Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 16/12/2022)

Coworking-utrymmen har blivit ganska populära över hela världen, speciellt i teknikvärlden. Ersätter traditionella kontor, de bästa coworking-utrymmena i Europa granskas för att erbjuda chansen att bli en del av det globala samhället. I ett nötskal, att dela arbetsplatser och personen som arbetar mittemot dig kan tillhöra en annan bransch eller verksamhet.

Verkligen, Coworking-utrymmen är idealiska för distansarbetare, startups, och småföretagare inom teknik- och marknadsföringsbranschen. Att erbjuda social kultur och samla evenemang är ett bra sätt att mingla och nätverka med lokalbefolkningen om du arbetar hemifrån i en av de bästa coworking-utrymmena i Europa.

  • Järnvägstrafiken är miljövänliga sättet att resa. Denna artikel är skriven för att utbilda om tåg resa från Save A Train, De Billigaste tågbiljettwebbplats I världen.

BIKUPA Coworking Space I Budapest

Med en fantastisk evenemangskalender och ljusa arbetsytor, unga entreprenörer i Budapest älskar coworking space Kaptar. Denna plats lockar Generation Z i större utsträckning, på grund av den otroliga unga atmosfären och det stora överflöd av professionella workshops. Därför, förutom att få en unik arbetsmiljö, du får också betydande nätverksmöjligheter med lokalbefolkningen.

Således, om du letar efter en plats att göra din bas medan arbetar på distans och bor i Ungern, vi föreslår att du överväger Kaptar. Om du tvekar, börja med ett dagspass, prova faciliteterna, uppleva vibbarna, och mingla med de enorma lokala sinnena. Vi tror att det bästa med coworking spaces är flexibilitet och gemenskap.

Förmåner: Fredagskvällar och workshops för företagare.

Plats: 1065 Revay Koz 4., budapest, Ungern

Tåg från Wien till Budapest

Prag till Budapest tåg

München till Budapest tåg

Graz till Budapest tåg

 

Top Coworking Spaces In Europe

Mindspace Coworking Spaces

Coworking-utrymmena Mindspace erbjuder en lyxig och lämplig arbetsmiljö för chefer och högprofilerade företag. Även om Mindspace är populärt bland boutiqueföretag, det passar även större företag eller mellanklassföretag. Även om inredningen är mycket tilltalande, alla kunder, speciellt stora, bör överväga noga innan man bestämmer sig för att ändra permanenta kontor till gemensamma utrymmen.

Mindspace coworking spaces har öppna ytor, privata mötesrum, vackra lounger, och evenemangslokaler. Den eleganta moderna designen bidrar till de exklusiva klubbvibbarna i Mindspace coworking-utrymmen runt om i världen – USA, Europa, och Israel. Kunderna kan välja mellan ett dagskort eller att hyra en plats för lång sikt.

Top Mindspace-platser i Europa: Frankfurt, Berlin, amsterdam.

Berlin till Aachen Tåg

Frankfurt till Köln Tåg

Dresden till Köln Tåg

Aachen till Köln Tåg

 

Coworking For Business Travelers

Tribes Coworking Spaces

De ljusa utrymmena Tribes har varit tillfredsställande inspirerade digitala nomader och distansarbetare eftersom 2015. Stammar’ dekor i jordnära toner, nylagade matportioner, och fantastiska faciliteter gör Tribes’ coworking spaces en av de bästa i Europa. Dessutom, Tribes filialer finns på de mest bekväma platserna, i närheten av järnvägsstationer som Amsterdam Amstel.

Mötesrum, virtuella kontorstjänster, och flexibla kontorsutrymmen är några förmåner du kan njuta av på Tribes. Så, om du funderar på att byta ditt hemmakontor till ett trendigt utrymme, Tribes coworking utrymmen är tillgängliga dagligen, varje vecka, eller månadshyra. Den är särskilt perfekt för hybridarbete.

Top Tribes platser i Europa: amsterdam, bryssel.

Luxemburg till Bryssel Tåg

Antwerpen till Bryssel Tåg

Amsterdam till Bryssel Tåg

Paris till Bryssel Tåg

 

WeWork Coworking Spaces

WeWork har dominerat branschen för coworking spaces runt om i världen. Medan de senaste åren, WeWorks popularitet har minskat, faciliteterna och tjänsterna WeWorks erbjudanden är förstklassiga. Till exempel, arbetsplatslösningarna är några av de mest mångsidiga i världen, från att hyra en hel våning till konferensrum – WeWork spaces har en lösning för alla företag.

Därför, WeWork coworking spaces leder i infrastruktur och samarbetsmöjligheter vid välplanerade evenemang och glada timmar. Ligger i 127 städer över hela världen, WeWork erbjuder en unik coworking-upplevelse på populära europeiska platser, i Mellanöstern, Nordamerika, afrika, och Asien-Stillahavsområdet. För närvarande, WeWork-nätverket täcker 23 länder.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Digital Nomads having fun

CoWomen Coworking Space I Berlin

En fristad för kvinnor att skapa, utveckla, och nätverk – CoWomen spaces är en aktiv gemenskap. dessutom, gemenskapen välkomnar kvinnor med olika bakgrund som vill dela med sig av sina yrkeskunskaper och färdigheter. CoWomen erbjuder en hemtrevlig känsla, ett intimt skrivbordsutrymme, ett sött pentry, och en trevlig lounge.

Om du startar eget företag, kombinera arbete och resor – CoWomen är en perfekt plats för att skapa kontakter och träffa andra kvinnliga entreprenörer. De prisvärda och flexibla medlemskapen gör CoWomen-utrymmen i Berlin idealiska för alla kvinnor som tar sina första steg och investerar mer i sina företag.

Frankfurt till Berlin Tåg

Leipzig till Berlin Tåg

Hannover till Berlin Tåg

Hamburg till Berlin Tåg

 

 

Bästa Coworking Spaces i London

På en central plats, ändå borta från stadens tumult, Club Lether är där lokala start-ups görs. Tläderklubben ligger precis intill London Bridge station, så du har tillgång till vilken punkt som helst i London, vilket är en stor fördel om du pendlar över hela staden men behöver en bas där du kan odla ditt företag och hinna med arbetet.

Dessutom, du kan välja mellan att arbeta inomhus eller utomhus med utsikten över Shard på taket. Som de flesta coworking-utrymmen i Europa, Läderklubben erbjuder olika pass, från månadsvis eller dagspass. Så, du är inte bunden av kontrakt till dyr hyra eller plats utan har snarare flexibilitet vilket är särskilt viktigt i en värld med högt tempo.

Sammanfattningsvis, om du är en individ eller har ett litet team, dessa sju coworking spaces i Europa svarar på alla dina behov. Den utmärkta designen och infrastrukturen skapar de idealiska förutsättningarna för nätverkande över hela Europa, öka din vinst samtidigt som du sparar på hyreskostnaderna.

Amsterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Berlin till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

En fantastisk tågresa börjar med att hitta de bästa tågbiljetterna på den mest underbara och bekväma tågsträckan. Vi på Rädda ett tåg hjälper dig gärna att förbereda dig för en tågresa och hitta de bästa tågbiljetterna till de bästa priserna.

 

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg “Topp 7 Coworking Spaces In Europe” på din webbplats? Du kan antingen ta våra bilder och text eller ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden)