Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 31/03/2021)

Frustrationerna och det tidskrävande inslaget med flygplatsincheckningsköer och trafikstockningar till flygplatsen är alltför välkända för affärsresenärer. Oavsett om du ska på en kort Affärsresa med tåg eller en längre som kommer att ta flera timmar eller dagar, Train Business travel är ofta billigare och snabbare än andra former av resor. Men snabbhet och kostnaden är inte de enda fördelarna av tåg. Se alla fördelar Nedan.

 

Kvinna leende medan du gör Train Business Travel

Spara pengar:

Forskning visar att de mest populära affärsrelaterade resor metod är med tåg, mot luft och biluthyrning resor. Tåg Affärsresa är snabbaste transport för över hälften av resorna (en gång flyg incheckning och ankomsttider beaktades) och kostar nästan en femtedel av den pris av flygande och tredjedel av körning till din destination.

affärs~~POS=TRUNC resenärer~~POS=HEADCOMP och företagsköpare har möjlighet att sänka resekostnaden ytterligare och boka biljetter på ett sätt som gör resan så bekvämt som möjligt för passagerare. Prova Online tågbiljetter bokning med SaveATrain och framförhållning är det bästa sättet att få fantastiska erbjudanden!

Rimini till Milano Tåg

Rom till Milano Tåg

Turin till Milano Tåg

Venedig till Milano Tåg

 

Maximera din tid när du reser med tåg:

När du resa med tåg kommer du att ha möjligheten att boka en table seat in advance which means that you can keep working while you are traveling, maximera din tid på kontoret!

Bryssel till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Marseille till Paris Tåg

Amsterdam till Paris Tåg

 

förseningar:

Kontrollera din senaste resa uppgifter online eller registrera sig för SMS-meddelanden. Du kommer att underrättas om eventuella förseningar eller problem på vägen innan de lämnar för station.

Salerno till Florens Tåg

Lecce till Florens Tåg

Bari till Rom Tåg

Genua till Florens Tåg

 

Train Business Travel Lounges:

Vissa tågstationer erbjuder businessklasslounger där prioriterade kunder kan slappna av och få tillgång till wifi och arbetsutrymmen. Anländer för resan lite tidigt? Utnyttja dessa utrymmen för att få lite arbete gjort medan du väntar.

Köln till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

 

WIFI:

Train travel can offer many facility-based advantages for its affärsresenärer. Ett exempel på detta kan innefatta in-station och på tåget Wi-Fi. Detta gör det möjligt för passagerare att hålla kontakten på resande fot. Något som inte är möjligt om du reser med bil.

Schiphol till London Tåg

Rotterdam till London Tåg

Paris till London Tåg

Bryssel till London Tåg

 

One of the best ways to start right your train business travel is by buying your train tickets online using Spara-A-Train !

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dsv - (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)