Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 14/01/2022)

Om du undrar hur man får till Tomorrowland med tåg, leta längre. Boka dina tågbiljetter till Tomorrowland i förväg med oss! Om du är påe av de lyckliga människor att ha biljetter till Tomorrowland i år, se till att du inte lämnar resedetaljerna till sista minuten!

 

När är Tomorrowland?

Det dröjer inte länge förrän festival drar igång, så se till att du är förberedd med Tomorrow av Tågbiljetter. Tomorrowland sker på två helger för 2018. Det är de två sista helgerna i juli: 20-22nd och 27:e- 29th. Sammankomsten, vilket är pre-festival händelse för campare i Dreamville, äger rum den 19 juli och sedan 26 juli för helgen 2.

 

Tomorrowland med tåg inomhusarena

 

Tillgång till Tomorrowland med tåg:

Tillgång till festivalen är endast möjlig om du har ett giltigt Tomorrowland Armband registrerat i ditt namn.

Bryssel för att Boom Tåg

Antwerpen till Boom Tåg

Liege till Boom Tåg

Charleroi till Boom Tåg

 

Checka in:

På fredag & lördag, checka in är öppen till 22.00. Åtkomst kommer att nekas efter denna tid.
På söndagen stänger check-in vid 21.00. Åtkomst kommer att nekas efter denna tid.

Tomorrowland är utan tvekan den bästa musikfestival i världen. Fler länder är på Tomorrowland än på OS. Det är verkligen en unik upplevelse och det perfekta sättet att känna samhörighet. Varje år växer ännu större, så inte bli överväldigad med publiken genom att vara oförberedd, komma till Tomorrowland med tåg.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

Hur komma till Tomorrowland Med tåg:

Tomorrowland sker vid rekreationsområdet, de Schorre, i Boom. Staden Boom ligger i Belgien, mellan Antwerpen & bryssel. Denna lilla stad förvandlas till en part scenen. Vanligtvis en lugn stad de visa Tomorrow flaggor på sina fönster under festivalen.

Den bästa huvud station för att komma till Tomorrowland med tåg är att komma till Antwerp Central. När du är här du kommer att vilja få ett annat tåg till Boom.

Gå av vid Boom station och ta gratis buss shuttle till Tomorrowland / DreamVille. Efter varje festival dag, tre extra nattåg kommer att köra till Antwerpen Central Station.
NY: På vardagar, Det finns nu 2 tåg per timme mellan Antwerpen-Central och Boom. På lördag och söndag: 1 tåg per timme.

Rotterdam till Boom Tåg

Paris till Boom Tåg

Maastricht till Boom Tåg

Amsterdam till Boom Tåg

 

Vad är Tomorrowland som?

Nu när vi har gett dig de finare detaljerna på Tomorrowland med tåg, det är dags för det roliga! Om det är första gången kommer att Tomorrowland, du förmodligen undrar vad det kommer att se ut. Tomorrowland är definitivt värt hypen som har skapats runt det. Tomorrowland har röstats den obestridda största EDM musikfestival i världen under flera år i rad. Åtminstone på besök en gång i livet har blivit ett måste för alla musikfantaster, festdeltagare, eller festival entusiast. Tomorrowland 2018 ser ut att vara den största i festivalens historia. Den har en verkligt häpnadsväckande antal fantastiska internationella artister som att lysa upp 16 otro steg.

Bryssel till Antwerpen Tåg

Amsterdam till Antwerpen Tåg

Lille till Antwerpen Tåg

Paris till Antwerpen Tåg

 

 

Förutom att ha en otrolig lineup, arrangörerna verkar ha tänkt på allt, inklusive skåp du kan hyra, platser där du kan ladda din telefon, och till och med deras egen valuta som heter Pearls. Du har olika alternativ för att fylla på ditt armband med pärlor: Du kan lägga till Pearls online på din Tomorrow konto, på fliken ’My Armband’ innan festivalen med ditt kreditkort (VISUM, Mastercard), Bancontact, Sofortüberweisung, eller iDeal. Detta blir verkligen en plats där du kan lämna alla dina bekymmer bakom!

 

Vi rekommenderar att du följer Tomorrowland på Facebook att få uppdateringar om lineupen och festivalen i allmänhet, och du kan också följa Spara A Train Twitter

 

För alla Europeiska tågbiljetter, och särskilt för Tomorrowland med tåg från hela Europa, bara in Spara A Train hemsida och njuta av din tågresa.

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftomorrowland-by-train%2F%3Flang%3Dsv– (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)