Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 24/01/2020)

Det var en gång, när budgeten inte spela en roll i valet destinationer (eller åtminstone, inte så stor roll!) det var lätt; dessa dagar, Om vi ​​vill resa, Vi måste vara smart med hur vi hanterar vår budget. Även om tåg reser i Europa är den mest plånboksvänliga alternativet för alla som vill uppleva den mest spännande (och avkopplande!) sätt att resa, Det kan fortfarande vara plånboks problematiska situationer som du vill undvika.

Så, att hjälpa dig att få ut det mesta av din resa, Vi har sammanställt en lista över vad vi anser är den översta pengar att spara tips för tåg reser i Europa.

 

Inte Res på Peak Holiday Times

Ja, detta bör vara självklart, men det finns ingen skada i att påminna dig om det återigen. När det gäller att utbilda resa i Europa, högtider du vill undvika är främst jul, Nyår, och påsk samt augusti månad. Av en anledning, de priserna skjuta i höjden under dessa månader, så ... arbeta runt dem lite.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Stick till Östeuropa när tåg resa i Europa

Även rådgivning du inte att utforska delar av Europa som du vill se är typ av orättvisa och långsökt, vi gör det till din fördel. Tåg resa i Europa, du kommer att tycka att allt på den västra delen är långt dyrare än den östra blocket. Så, tills din plånbok tjocknar, Head österut och upptäcka skönheten i denna sida av Europa!

NOTERA: När i Östeuropa, se till att du stoppa genom Prag (Tjeckien), budapest (Ungern), belgrad (Serbien), bukarest (rumänien), Zagreb och Split (kroatien), Sarajevo (Bosnien och Hercegovina) och moskva (ryssland).

Nürnberg till Prag Tåg

München till Prag Tåg

Berlin till Prag Tåg

Wien till Prag Tåg

 

Undvik 1st Class När Tåg resa i Europa

Väl, självklart! Fortfarande, inte vara en av de resenärer som ”misstag” sitta i 1: a klass. Varför? Eftersom du kommer att få betala en mycket dyr bra om du fastnar som kommer att kosta dig mer än den 1: a klass biljett själv!

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Tåg resa i Europa Övernattning

Book nattåg om tåg resa i Europa mellan länder

nattåg, aka nattåg är det mest kostnadseffektiva alternativet för europeiska resenärer. Inte bara du spara på priset sängen men du får också uppleva Europa från ett helt nytt perspektiv.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Bologna till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

Packa en picknick

Väl, inte bokstavligen en picknick utan en ”stash” av mat hemifrån, så att du inte behöver köpa dyra mat ombord. Du kommer att spara en förmögenhet om du fylla på godsaker i snabbköpet!

Köln Frankfurt Tåg

Munich till Frankfurt Tåg

Hannover till Frankfurt Tåg

Hamburg till Frankfurt Tåg

 

Undvik att köpa avancerade biljetter på kortare resor inom Mainland Europe

När tåget reser i Europa, förväntar korta resor för att vara dyrare än långa sådana; fortfarande, Det är fördelen med att inte behöva boka i förväg som lägger till flexibilitet resan och sparsamhet det. När du reser i Europas fastland kan du köpa en biljett på stationen innan ombordstigning på tåget.

 

Spara-A-Train är det bästa sättet för att boka fantastiska destinationer till låga priser och njuta av ditt tåg resa i Europa med en piece of mind.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)