Läsningstid: 4 minuter
(Senast uppdaterad: 05/03/2021)

Reser någonstans är alltid fantastisk och vi gör det för att upptäcka vackra städer, historien om ett land eller kultur skiljer sig mycket från vår. i alla fall, du behöver inte gå långt hemifrån till upptäcka vackra platser. Det finns några europeiska tåg turer med en unik charm som utan tvekan förtjänar en plats på vår resenärens önskelista. Från charmig Europeiska städer till huvudstäder med rika historia och kulturella influenser, ta tid att upptäcka vilka städer att besöka.

 

Här är några europeiska tåg turer du inte får missa:

Sankt Sebastian

Vi går till lite varmare land, specifikt, till den vackra regionen Baskien. Här finner vi vad andra europeiska kulturhuvudstad var 2016: Sankt Sebastian. Denna vackra stad ligger på den norra kusten toppar alltid världen sjökort för dess gastronomiska utbudet och dess livliga nattliv. Å andra sidan, surfing, parter och den avslappnade atmosfären är något du kommer att förälska sig i. Det är vanligt att hitta evenemang om konst, musik, och dans i alla hörn av staden. Därför, det är en av de största i Spanien och en del av våra europeiska tåg turer att besöka och tillbringa dagen att upptäcka sina bästa platser och avsluta kvällen med en god middag och drinkar vid havet.

Du kan få de europeiska Tåg Tours till San Sebastián

Leipzig

I hjärtat av Tyskland, cirka en timme från Berlin, Det finns en annan stad du inte bör missa. Leipzig alltmer framstår som den mest moderna och livskraftigt alternativ till huvudstaden. Kanske är det på grund av dess lysande historia, kopplade till namn som Bach och Wagner; eller, kanske, för sina stora grönområden, ännu inte erövrades av spekulativa händer. Det kan också vara för sitt lugna själ, där konst och musik är extra. Såvitt fantastiska europeiska tåg turer går, detta är verkligen värt det.

Bremen till Leipzig Tåg

Berlin till Leipzig Tåg

Hannover till Leipzig Tåg

Hamburg till Leipzig Tåg

 

The West Rhine Järnvägs europeiska Tåg Tours, Tyskland

För alla som älskar frodig, knockout skönhet, slott, och solnedgång badade vingårdar, denna natursköna sträcka längs Rhen är där du ska gå. Tågresan mellan tyska städer Köln och Mainz är en du kommer ihåg evigheters evighet. Dess bildsköna landskap kommer att lämna dig andfådd! sanna romantiker som tror på lyckliga slut och sago magi kommer att älska den charmiga slott kikar genom gröna vingårdar. The West Rhen järnvägen är känd världen över som en del av ”Romantiska Rhen” resa, så om du har någon du älskar att ta med, göra det. Du kommer att ha en oförglömlig tid, samma som många andra som har gjort Västrheinbanan till en del av sina europeiska tågresor.

Köln till Mainz Tåg

Frankfurt till Mainz Tåg

Berlin till Mainz Tåg

Bryssel till Mainz Tåg

 

Lyon, De franska europeiska tågturerna

Den vackra Lyon är den tredje största staden i Frankrike och den sanna dynamiska mitten av landet. Det är definitivt en mer dräglig och avslappnad destination än huvudstaden, erbjuder underhållning på varje hörn. Lyon har allt: museer, restauranger, butiker, och originella butiker, samt en stort antal barer och klubbar. Det är också en pulserande universitet stad, väl värt ett besök på din europeiska tåg turer. vackra byggnader utsikt över Rhone River, stor parker, och en miljö skryt olika franska kulturella influenser - vad är inte för att älska?

Bryssel till Lyon tåg

Paris till Lyon Tåg

Marseille till Lyon Highspeed Train

Amsterdam till Lyon Highspeed Train

 

[https://www.youtube.comwatch?= Den mozmhlEKk0E

 

Toscana

Inga europeiska tåg turer är komplett utan ridning genom pittoreska landskap i Toscana. Denna region i centrala Italien erbjuder spektakulära sevärdheter och ger en hel del sevärdheter du absolut måste besöka. Från den mest ikoniska renässanskonst av Michelangelo och Botticelli till naturens finaste verk i Apenninerna, Toscana är magnifik. En välplanerad tåg tur kan ta dig längs Tyrrenska havets kust, eller låter dig se de berömda vingårdarna chianti.

Milan till Chianti Castellina Tåg

Florens till Chianti Castellina Tåg

Neapel till Chianti Castellina Tåg

Rom till Chianti Castellina Tåg

 

Rädda ett tåg hjälper dig att boka ett tåg till din destination i 3 minuter, på de billigaste priserna och befrias från vidrig bokningsavgifter!

 

Vill du bädda in vårt blogginlägg på din sida, klicka sedan här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-european-train-tours%2F%3Flang%3Dsv – (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)