stopp tidigt, och ta del av platserna och ljudet från ditt semestermål för att maximera din förmåga att hålla sig i form när du reser.

Milan till Rom biljetter

Florens till Rom biljetter

Pisa till Rom biljetter

Neapel till Rom biljetter

 

håller sig i form när du reser på en cykel

 

Packa rätt saker

Om du planerar att hålla dig i form under resan, förbered dig på att fortsätta springa, eller vandring, eller till och med cykling måste du vara säker på att du har rätt utrustning. Tänk på detta när du packar. Om du måste välja mellan ett annat par smarta skor eller ett par sneakers, packa sneakers. Det blir inget värre än att komma till en vacker destination, inser att du verkligen vill ha en körning, och inte kunna göra för att du lämnade rätt utrustning hemma. Att vakna tidigt och åka till en jogging är ett av de bästa sätten att besöka. Innan alla andra är ur sängen, världen är tyst och vacker. Du kan dock inte göra det i jeans och stövlar.

Zurich To Bern biljetter

Geneva To Bern biljetter

Interlaken To Bern biljetter

Zürich till Hamburg biljetter

 

Avsätta 15 Protokoll för att hålla formen under resan

Att hålla sig i form under resan handlar om att träna. Du kan inte förvänta dig att behålla din muskelmassa och kondition när du reser om du äter mycket mat, dricka massor av drycker, och gör inga träningspass. Du behöver bara 15 minuter varje morgon för att få en miniträning i. Om du befinner dig i ett naturområde som en strand, gå ut innan det blir för upptaget, och gör yoga eller styrketräning på sanden. Cardio kan uppnås med en körning, vandra, eller snabbt simma. YouTube har många fantastiska videor med idéer för korta, semesterbaserade träningspass för att bibehålla och förbättra konditionen när du reser. Försök att inte överindulera på kvällarna heller, eftersom det kommer att påverka dina morgonträning och i slutändan hur bra du håller dig i form under resan.

Bryssel till Brygge biljetter

Antwerpen till Brugge biljetter

Bryssel till Wien biljetter

Gent till Brugge biljetter

 

 

Håll dig i form när du reser genom att äta hälsosamt

Utsökt, smöriga croissanter och andra godbitar kan locka dig bakom glasräknare, men det är alltid en bra idé att upprätthålla en måttlig mängd viljestyrka. Ät godbitar, för all del, men gå inte överbord. Ta lite frukt till frukosten, och en sallad till lunch för att hjälpa dig att hålla dig i form under resan. På det sättet har du hållit dina kalorier tillräckligt låga för att kunna hänga dig lite till en middag.

Amsterdam till London biljetter

Paris till London biljetter

Berlin till London biljetter

Bryssel till London biljetter

 

ät bra för att hålla dig i form under resan

 

Stanna i form under resan Genom att ta trappan

Om du bor på ett hotell med många våningar, du har den perfekta möjligheten! Istället för att ta hissen, ta trappan! Denna enkla förändring av vana kommer att få en hel del cardio i din varje dag, och ställer dig in för en mycket hälsosammare och montörare resa. Om du inte har några trappor eller bara en flygning, hitta några i ditt närområde och spring upp och ner dem några gånger för att hjälpa dig att hålla dig i form under resan.

Düsseldorf till München biljetter

Dresden till München biljetter

Paris till München biljetter

Bonn till München biljetter

 

Använd trappan för att hålla sig i form under resan

 

Åka en cykel för att hålla formen när du reser

På samma sätt som vi föreslog att du skulle gå istället för att ta bussen, försök att hyra en cykel istället för att fånga transport. Många länder kommer att ha cyklar finns att hyra. Ta ett tåg till närliggande destination, och sedan ta en cykeltur resten av vägen. När du vill återvända, helt enkelt cykla tillbaka till tågstation och lämna din cykel där du hittade den, bra att hålla sig i form under resan!

Frankfurt till Berlin biljetter

Köpenhamn till Berlin biljetter

Hanover till Berlin biljetter

Hamburg till Berlin biljetter

 

Kolla in de lokala aktiviteterna och håll dig i form under resan

Många länder har lokala sysselsättningar planerade i städerna. Yoga eller gymnastik i parker eller organiserade vandringar är ofta tillgängliga. Gå med i dessa aktiviteter för att hålla dig i form under resan. CrossFit är ett annat världsomspännande fenomen som förbättrar konditionen, så ta lite tid på ditt schema för att gå med i en klass, antingen inom eller utanför. Din lokala guide eller concierge bör kunna peka dig i rätt riktning för dessa.

Amsterdam till Paris biljetter

London till Paris biljetter

Rotterdam till Paris biljetter

Bryssel till Paris biljetter

 

naturvandring

 

Använd tågstationer och flygplatser som promenadspår

Lika roligt som att resa i ett tåg är, det finns inte så mycket möjlighet till träning när du faktiskt flyttar. Detsamma gäller för flygplan. Medan du väntar på ditt flyg eller tåg, ta chansen att koppla in några hörlurar och ta en snabb promenad runt terminalen för att hjälpa dig att hålla dig i form under resan. Se till att ditt bagage är säkert först, dock! Lämna alltid din fortsättning med någon du litar på. Som du går, införliva några lungor i promenaden. Du kanske ser rolig ut, men din kropp kommer att tacka dig senare. Att hålla sig i form under resan innebär att man tar varje möjlighet som presenterar sig. Boka din tågbiljett online här nu, och ge dig själv extra tid att använda produktivt för att hålla dig i form!

Milan till Venedig biljetter

Biljetter till Padua till Venedig

Bologna till Venedig biljetter

Rom till Venedig biljetter

 

Använd tågstationer och flygplatser som promenadspår

 

Packa dina fitnessband för att hålla formen när du reser

Träningsband är lätta, lätt att bära och ett utmärkt sätt att hålla sig trimmad under resan. Du kan ställa in dem i ditt rum, och skapa en mini-gym-krets i det mest praktiska utrymmet. Ta dig tid varje dag för att göra en runda eller fem av din krets, och du känner dig inte så illa när du äter alla läckra bakverk.

Salzburg till Wien biljetter

München till Wien biljetter

Graz till Wien biljetter

Prag till Wien biljetter

 

utrustning för att hålla sig i form under resan

 

Begränsa din alkohol

Att ha den cocktail vid poolen, eller isig öl på puben är alltid trevligt. Överdrivenhet leder till att din kondition minskar. Inte bara på grund av sockret utan också bristen på motivation nästa dag. Ta den udda drinken om du vill, men försök att hålla dem på ett minimum. Kom ihåg att sockerliga söta cocktails innehåller mycket kalorier, liksom öl och till och med vitt vin. Att arbeta dem för att hjälpa till med att hålla sig i form under resan gör dina planerade träning så mycket svårare.

Nürnberg till Prag biljetter

München till Prag biljetter

Berlin till Prag biljetter

Wien till Prag biljetter

 

Begränsa din alkohol när du reser

 

Att resa är mycket roligt i de flesta fall. Det kan, dock, vara mycket störande för någon fitnessregim. Att hålla sig i form under resan består av att hålla sig till ett hälsosamt ätprogram och få så mycket motion när som helst. Glöm inte att begränsa sockerhaltiga alkoholhaltiga drycker. Välja Spara A Train, vi skulle gärna hjälpa dig att njuta av din resa!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “10 Tips förblir i form medan du reser” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text och ge oss kredit med en länkar till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-staying-shape-traveling%2F%3Flang%3Dsv Deen- (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)