Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 28/03/2021)

Reser att se sevärdheterna är ett utmärkt val - men vad händer om du bara vill ha kul? Isåfall, Det finns städer med det bästa nattlivet, och komma dit med tåg är enkelt och billigt.

För partidjur, Det finns inget som upplever nattlivet i en ny stad. Det bästa att göra det i Europa är att varje stad har en annan vibe. Ta en titt på toppen 5 städer med det bästa nattlivet och se vilken du gillar mest:

 

1. Berlins nattliv, Tyskland

Du hittar Berlin i toppen 5 Städer med det bästa nattlivet för en anledning. Staden har en levande och intensiv clubbing scen som saknar motstycke i Europa. Berlin lockar många likasinnade fest djur. Det är därför det är nästan en garanti för att få en bra tid i en av sina många klubbar. Berghain är säkert stadens mest kända nattklubb, liksom den mest exklusiva och några, skulle säga det bästa i Europa. När ett kraftverk, nu är det epicentrum Berlins clubbing scen. Du kan inte missa att besöka det om du letar efter en bra tid! Lyckligtvis, når Berlin med tåg är enkelt - du kan komma dit från amsterdam, london, och Frankfurt, bland andra städer.

Berlin till Potsdam Tåg

Berlin till Hamburg Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Berlin till München Tåg

2. Amsterdam nattliv, de nederländerna

Amsterdam canal at night

 

Amsterdam är en av de städer som förtjänar sitt rykte som en av de bästa för att festa. Det är en populär destination, speciellt för vänner av trance, tekno, hiphop, djupt hus, och EDM. Några av de viktigaste ställen att besöka är de lager~~POS=TRUNC Elementenstraat och sockerfabriken. Båda är stora klubbar att festa på, beroende på vad du vill. En sak är säker - parterna är vilda. Klubbarna stänger inte förrän 3 eller 4 A.M., så det finns gott om tid att njuta av. Nå Amsterdam med tåg från alla större Europeiska städer som Berlin, Paris, london, och Bryssel.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

3. Stockholm, Sverige

I den kalla Skandinavien, både lokalbefolkningen och turister vet hur man festar. Stockholm är bland de städer med det bästa nattlivet på grund av olika klubbar och stora folkmassor i dem. Hells Kitchen är en plats du inte får missa i Stockholm, så se till att kolla upp det. Denna stad är lätt att nå med tåg från andra Europeiska järnvägs hubbar.

Stockholm is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

4. Rom, Italien

Roms unik historisk atmosfär förbättrar kvaliteten på klubbar i staden. Quintessentially Italienska, upplevelsen av klubbar i Rom har en viss livslängd älskande, avslappnade charm till det. Stora dansgolv, vänliga bartenders, och en rolig atmosfär gör Roms nattliv en unik upplevelse. En av de bästa delarna om att besöka Italien är att det finns gott om tåg rider. De kan få dig vart du vill åka. Några av dem bjuder på underbara sevärdheter längs vägen.

Milano till Rom Tåg

Florens till Rom Tåg

Pisa till Rom Tåg

Neapel till Rom Tåg

 

 

5. london, england

London is among Top 5 Cities With The Best Nightlife In Europe

 

London har en annan klubbverksamhet scen som sätter det bland de fem bästa städerna med det bästa nattlivet i Europa. Du kan besöka glamorösa nattklubbar, burleska shows, retro klubbar, och allt däremellan. Det är ett bra ställe att festa, och att komma till London med Tåget är tillgängligt från de flesta större europeiska städer. Missa inte London clubbing erfarenheten!

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

Redo för din fest sökande resa nästa? vår Top 5 Städer med det bästa nattlivet i Europa inte kommer att svika dig, även om du besökt dem innan. Boka dina tågbiljetter och njuta av det roliga och musik!

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg, eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-cities-best-nightlife%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)