Läsningstid: 3 minuter
(Senast uppdaterad: 21/02/2021)

Tåg tips för att resa runt i Europa är avgörande för resenärer. för det första, Det finns många olika skäl för att resa till Europa. Du kanske vill se vackra broar, järnvägsstationer, och lika hisnande landskap. Eller kanske du reser för att se den fantastiska kultur Italien. Å andra sidan, du må vara reser i affärer. Eller allt ovanstående och gör både affärer och roliga resor – Även skäl för resor är alltid olika nödvändigheten av tips och hackar för resor förblir desamma.

 

tåg tips och hackar
Ständige resenären i Europa.

 

Bästa tåg Tips & Hacks för resor Europa med tåg

rookie misstag

för det första, gör inte rookie resefel att försöka se allt i Europa på en resa. Förutom det faktum att Europa är för stor för att se i en resa, städer i Europa är också för stor för att se i en resa. I verkligheten, Det är bättre att välja ett fokus för din resa och hålla fast vid det. I händelse av att detta är din första resa till Europa, bör du överväga befolkningen som Frankrike, Italien, spanien, och Tyskland.

Lyon til Nice tåg

Paris til Nice tåg

Avignon Fina Tåg

Marseille Fina Tåg

 

Tåg tips för Europas vägar

 

Planera och boka i förväg

Tåget tips för bokning framåt är att inte bara boka biljetter i förväg hjälpa dig budget kan det också bidra till att garantera att du har reserverade platser för hela resan. Mot bakgrund av tidiga boka biljetter är av maximal nytta, Vi rekommenderar att logga in för att boka biljetter så snart de blir tillgängliga (2-3 månader före resan). Dessutom, Att planera din resa lågsäsong kan säkerställa att du undviker folkmassor och får ännu bättre priser. För att inte tala om, att boka tidigt kan hjälpa dig att undvika stora folksamlingar och stora köer. dessutom, om du bokar gå till turist hotspots Under högsäsong tider som juli / augusti, du är mindre sannolikt att stöta på lokalbefolkningen och mer benägna att vara omgiven av turister. Så även om du kanske fortfarande att kunna se alla sevärdheter vid dessa tillfällen kommer du att gå miste om de autentiska upplevelser. Om du reser som par eller i en grupp kan du ha rätt till rabatterade priser för dina resor. Men kom ihåg dessa rabatter kommer endast att gälla om du bor tillsammans som ett par / grupp under hela resans.

Zürich till Paris Tåg

Genève Paris Tåg

Montpellier till Paris Tåg

Nice till Paris Tåg

 

Resedokument

Första tåget tips för resedokument är att: länder i Europa tenderar att ha ett avtal mellan dem som gör turister att gå över gränserna utan att visa resedokument. Länder i Europeiska unionen, särskilt, ge passagerarna möjlighet att lämna och gå in utan att behöva visa pass. dock, inte alla EU-länder som deltar i denna policy öppna gränsen som Kroatien, bulgarien, och Rumänien. I kontrast, det finns länder som inte ingår i Europeiska unionen som deltar i avtalet som Schweiz och Norge.

Lyon till Genève Tåg

Zürich till Genève Tåg

Paris till Geneve Tåg

Bern till Genève Tåg

 

 

Använd dina tåg tips med våra utmärkta biljettpriser

Spara A Train vill spara så mycket pengar som möjligt. Så vår sökmotor hittar du de billigaste biljetterna. Bläddra till vår Save A Train-webbplats nu och ta 3 minuter att hitta din nästa tågbiljetter. Du kan betala med kreditkort, och 10 andra alternativ.

 

Vill du bädda vår blogginlägg på din webbplats, klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dsv - (Scrolla ner för att se den inbäddade koden)

  • Om du äger en webbplats, du kan ansluta till vår RSS-flöde.